Hirdetés
- Tonnara di Scopello
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupingo
veterán
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
Biosban bekapcsolod, nem marad úgy?
-
Csorbi
addikt
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
Nem. Ahhoz Windows To Go kell.
-
teptep
őstag
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
Néha én is tapasztaltam, hogy 2.4GHz kapcsolat jött létre és úgymaradt. Akkár laptopon, akár asztali gép USB WiFi adapterén. Az eszközkezelőben megmagyaráztam a kártyának, hogy nekem kizárólag csak 5GHz kapcsolatot hozzon létre! [kép] 2.4GHz-en meg se próbáljon konnektálni!
-
Csorbi
addikt
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
Ezek szerint a Windows 7-nél leragadtál. Windows 8-al (2012-ben!) jött be a Store és a Gépház, a Gépház/Alkalmazásokból tudod eltávolítani a telepített alkalmazásokat, köztük a Store-os alkalmazásokat. A Vezérlőpultos módit már rég el kell felejteni, idővel ki is vezetik majd.
-
-
King Unique
titán
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
• How to create automated tasks on Windows 11
• How to Start a Program at Startup using Task Scheduler
Legcélszerűbb ezt a feladatütemezővel megoldani, az biztosan működik és jól konfigurálható, ellenben az egyéb módszerek nem feltétlen szoktak.
Ami fontos, hogy legyen alul bejelölve a linkelt leírásból vett screenshoton szemléltetett emelt szintű jogosultsággal indítás, máskülönben nem feltétlen fog elindulni a feladatkezelő. -
-
teptep
őstag
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
Másik megoldás:
Feladatütemező (célszerűen külön mappa a saját feladatoknak)
Feladat létrehozása, Név=Feladatkezelő
Pipa=Futtatás csak akkor, ha a felhasználó be van jelentkezve
Pipa=Futtatás a legmagasabb szintű jogokkal
Indítás, Bejelentkezéskor, Adott felhasználó, Engedélyezve
Művelet, Program indítása: C:\Windows\System32\Taskmgr.exe
Feltételek ne legyenek
OK, jobb klikk a feladaton, Futtatás (ez volt az egyik teszt)
Kijelentkezés, Bejelentkezés (ez meg a másik) -
coco2
őstag
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
Vannak blogok, mint például ez. Ha linux lenne az alap rendszer, grub fog indulni, nem windows loader, ergo ez a kérdés inkább a linux topic-ba való. De ott is vélhetően olyasmit fogsz kapni válaszként, hogy szedd rendbe a linux loader-edet.
-
King Unique
titán
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
Olyat, hogy egyáltalán ne detektálja a másik SSD-t, nyilván nem nagyon lehet, max. ha a BIOS/UEFI menüben le van tiltva, vagy fizikailag eltávolítva a PC-ből.
Olyat viszont lehet, hogy lecsatolni a másik SSD-t pl. a lemezkezelőben, lásd "Disk - Set as Offline or Online".
De mondjuk alapesetben amúgy sem fogja a Windows 11 felcsatolni a linuxos partíciókat, mivel eleve nem kezeli natívan azok fájlrendszereit.
Akár egyazon, akár külön-külön fizikai meghajtóra telepített dual boot, a Windows 11-nél javasolt kikapcsolni a Fast Startup funkciót, vagy a Shift + leállítás módszerrel leállítani és utána bootolni a Linuxot, vagy újraindítás után, máskülönben probléma lehet a bekapcsolt gyorsindítás melletti leállítás okozta inkonzisztens lemezállapot miatt (példa). -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Samsung Galaxy A6+ 3/32GB fekete / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (3év Garancia) - GARANCIÁBAN CSERÉLT KÉSZÜLÉK - ÚJ!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest