- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
masholnap
senior tag
válasz
HwAdokVeszek
üzenetére
platinahegyekért

-
HwAdokVeszek
aktív tag
Tegnap óta lehet CREED-et vásárolni

-
Ellia
addikt
Juj ez off picit, de ilyenkor mindig eszembe jut egy GW2-es fórumposzt aminek a lényege az volt, hogy adott egy afk guardian és egy másik játékos aki gondolta, hogy leveri. Hát nem jött ösze neki belehalt (csak downedbe került). Az afk játékoson csak simán retaliation volt, ami egyfajta boon - visszaveri a sebzés bizonyos részét. (Ez még a játék elején volt ma már nincs ilyen).
Szóval óvatosan az afk játékosokkal

De azért ment a cry

-
Dragovich
csendes tag
melyik a leg opb dps most a játékban pve és pvp-n egyaránt?
-
bradam
aktív tag
válasz
Tarkarongy
üzenetére
Köszönöm én is, a harmadikat elhasználtam

-
rkfaq
újonc
válasz
Tarkarongy
üzenetére
Ezer hála!

-
Tarkarongy
csendes tag
Itt is van 3 használjátok egészséggel:
67U7EAF2ZI9A9FYA09AY
67V0ISHCPNK50SJH6ICB
67W4B2D2DGN4E20KJ285 -
rkfaq
újonc
Nekem az valamiért nem működött

-
warcat
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Persze,csak a dye-os vendornál lehet.
-
BoneDragon
veterán
Valaki rájött már hogyan lehet beállitani costume-t?
-
BoneDragon
veterán
Mai patch notes, ha valakit érdekel.

-
rkfaq
újonc
Valakinek esetleg még 1 kódja ?
szeretném kipróbálni 
-
lofagi
addikt
Hmm, egyben helyes és helytelen is, mert a wowban már szinte a legkisebb gearben is meg lehetett csinálni minden instát (legalábbis amikor még játszottam LK idejében, azóta nem tudom,hogy mi van), nem úgy, mint az elején, amikor estéket wipeoltuk folyamatosan mire egy boss lement.
Nem bánom, ha nincs meg mindenkinek a bosskill amiért kicsit gondolkozni kéne vagy csak egyszerűen észrevenni egy nagy piros izét?!

Amúgy van itt már valami guild ami verbuválódik? Csak szívesebben játszik az ember TS-en.
-
maskimx
senior tag
Úgy ahogy mondod.
Dpsként általában 10-30 perc míg talál csapatot, healerként gyorsabb és tankként szinte azonnal bedob.Utána jön az, hogy a tank/healer alul van gearelve, dps nem tudja mi az az interrupt, indenki beleáll a pirosba aztán a healert anyázza. Pár wipe után általában a tank lép ki elsőnek mivel elég magasak a javítási díjak, ezért dungeonból nem lehet anyagilag jól kijönni sajnos.
Ha nem hajtépős idegeskedős élményre vágyik valaki, akkor erősen javasolt saját csapattal menni és ts-t vagy hasonló voip progit használni.
-
Ellia
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Nem áll szándékomban gépet venni
De talán javul még, most még amúgy is vizsgaidőszak van (meg ott van a gw2 is). Este, megnézem húzott procival, meg picit többet játszok a beállításokkal. -
lofagi
addikt
Ahogy olvasom van LFG, ezt kb úgy kell elképzelni, mint a WOW-ban, hogy kiválasztod, hogy mivel vagy és bedob az instába? Gondolom a szokásos tankból és healerből van a hiány.
Látom már páran írtatok kódokat, talán most az utolsót el is tudtam volna csípni, de persze, hogy most van maintenance

-
Ellia
addikt
Hát érdekesen fut a végleges verzió, 15-50 FPS között lazán ugrál :/ Mondjuk a játék meg tetszik. Vacillálok

-
maskimx
senior tag
Itt találsz infót pár magyar guildről.
-
Dreamie
őstag
Hali, ha még kell valakinek.
CRSBQQ9SQHYPF8BR1P5C
MR7ZOHXBXYNMAWALCNMNÜdv. : Dreamie
Csinált már valaki guildet? És lehet esetleg valahova csatlakozni?
-
Asbee
veterán
8L71YDYALJHU73R7W03D
8L77LT9I7X3W9RW1A9NRHátha még kell valakinek.

-
.LnB
titán
Különösebb kommentár nélkül!
Y6L0FEN2DVZF7AEN7YB9
D9WGTCG1X3IBS03D7LX3HF!

-
Dragovich
csendes tag
Szevasztok most vettem meg a játékot és nem akarok gagyi gyenge kasztot kezdeni ezért a véleményeteket kérném hogy melyik vagy melyikek a leg OP-b (legerősebb) kasztok a játékba? előre is thx
-
maskimx
senior tag
LFG van, de az insták nehézsége miatt voip nélkül nem is érdemes próbálkozni, de úgy is leginkább csak összeszokott csapattal kerülhető el a több órás wipeolás.
Ha esetleg belépsz valami casual guildbe, akkor van esélyed egy jó csapattal játszaniJelenleg még nincs szóló endgame content, de említették a fejlesztők, hogy lesz valamikor.
-
0Li
senior tag
Sziasztok!
Szeretném kipróbálni a játékot. Ha esetleg valaki privibe dobna egy guest pass-t nagyon hálás lennék. Előre is kösz.
-
BoneDragon
veterán
Na sikerült kicsit játszanom vele. Legutóbbi béta óta rengeteget változott. Az általam emlitett questeket is javitgatták, ahogy elnézem, főleg a kezdő területeken. Akkor nem csak szerintem voltak ultra gázak.. Helyes, piros pont nekik. Ha lejár a wow előfizetésem, lehet be is ruházok rá.

-
Telda
addikt
válasz
adamkaa777
üzenetére
Akkor úgy fogalmazom casual helyett, hogy van ideje napi 5-6 órát játszani, de a tizenegy, éjfélig tartó raideket nem tudja vállalni.
Valamint van valamiféle LFG rendszer, hogy bejelentkezek dungeon-be és behív, nem kell csapatot toborozni? -
warcat
veterán
válasz
adamkaa777
üzenetére
Kb így van,most sem időm sem kedvem nem volt hardcore módon tolni,többször újrakezdtem más karival stb.
Az általános vélemény,hogy minden a raidek felé terel.De kazuárként iszonyat időt bele lehet ölni a házad építgetésébe(ne húzd a szád,míg nem próbáltad),a kraftolás nem 5 perc és nem +statpontokról szól,rengeteg öcsi,valamint ott a többi karakter.
De mint mindig,a raidelés és a pvp az endgame főleg. -
Telda
addikt
Hali!
Elérte már valaki a maximum szintet?
Mit lehet csinálni max szinten casualként?
Van annyi lehetőség mint a WoW-ban? -
warcat
veterán
válasz
adamkaa777
üzenetére
Gondolom guest pass-od van,ott annyira van korlátozva.
Szerk.: 3 karakterslotot kapsz vendégbelépővel,mire gondoltál akkor? -
adamkaa777
senior tag
Komoly a 2 karakter slot ?
-
Raysen623
veterán
Sziasztok,
Amennyiben van egy kallódó Friend key valakinek, esetleg elküldhetné PM-ben. nagyon érdeklődöm a játék iránt és szeretném kipróbálni vétel előtt a biztonság kedvéért. Előre is köszönöm.
-
tomjankins
csendes tag
Sziasztok!
Szintén szeretnék egy Wildstar Guest Pass-t, ha valaki megteheti küldjön nekem is egyet PM-ben.
Köszönöm előre is
-
raeny
újonc
Sziasztok, ha van valakinek felesleges guest kódja, megköszönném ha megosztaná velem.

Szeretném kipróbálni és ha úgy alakul megvenni de egyelőre nem tudtam kódot szerezni. -
HwAdokVeszek
aktív tag
Aki még Béta idején a Pc gamernél szavazott, azoknak ma hajnalba küldték a Coconut Monkey cd kulcsokat

Nekem hajnali 2kor jött
-
kovsol
titán
Van dobozos verzió is, de javításokat így is tuti fog letölteni a telepítés után. Viszont a kliens letölthető megvétel nélkül is a weblapról. Szóval akár elkezdheted most letölteni, és mire megveszed már csak a cd kulcsot kell megadni az accountodban. Letölteni se kell egyszerre, mert tudja folytatni onnan ahol abbahagyta.
-
lofagi
addikt
Biztos hülye kérdés,de a játéknak nem csak digitálisan letölthető változata van ugye? Sajnos a jelenlegi 300ks letöltésemmel lehet sokáig tartana mire lejön.

-
kervantas
aktív tag
Erősen gondolkozom a vásárláson. De biztos ami biztos ki szeretném próbálni.
Valaki kedves küldjön egy guest pass-t. -
L_ajos
őstag
Ez megjelent?
-
BoneDragon
veterán
Van valakinek egy felesleges guest passja? Priviben jelezzen! Köszönöm!

-
lofagi
addikt
Mind1, a kérdésemnek nem is az ár volt a lényeg, csak a net. :]
-
lofagi
addikt
Tudtok nekem arról infót adni, hogy a játék milyen netet igényel? Sajnos most elég rozzant netem van, sok mindenre nem igazán elég. Viszont próbára nem szeretnék kifizetni 50£-ot, plusz havidíjat.
-
warcat
veterán
Kulcsosboltban 11.33€ a 30 napos kártya, nem is szörnyű.
-
kovsol
titán
-
HwAdokVeszek
aktív tag
-
Ellia
addikt
Srácok, utolsó bétához képest jobban fut ez a build? Mert nekem high/medium beállítások mellett voltak részek ahol csúnyán le esett a framerate :/ Ez is az egyik indok amiért még mindig vacillálok.
-
kovsol
titán
Szerintem nagyon szép a grafika. Legalábbis nekem mindig is bejött ez a rajzos kinézet.
A látótáv is iszonyat nagy. [link] -
bradam
aktív tag
Szeretném én is kipróbálni a játékot, szimpatikusnak tűnik

Valakinek esetleg van egy félreeső Guest Passa? Hálás lennék érte.
Előre is köszönöm

-
Phobion
addikt
A jelenlegi frakció eloszlásokról lehet valamit tudni? Kellemetlen lenne a domináns frakció ellen küzdeni.

-
kovsol
titán
Épp szerver karbantartás van amúgy. [link]
Én is kaptam egy kódot Asbeetól.
Dobozosan én csak Deluxe kiadást látok mindenhol. Nem is lesz kapható nálunk a normál kiadás lemezesen?
-
Phobion
addikt
válasz
HwAdokVeszek
üzenetére
Huh még időben láttam a hozzászólásodat! Nagyon szépen köszönöm!

-
.LnB
titán
válasz
HwAdokVeszek
üzenetére
Ezt emailbe kapjuk meg? Vagy hol vannak ezek a kódok?Megvan ott vannak az emailben

-
HwAdokVeszek
aktív tag
Kettő Guest passom maradt

34ABVADZYKH530E3TOBS
6LQG8IVVTX2LBCJE2CGE
-
Balazs_
senior tag
Guess passért én is hálás lennék!
Hogy ON is legyek: ha valakinek van tapasztalata FX-8350/Radeon 280/270-nel, le tudná írni? (Vagy esetleg PÜ-be leírni, hogy ne legyen 'teleszemetelve' a topik?)
-
Hardtech
aktív tag
Sziasztok ha valaki tudna kuldeni egy EU guest passt privatba nagyon halas lennek !

-
warcat
veterán
Előtted levő kérdésre: persze hogy vannak pve szerverek.
3 db quest passról tudok,elképzelhető hogy a collectors/deluxe többet kapott.Más: szakmák miatt elkezdtem húzni egy altot,gunslinger lett ... bétában épp akkor próbáltam ki amikor nagyon gyenge volt,de most nagyon mókás,nem is tudom mi legyen

-
Balazs_
senior tag
Sziasztok! Mi a helyzet a guest passokkal?
Egy játékos hány darabot kapott? -
warcat
veterán
Érdekes engem fél kettőkor sor nélkül beengedett,Eko
-
adamkaa777
senior tag
Délután 3 kor ezres sor ... szerintem kezdek egy új karit nemsokár
-
Dreamie
őstag
Halihó!
Kértem havertól meghívót. Az lenne a kérdésem, hogy ez két napos? És acc létrehozásától indul a két nap, vagy játékba belépéstől? gondolom a 2., de azért megkérdem...

Köszi!
-
.LnB
titán
válasz
adamkaa777
üzenetére
Én is tudtam, nem tudom mi van. Megadtam pár adatomat, de bankkártyát nem.
-
Phobion
addikt
válasz
HwAdokVeszek
üzenetére
Így már világos, köszi.

-
-
Phobion
addikt
válasz
HwAdokVeszek
üzenetére
Tehát akkor a játékhoz adott 30 naphoz nem kell semmi számlát megadni?
-
.LnB
titán
Én most aktiváltam az új kódot, de nekem nem kért bankkártya adatokat. Nektek kért? Mert az email is megjött, hogy aktiváltam a WS-t.
Új hozzászólás Aktív témák
![]()
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- LEGO klub
- Milyen NAS-t vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Be Quiet! - LIGHT LOOP 360MM AIO
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- H110 lapkakészletű DDR3-at támogató alaplapok
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE - Garanciális 2027 Júliusig
- iPhone 15 PRO 128GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 87%! Dobozában!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4357, 100% Akkumulátor
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

.