- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Telda
addikt
Van itt valami magyar közösség, ahova lehetne csatlakozni?
-
ArianSL
csendes tag
Igen, elérhető lvl10-től, bár sokan panaszkodtak rá, hogy kis szinten, bár a karakterhez igazodik az insta, mégis nehéz volt, próbáld meg, neked milyen. A többi napi quest viszont gyűjtögetős/tárgyhasználós a fővárosban és a housing-ban, azokat mindenki teljesíteni tudja.
-
Telda
addikt
Hali!
Path-ot lehet váltani menet közben? Mert a soldiert választottam és sok értelme nincs.
-
Madwe
nagyúr
Szerintem érdemes, bőven van kontent casualoknak is, csak a raideket nem valószínű h mind végig tudod tolni pugokkal. Egyébként f2p modell után lehet lesz kicsit pugosítottabb verziója is egy idő után

De a dungeonök, pvp, lakás dekor stb. miatt bőven van mit tenni könnyedebb elköteleződöttséggel is!
Az h a dungeonökön nem lehet végigrohanni pedig nem azt jelenti, h oda is napokig kell készülni, kell ts meg gearfarm elötte, hanem azt h ésszel kell csinálni
Harcrendszer miatt eleve sokat számít a player skill, nem feltétlen annyit számít a gear mint más játékokban, hiszen ha a telegraphok között jól navigálsz de kicsit alulöltözött vagy, akkor max kicsit tovább s szorosabb küzdelemben lesz részed, de van esélyed, nem pedig az van h ha csak ilvl 60as szerelésed van de 80as kéne akkor biztos a wipe! -
Madwe
nagyúr
Vannak daily questek, lehet pvpzni casualként is, kezdő pvp gear hamar megvan. Van lfg lfr, ugyanakkor puggal sokáig nem lehet eljutni raideken
Ugyanakkor már a dungeonök is kellő kihívást jelentenek, puggal hozhatóak, de nem csak az a végigrohanós tipusok. De ha csatlakozol egy guildhez aminél nincs komolyabb elvárás, de van teamspeak, akkor raideken is el lehet érni sikereket!Régebben a raidek egyáltalán nem voltak casual barátok, de ez sokat javult, hiszen már 20 fősek, régen pedig 40 fősek voltak! Ettől függetlenül nehezek, hamar jön a pugbreaker boss

-
Telda
addikt
Hali!
Érdeklődni szeretnék hogy casualként maxium szinten mit lehet csinálni?
Itt is van lfg, lfr, napi questek mint a WoW-ban?
Mert anno én úgy olvastam, hogy egyáltalán nem casual barát a játék. -
Ellia
addikt
-
savior
őstag
Jól látom, hogy már nincs sor meg lag?
-
rolcsy94
tag
Hali. valaki tudna segiteni hogy ha feltöltöm az accomat azaz nem free accountos leszek akkor mennyi xp/gold bónuszt kapok?
-
kemotox
addikt
válasz
Balika23hun
üzenetére
Szia!
Bocsi, telefonról azonnal láttam a hozzászólásod, csak nem akartam szarakodni a másolással, beillesztéssel, aztán meg elfelejtettem válazolni.
Megírtam, hogy mi a stájsz (telefon reinstall volt és elveszett a Gugli autentikátor genyó), és hogy szeretném, hogy vagy levegyék a cucclit, vagy küldjenek új kódot."Hi!
I activated the 2-step security stuff on 09/05. But i had to reinstall my phone so i lost my Google Authenticator stuff, and i can't setup it again.
Can you please disable two-step authentication for me, or make me another code to setup the Google app?
My account is akármi@valami.hu
Thanks
Have a good day."
-
maskimx
senior tag
Az az igazság, hogy nincs sok értelme a pvp realmnek. Egyetlen pluszt ad a pve-hez képest, az open world pvp-t. Az arra jó, hogy questelés közben vagy te szívatod a nálad gyengébb játékosokat, vagy téged szívatnak a nálad erősebbek.
Más motiváció nincs mivel ratinget és lootot nem kapsz. Városokat vagy egyéb stratégiailag fontos pontokat nem lehet támadni, nagyszabású csapatos harcok meg a virtuális jutalom hiányában nincsenek.50-es szinten a pvp (és a pve) nagy része instákban található, oda meg bárhonnan mehetsz.
-
maskimx
senior tag
Van egy scanbotod, azt elő kell hívni, kijelölni a scientist ikonnal ellátott tárgyakat és scannelni.
Ha jól emlékszem, alapból a G-vel lehet a botot előhívni. Van addon is, amivel automatikusan lehet mindent scannelni amit kijelölsz, de lehet, hogy ez még nincs frissítve az új WS verzióra. -
Madwe
nagyúr
Scientistként exile oldalon hogy indulok el a path questjeimen? szerintem kihagytam azt az npc-t aki adta volna a nagy lagok közepette... vagy csak simán elindulhatok a szakmámban? az a helyzet h volt már egy barlang ahol sok scientistnek való ikon volt de nem tudtam velük mit kezdeni - esetleg van rá vmi külön gomb? köszi!
-
Ellia
addikt
A Wildstarnál még nem de a Guild Wars 2 alatt volt hasonló problémám régebben, ott annyi volt a megoldás, hogy írtam a supoortnak egy levelet, pár perc alatt levették az authenticatort. Szerintem ez az út lesz követendő a te esetedben is.
u.i.: későbbiekben ajánlom az sms belépést.
-
kemotox
addikt
Üdv!
Aktiváltam a Gugli Authentikátor genyót, viszont azóta újra a telefon újra lett telepítve. Hogy tudom újra működésbe hozni a dolgot? Kéne valami kód amivel be tudom lőni a Gugligenyót telefonon, de azt már egyszer igényeltem, a wildstar-online.com-on már csak deaktiválni lehetne, kóddal persze... Valaki tudja, mi a teendő? Köszi -
ArianSL
csendes tag
De van magyar leírás is róla

-
maskimx
senior tag
-
törölt tag
Sziasztok!
Miben free a gamma?
Mi jár ha előfizetsz érte?
Valahol le van ez írva? Köszi.
-
-
masholnap
senior tag
-
maskimx
senior tag
-
savior
őstag
Tök jó, ahhoz hogy áttudjam vinni a karakterem másik szerverre előbb ki kell várnom a sort.
-
savior
őstag
Elkezdődött a hétvégi roham. 2700-an vannak előttem a sorban.
-
savior
őstag
Ingyen át lehet vinni a karaktereket az új szerverre.
Várakozás nélkül beengedett, de volt egy kicsi lag, Igaz nem akkora, mint amekkora eddig.
Most meg nem enged túl a karakterválasztón. -
ArianSL
csendes tag
Csak egy kicsit kellet volna visszaolvasnom: az EU szerverek már 3 órája mennek

-
savior
őstag
Azt nem tudjátok mikortól lesznek új szerverek?
-
ArianSL
csendes tag
Sőt, még annál is jobbat, előre úgy tervezik, hogy ideiglenes szerverek lesznek, míg megoldják a problémákat. Amint ezzel megvannak azonnal újra össze lesznek vonva. Névütközés nem lesz, az új szerveren nem lehet olyan nevet választani, mint ami a régin már létezik.
-
Ellia
addikt
Na talan a legjobb megoldast valsztottak, új szervereket fognak beuzemelni hamarosan.
-
Ribi
nagyúr
Szerintem ott lesz a gond, hogy 4 órás várakozást ír és valszeg van, hogy ezen valamiért tovább lendül, de közben amúgy sorban állsz, csak nem mutatja.
Bár az első mapra beeresztett viszonylag gyorsan, de a másodiknál megint kirakott és nyomdoshattam a kari belépést, de ott meguntam vagy fél óra után. Szóval minden map váltásnál kellene várni az elég érdekes lenne. -
Ribi
nagyúr
Kari generálás nekem végre ment, majd ugyanez, hogy visszadobott.
Nyomkodtam vagy 6x és beeresztett.
Viszont most a második placcnál már régebb óta nyomkodom. Gondolom itt többen vannak és kb random, hogy kit enged majd be? Aki épp jókor nyomja?Illetve most windowed modeban van kint a jatek, közben olvasgatok és ha lehet megint rányomok a gombra...
-
Deftyyy
tag
Nálam a helyzet az, hogy belépek a karival végig megy a csík. Majd egy idő után visszadob a karihoz.

-
savior
őstag
Valaki nem tudja mi volt a mai patchban?
-
Ch0b
tag
Heh, a Support aztán nem tököl, 5 perc alatt válaszoltak, sőt még a problémámat is megoldották

-
Ellia
addikt
Nálam brutális a lag, azt hiszem még várok pár napot míg játszható lesz.
-
-
Xeon7
aktív tag
Nekem még mindig nem megy a karakter létrehozás

A végén csak homokórázik és ennyi. -
savior
őstag
Reggel egyből beengedett, de eleggé lagolt. Most fél órás sor van. Kiváncsi leszek milyen bent a helyzet.
-
Ribi
nagyúr
Na tegnap 11 után valamikor mejavították a belépést.
Próbáltam letörölni a karit amit végülis 1x valamiért legyártott a próbálkozások között és persze a PVP szerveren generálódott. De az még nem sikerült
Viszont a másik szerveren volt van 1 órás sór, szóval PVP szerveren néztem meg milyen is a game.
Egész gyorsan rendberakták a dolgokat
-
Ribi
nagyúr
Na most NpLogin error 4

Ha amcsira átállítom, akkor csak simán network error...(#815) Madwe Nem a sor a gond, hanem a többi. Karigenerálás, és aki bejut ingame problémák.
-
Telda
addikt
Persze US-ben semmi gond, mindenki vígan játszik...
-
Ellia
addikt
3k emebrt írt elém 45 perc sorral, kíváncsi voltam, hogy a jabbiton kívül raktak e be másik szervert ezért rányomtam a change realm-re, de miután láttam, hogy nem visszaléptem és helyből a karaktereimhez dobot és be tudtam lépni (bug)? Az más kérdés, hogy azt írja a játék hogy a latency 50-100 ms között van de eléggé lagoltak a dolgok na meg a funkciók nem működtek- pl. nem tudtam felvenni a tárgyakat a postaládából...stb. Remélem hamar javítják.
Másik: Thaydban rendesen megnövekedett az fps-em (itt elég alacsony volt 15-20 körül ugrált), máshol még nem jártam kíváncsi leszek

-
Xeon7
aktív tag
Sikerült bejutni, csak a karaktert nem véglegesíti a végén

-
killer095
őstag
Csak 6e ember vár előttem, asszem adni kell ennek egy jóhetet mire jólesz

-
savior
őstag
Érdekes most egyből beengedett. Lehet megjegyezte, hogy már egyszer sorban álltam?
-
Telda
addikt
Nem gondoltam volna, hogy ennyi embert fog érdekleni.
Úgyhogy mára elkönyvelhetem hogy nem lesz játék
. -
Madwe
nagyúr
A ptr a server loadot teszteli többek között valóban, DE! Egyetlen cégnek sem éri meg a launchdömpingre fejleszteni! Nem éri meg dollártízezreket költeni plusz kapacitásra (szervergép, kapcsolat, hűtés, kiépítés stb) hogy a pillanatnyi, pár napig tartó igényeket kiszolgálják. Azt kell megérteni, hogy ilyenkor több10x annyian akarnak játszani, mint bármely másik napon. A hiedelmekkel ellentétben pl a mobilgyártóknál sem azért alakul ki hiány az elején, mert marketing az egész, hanem nem éri meg egy éves termelési ciklusra bekalibrált gyártósort pár napért felültervezni...
-
ArianSL
csendes tag
EU újraindítás 17:45-kor
-
savior
őstag
Közben csináltam egy driver frissítést, a játék pedig összeomlott. Relog után onnan folytatta a sorbanállást, ahol abbahagyta.
Azt nem tudjátok, hogy ha bent afk-zok, akkor egy bizonyos idő után kitesz a játék? Mert ha nem, akkor reggel belépek, este pedig ki. (igaz ha maintenancék vannak, akkor úgyis meg kell küzdeni a bejutásért) -
savior
őstag
Valakinek sikerült már bejutnia?
Nálam queue: 200, time: 10 óra. -
ArianSL
csendes tag
Persze, vagyunk

You Take No Candy
Most épp nem tudom, bejutott-e már valaki közülünk, de ha a hun chaten ( /chjoin hun ) kiabálsz, akkor ott elérheted a tagjainkat. Volt még gond korábban a guildekkel általánosan, nem tudom, az megoldódott-e. -
Ribi
nagyúr
válasz
masholnap
üzenetére
Lehet azért lépnek ki sokan, mert ők sem tudnak játszani

Régen még wow DLC kijövetelnél nyomtam rá a change char helyett a logoutra.
Na ott el kellett számolni magamban 10-ig.
Nem értem, hogy ez egyetlen cégnek sem megy normálisan.
De akkor mit tesztelnek?
És PTR nélkül mi lenne![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
![]()
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Nintendo Switch 2
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- NBA és kosárlabda topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen processzort vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lexus, Toyota topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)