- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- thesound: Segítőkészség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotyks94
aktív tag
Nekem nincs nagyon sok tapasztalatom a játékkal kapcsolatban, de az én véleményem az hogy:
Sajnos eszméletlen pici a játékos bázis egy MMOhoz képest. Már a szerverek számát is drasztikusan csökkentették, de még így is a legtöbb rész teljesen kihalt ha nem csúcsidőben játszol (hétköznap reggel volt fejlődés közben az átlag az hogy 1 óra alatt 1-2 emberrel találkozom. A chat is hasonlóan kihalt, pedig a populárisabb szerveren vagyok.)
Azok akik aktívan játszanak elhiszem hogy élvezik, és őket nem zavarja a kevés játékos ha már megvan a kis játékos közösségük, de összességében szerintem azt lehet elmondani hogy 20x ennyi ember kellene ahhoz hogy a játék újra mmo-nak érződjön (jelenleg olyan mint valami dragon age vagy elder scrolls játék offlineban), és újra visszakerüljön a köztudatba (megjelenés előtt még mindenki erről beszélt, azóta meg a legtöbben már el is felejtették hogy létezik, pedig nem volt az olyan rég).
TESO beadta a köntös és végre szakított a havidíjjal, én már csak itt ülök és azt várom hogy ezt meglépje a Wildstar is. Lehet a profit nem nőne drasztikusan ettől a lépéstől (a bevétel megnőne, de a kiadások is), de a játék szerintem sokkal jobb lenne.
Nagyon sokan vannak akik a havidíj miatt nem kezdenek bele. A régi wowos bandám nagy része is úgy van hogy manapság nincs annyi ideje játszani mint 8 éve, így a havidíjat nem tudná kihasználni, így inkább bele se kezd így, de mondták nekem hogy ha f2p lesz csak szóljak és már repülnek is.
Új hozzászólás Aktív témák
![]()
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- Samsung Odyssey OLED G9 S49CG934SUXEN 2 év Gar
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év gar
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,újszerű, 100%
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest