- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qlux
tag
Még 1x köszönöm a friend key-t. engem megvett kilora a játék, wow után igazi felüdülés!! Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!
-
hommeros
őstag
válasz
HwAdokVeszek
üzenetére
Köszi az infót!

-
adamkaa777
senior tag
válasz
HwAdokVeszek
üzenetére
Én is 50 stalker
neked van klánod ? -
HwAdokVeszek
aktív tag
válasz
adamkaa777
üzenetére
Dominion
lvl 35 stalker -
adamkaa777
senior tag
válasz
HwAdokVeszek
üzenetére
Dmoinion vagy exile ?
-
hommeros
őstag
válasz
HwAdokVeszek
üzenetére
AH-ban melyik szekcióba található? Nem leltem egyet sem.
Van 20 goldom vagy mi az
-
hommeros
őstag
válasz
HwAdokVeszek
üzenetére
OK köszi. Találtam egy vendort, de ahogy nézem nem lesz könnyű ezeket beszerezni.
-
HwAdokVeszek
aktív tag
válasz
adamkaa777
üzenetére
Pl. én

-
adamkaa777
senior tag
Amúgy van valaki innen aki hazzakon játszik ?
-
hommeros
őstag
válasz
adamkaa777
üzenetére
Igen, én is ezt olvastam, de nálam nem unlockolta ki a többit:

-
hommeros
őstag
Az AMP második sávját hogy lehet unlockolni? Van valakinek tapasztalata?
-
maskimx
senior tag
válasz
adamkaa777
üzenetére
-
adamkaa777
senior tag
Nem tudja valaki mikor lesz szerver ?
-
.LnB
titán
Nem tudom lehetséges e, de nekem van egy accountom. Amit nem használok. Szóval nem tudom lehet e email címet változtatni stb. Szívesen megválnék tőle ha lehetséges, és érdekel valakit. PM-ben keressetek.
-
warcat
veterán
Elkeltek a guest passok,ne írjatok már,köszi.
-
Qlux
tag
Legalább 50 keyt crtl c ctrl v-ztem, hátha valaki "ottfelejtette", de mindig ugyanaz az uzenet---kulcs már felhasználva

-
Qlux
tag
lesem a forumokat (kulfoldit is), de asszem meg kell hogy vegyem, mert esélytelen kulcsra szert tenni...
-
Qlux
tag
Sziasztok!
Ha valakinek van meg feles Quest key-e, szivesen fogadom!! Köszi elöre is!
frisenmosotzokni@gmail.com -
hommeros
őstag
Lehet belenézek a játékba, de van pár kérdésem az aktív játékosokhoz:
Sokan vannak a szervereken? Mennyire laggos a játék ?Jól láttam, hogy szintenként fix fegyver skin van? Vagy változatos?
-
Dragovich
csendes tag
és ha mondjuk kitörlöm véletlenül a soldier kosztüm egyik darabját azt vissza tudom valahogy szerezni?
-
Dragovich
csendes tag
ha a karim soldier szintje eléri a 30 szintet utána nem lehet tovább fejleszteni?
-
lofagi
addikt
A 7 napos GP utan illetve a beta utani tapasztalatom utan irom ezt. Nagyon sokat javult a jatekmenet, a kullem, az optimalizaltsag. A grafika tovabbra is bejon, ez a kicsit rajzfilmszeru kidolgozas nagyon bejon. Igaz, hogy lvl10 korulig jutottam, ami a jatekbol szinte semmit nem mutat meg, ezek utan a velemeny nyilvanitasom is kisse korai, de sajnalatos modon nem tudtam teljesen elvezni jatekot. Igy a penzt is sajnalom ra kiadni, foleg, hogy meg utana havonta is fizessek meg ha ki is tudnam farmolni. Sajnos ra kellett jonnom, hogy maga a korites az ami nem jon be nekem. Ez az ur tema valahogy nem jon be nekem. Sajnos nem latom azt se hogy olyan sok embert mozgatna meg a jatek itt a forumon se, az utolso 40 hozzaszolasbol 20 biztos GP-t kert. >) Szolval azt hiszem marad a D3 egyelore. Sajnos a WoW utan nem igazan talaltam semmi olyan mmot ami kepes lenne sokaig lekotni.
Elnezest az ekezetek miatt, angol geprol vagyok.
-
andris811
tag
Sziasztok!
Akinek van egy felesleges guest kódja el tudná küldeni nekem? Nagyon kíváncsi vagyok erre a játékra, de jó volna kipróbálni mielőtt megveszem...
Köszönöm! -
Telda
addikt
válasz
adamkaa777
üzenetére
Egy olyan játékban, ahol PVE-PVP jelen van, olyan balance szerintem nem létezik
. -
kervantas
aktív tag
Ha valakinek van fölös guest pass kódja, kérem küldje el pü-ben! Köszi.
-
hemaka
nagyúr
Sziasztok.
Ha letöltöm tudok vele játszani úgy, mint a Wow-wal, bizonyos lvl szintig, vagy kell hozzá valami kód? Ha kell hozzá, küldene nekem valaki egyet? Megköszönném.
-
adamkaa777
senior tag
Sajnos a high end pvp nem balanced itt se :/ mellényúltam már 2 classal is
remélem balanceolnak majd -
lofagi
addikt
Kb 1 percen belül már kaptam is a köv invet.

Itt most látom,hogy ez valami 5v5 arénába invitál, de tegnap elsiklottam,hogy mit írt ki.
-
lofagi
addikt
válasz
HwAdokVeszek
üzenetére
Nem, a guildet megtaláltam, abban nem vagyok benne.
LOL, most beléptem, hogy csinálok róla egy képet és sehol nincs... wtf...
-
lofagi
addikt
Valami b... mmo win com 100Gold 3Eur -hoz csatlakoztam az este, nagyon nem figyeltem a kiírást, azt hittem valami játékba joinolok, most meg ott virít a nevem alatt az egész, valahogy azt el lehet tüntetni?! Eléggé zavar, hogy ha valaki rám kattint akkor ezt látja...
-
Robcsa
tag
Sziasztok!
A játék megvásárlása előtt állok, de mielőtt megvenném előtte szeretném kipróbálni. Ezért szeretnék kérni egy friend kódot valakitől, aki megosztaná velem. Előre is köszönöm a segítségét, annak aki küld.
Üdv.: Robi
-
Dragovich
csendes tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
miért wildstarba meg lehet szerezni játékon belül a deluxos cuccokat?
-
Dragovich
csendes tag
lenne egy olyan kérdésem hogy megéri e willdstar deluxot venni? ha ingem miért ad annyi pluszt amennyivel drágább? (én simát vettem de havert érdekelni a delux)
-
tetris
tag
Nagyon hálás lennék, ha tudna valaki nekem is küldeni egy guest passt
Előre is köszönöm. -
djpetar
tag
Sziasztok!
Van esetleg valakinek elfekvőben egy guest pass-e a játékhoz?
Szívesen kipróbálnám vásárlás előtt.Előre is köszönöm a segítséget!

-
maskimx
senior tag
Scientist tud másokat teleportálni, instákban hasznos, főleg ha stalker.
Settler vendort, postaládát meg crafting stationt tud lerakni, valamint buffokat építeni, talán ez a leghasznosabb path.
Explorer néha rövidítéseket tud megnyitni, és egy adventureben (malgrave) gyorsítja a karaván mozgását.
Soldier teljesen haszontalan.GP után elvileg tudod folytatni a karidat.
-
dilipok
veterán
nalam van a problema, vagy tenyleg nem lehet bejelentkezni EU szerverre? Probaltam keresgelni, lattam is hogy volt auth szerver problema, meg egyeb huncutsagok a hetvegen, de nagyon friss infot nem talaltam.nem szoltam, x+1. probalkozasra beengedett
-
lofagi
addikt
Még egy kérdés
bár tudom, google és a többi :] De ha jól sejtem a path választásnál tök mind1, hogy milyen kaszttal tolom, csak ami nekem szimpatikus azt választom ki, vagy tévedek? -
lofagi
addikt
Új kérdés, a GP után használhatom ugyanazt a karaktert? vagy újra kell kezdenem az egészet?
-
lofagi
addikt
A játékban ki tudom íratni az FPS-emet vagy külső progit kell hozzá használni?
-
Telda
addikt
A karaktereket a későbbiekben lehet átalakítani?
Haj, hajszín, szakáll, stb.? -
lofagi
addikt
Olyan van, mint a wowban, hogy nem mind1, hogy melyik kaszttal indítod az adott fajt? Plusz különlegességek és hasonlókra gondolok.
-
lofagi
addikt
A következő üzenetet kapom:
"Disconnected. Client/Server Login Data Mismatch." <- ezt most miért? Valaki tudja esetleg?
-
lofagi
addikt
Nincs még véletlen valakinek elfekvőben egy próbajáték? Nagyon jó lenne kipróbálni a netemmel mielőtt beruházok rá.
-
zola09
aktív tag
Egyébként minden szerepkörön egyaránt múlik hogy wipe lesz vagy kill.

-
Ellia
addikt
válasz
Dragovich
üzenetére
Nincs olyan, h gyenge kaszt, olyan van, hogy rossz build/felszerelés és béna játékos aki nem tudja kezelni a karakterét. Azt kell eldöntened, hogy milyen feladatot akarsz betölteni a játékban a háromszögből: Tank akarsz lenni akkor bírod a sebzést de neked az alacsony, feladatod, hogy magadon tartsd az ellenséget, hogy téged üssön. DPS- nagy sebzés, de nem bírja az ütéseket. Gyógyító - rajtad múlik, hogy wipeol-e a csapat idő előtt vagy sem. Ez a játék abszolút erre épít, ha ez nem jön be akkor ott a gw2.
Neked kell döntened mit akarsz játszani a későbbiekben és csak rajtad múlik, hogy mennyire vagy sikeres benne.
-
Dragovich
csendes tag
valaki egy kis help 3 kari tetszik most nagyon a játékba (Warrior, Esper, Stalker) és nem tudok dönteni hogy melyik legyen a főkarakterem amit fúlra húzok mindet kiprobáltam lvl7-ig és érdekelne hogy nagy szinteken melyik milyen és hogy mi az erőssége vagy a gyengesége
-
.LnB
titán
Jajj úgy fáj a szívem mikor egy ilyen videót megnézek: [link]
Napok óta játszani sincs inőm, nem hogy raid szintre fejlődni.
Karim ott tengődik 12-13as szinten 
Pedig ebben a játékban megvan az a szórakozás faktor amit a WoW nyújtott nekem. -
zola09
aktív tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Pedig elvileg a warrior az egyik legjobb PVE DPS. Az első 20fős boss killjén is 3-4-5 warrior volt a tetején a DMG-nek.
-
BoneDragon
veterán
-
zola09
aktív tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Jelenleg úgy látom, hogy viszonylag magas skill kell hozzá, viszont elképesztő DMG-et lehet kipumpálni, de ha valamit benézek vele, van hogy eltűnni sincs időm, mert már halott vagyok.

-
kovsol
titán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Ha tényleg annyira gyenge biztos majd javítanak rajta. Én nem azt néztem, hogy mennyire erős valami, hanem mennyire tetszik a vele való játék.
-
zola09
aktív tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Spellslinger. De nagyon papir.
@lofagi: kisse bugos meg a game, amiatt megy a siras(na meg az fps miatt), de egyebkent eleg pozitivak az emberek, foleg akik a tartalom nehezsege miatt jatszak ezt.
-
Balazs_
senior tag
GreenManGamingen kuponnal 26,25-28Font körül van, ha érdekel tudok adni refferal linket amivel még 2fontot takaríthatsz meg. (A linkemen NINCS rajta a refferal kód!)
G2A-ról én mellesleg nem vennék semmit, HumbleBundle kulcsokat árulnak, meg volt már egy-két necces dolguk... Ilyen drága játékkal én nem merném a G2A-t választani, főleg a GMG ellenében. -
lofagi
addikt
Lassan le is jön a program, kb 2 napomba telik!
No, de mind1 is. Most már csak azt kéne kitalálnom, hogy hol vegyem meg a játékot. Ugye az eredeti oldalon meg lehet venni. Sima £35 a deluxe £50, találtam én egy oldalt, ahol a deluxe £38,10. Ezzel csak az a bajom, hogy számomra ismeretlen, nem nagyon szeretek ismeretlen oldalakra fizetni. Persze ha valaki esetleg megszánna egy GP előtte annak még kimondottan örülnék is. 
Amúgy van valami infó arról, hogy mennyire elégedettek az emberek a játékkal? Túl korai még arról beszélni, hogy mennyire lesz ez hosszú életű? Sajnos a topic pörgése miatt nem vagyok túl optimista. :]
-
celgene121
csendes tag
Udv,
Nem volt szerencsem eddig a kodokkal.
Ha valakinek van egy guest kulcsa elfekvoben annak nagyon orulnek.Koszi.
-
Balazs_
senior tag
Üdv ismét!
Aki már van 50-es vagy közel van hozzá, az mennyi időt tett bele abba a karakterbe eddig? -
maskimx
senior tag
Csak két dologra kell pénz, epic gearre meg javításokra. Ebből csak a javítást nem lehet máshogy megoldani, epicet lehet farmolni elég türelemmel.
A javítások árát pedig nem a piac, hanem a felszerelés szintje határozza meg, szóval az kb állandó marad.Lvl50-en 1-2p/óra ha tudod, hol kell farmolni

De nem olyan sok az, amp respec 50g, full javítás 40g, hamar elmegy az a pár platina.
Új hozzászólás Aktív témák
![]()
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Nintendo Switch 2
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- NBA és kosárlabda topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen processzort vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lexus, Toyota topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iPhone SE 2020 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4481, 100% Akksi
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z3 Plus 500W
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

neked van klánod ?

ide kuldd légyszi: frisenmosotzokni@gmail.com
remélem balanceolnak majd

.
Karim ott tengődik 12-13as szinten