- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HwAdokVeszek
aktív tag
válasz
adamkaa777
üzenetére
3023 - 4óra 32 perc

-
adamkaa777
senior tag
Nem is rossz csak 3 órás que hazak
el se tudom képzelni mi lenne ha guest lennék . amúgy az 1 hónap game timet megadta minden nélkül szerintem -
HwAdokVeszek
aktív tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Maradjon a sok player csak legyen több férőhelyes a szeró

Szerintem mindenképpen megéri.
Ha tetszik a játék "világa" akkor tuti nem fogsz csalódni.Mindig van benne mit csinálni

-
BoneDragon
veterán
válasz
HwAdokVeszek
üzenetére
Inkább örülj neki, hogy vannak playerek, pár napon belül úgy is lemorzsolódik a fele. Viszont most nagyon elgondolkoztam a játékon, lehet még is beruházok rá.

-
HwAdokVeszek
aktív tag
hmm, a sorban állás továbbra is aktív :S
Mire hazaérek megint 2-3 ezer ember lesz előttem :S -
HwAdokVeszek
aktív tag
Nekem is megjött a dobozos deluxe

Tegnap este én is 3 órát vártam hogy tudjak játszani 1,5 órát :S -
.LnB
titán
Meggyütt nekem is a kód.
Bár tegnap nem játszottam, nem volt időm. Ez nem jó előjel rögtön a második napon 
-
HwAdokVeszek
aktív tag
Nyitottak megint új pvp és pve szervert

Van free character transfer is.
Remélem ma már este nem lesz akkora sor a Hazak szerverre. -
Asbee
veterán
Tök jó, hogy még mindig guest accountnak vesz.

-
.LnB
titán
válasz
adamkaa777
üzenetére
-
Asbee
veterán
válasz
adamkaa777
üzenetére
Én már kivettem. Nem megkapod, hanem accodra kell bindelni játékban.
-
HwAdokVeszek
aktív tag
válasz
adamkaa777
üzenetére
Én megkaptam a pre order bónuszokat.
-
Asbee
veterán
válasz
adamkaa777
üzenetére
Hol találkozok velük alig? 15-30-as szinten vannak a legtöbben jelenleg.
-
warcat
veterán
Hm,engem most sor nélkül beengedett.Felül írják,hogy nyitottak 1-1 új EN pvp és pve szervert.
-
kovsol
titán
válasz
adamkaa777
üzenetére
Én is ezen gondolkozom. Ennél csak több ember lesz ha megjelenik dobozosan is a boltokban. A szerver számot lehet alul méretezték, vagy lehet direkt van jelenleg limitálva az online emberek száma?
-
HwAdokVeszek
aktív tag
Mystery Box-ba volt már nektek mount?
Elméletileg az is lehet benne. -
adamkaa777
senior tag
Tök jó hazaérek melóból és 1300 ember ( 6 óra ) remélem a rendes kulcs segít ezen . Viszont ez még csak PRE order mi lesz a rendes megjelenéskor nem igaz hogy ilyen kevés férőhelyesek a szerverek .. néha alig látok embert..
-
Phobion
addikt
Nagyon jól meglennék én RAID nélkül, csak azért kérdeztem, hogy vajon a raiden kívüli PvE tartalom mennyire tartaná fent az érdeklődést a kevésbé hardcore beállítottságú játékosoknak.

Régebben rengeteg időt töltöttem el a WoW raid-ek előtt, de mára erre már nincs idő, kedv, idegrendszer.

(#377) xboxmod - Az jó!

-
HwAdokVeszek
aktív tag
Beta alatt kár hogy én se próbálgattam a craftot. :S
Mondjuk utánaolvastam most.Outfitter
The Outfitter uses Leather, pelts and bone to craft medium armor and support systems, then powers them with microchips and power cores. This tradeskill is best paired with the Survivalist.Szóval azokat tudom használni ami a mobokból esik a Survealist miatt (pl bőr).
Amiket kivágtam fákat, és összegyűlt már jó sok azt Architect használja.The Survivalist skins leather and cuts meat from creatures. They also harvest wood from trees with a laser chainsaw. Best paired with the Outfitter or architect.
-
.LnB
titán
válasz
HwAdokVeszek
üzenetére
Nekem a meló nem is, de inkább a családdal töltöm a szabadidőmet.
Craftban (én) sajnos nem tudok segíteni, azt a béta alatt sem próbálgattam.

-
Asbee
veterán
Szerintem nem lesz f2p ez a játék. Olyan tartalma van már az elején, hogy ha foglalkoznak vele folyamatosan akkor megmaradnak a játékosok. Dungeon, pvp, quest egyéb ott lesz átlag játékosoknak, komoly raidelések meg a hardcore-oknak. Akinek a világa tetszik az nem csalódik benne.
Kisebb group eventek is jók, adventure insták. Szerintem mindenki megtalálja a neki való tartalmat.
-
HwAdokVeszek
aktív tag
Sajnos meló mellett nekem is csökkent a játékidő, de akkor is megéri azt a havidíjat.
Pl leszoktam a cigiről.
Mondjuk nem sokat cigiztem (heti két doboz).
Bárhogy is számolom már megspóroltam a havidíjat.(Mondjuk most a melóhelyen felraktam a notimra, és titokba questelgetek
)Kicsit vissza jött ezzel a játékkal az a hangulatom ami annó volt a wownál.
A szintezés meg szerintem nem unalmas.
Eddig questeléssel simán fejlődök.
Nem kell monoton csak a mobokat ölni.Más:
Craftolásba kellene nekem egy kicsi segítség.
Outfitter/Survivalist amit választottam.
Rengetek fát amit kivágtam nem tudom mire lehet használni.
Outfitterhez ez volt írva hogy Survealist a jó tradeskill.Vagy most akkor ezt félreolvastam?
-
.LnB
titán
válasz
HwAdokVeszek
üzenetére
Igen, nekem sem a pénz mostmár a gáz, inkább az idő. Azért WoW-ban heti 3-4nap raid. Mostanra maximum napi 2óra játék
Felnő az ember.... 
(#366) BoneDragon Mikor múltkor is írtad ezt az "unalmas szintezés" dolgot, már akkor is jót mosolyogtam rajta
Igazán nem tudom mihez is hasonlítod a "kismillió" általad kipróbált MMO közül. De a WoW-hoz mérten semmi baj nincs vele, annál változatosabb, meg merem kockáztatni más MMO-nál is. De ha a te véleményed ez... Nekemnyóc -
kovsol
titán
válasz
HwAdokVeszek
üzenetére
Na meg sokszor a f2p játéknál még több pénzt otthagy az ember. Az max akkor lehet előny ha sokszor hetek telnek el játék nékül, mert akkor az előfizetés üresen pörög csak.
-
HwAdokVeszek
aktív tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Remélem nem lesz belőle f2p

Én inkább fizetek a tartalomért, mint ahogy a wow esetében is.
Szerintem a f2p csak elrontaná
(#368) kovsol:
Igen, ez meg a másik hogy valószínű többe is jön ki. -
BoneDragon
veterán
válasz
HwAdokVeszek
üzenetére
Ha a szintezést kicsit érdekesebbre megcsinálnák a következő pár hónapban, gondolok én itt a questelésre, akkor csatlakoznék a brigádhoz... Így várok a f2p-ig.

-
.LnB
titán
22-es csak?
én 6-os jó ha a két karit összeadom akkor 6+8
De ugye amit rossz szerón indítottam azt töröltem 
Granok/Medik/Scientist/DPSxboxmod: Nincs PH!-s guild, nem is lennénk szerintem egy Dungeon-re se elegen

Sajnos én is, időhiány miatt csak casual szinten tudom tolni a játékot. -
HwAdokVeszek
aktív tag
Hazak szerveren én is keresek guildet.
Dominion/Cassian/Stalker (dps build)Esetleg ph-s guild nincs?
-
Phobion
addikt
A játékhoz van esetleg valami trial amivel ki lehetne próbálni?

-
Asbee
veterán
Megjött a rendes kód.

-
kovsol
titán
Én valahogy nagyobb aktivitásra számítottam itt a topicban. Én is tervezem majd megvenni a játékot, de kezdéskor még nem akartam belevágni, inkább kivárom hogy indul az egész. Bétát volt alkalmam próbálni.
-
.LnB
titán
Tegnap 2órát írt ki várakozásnak, de csak 40percet kellett várni

Hipp-Hopp letelt. EKO-n meg is van a karakterem, és a nevem is maradt az eredeti. Királyság van, és szintezés már amikor lesz időm játszani.
Tud valaki esetleg valamit a WSOHUN guildről? Zártbétában velük játszottam, most van ilyen guild.
Ja és lehet guild névre keresni? Mert én nem találtam meg tegnap ezt az opciót :S -
Asbee
veterán
Lenyomtuk az első dungeont, nekem nagyon tetszett. Kellett kis taktikázás, kis odafigyelés. Párszor haltunk de nem vészes nem mindig legelőről kell indulni. Ez a nagy erőssége a játéknak.
-
.LnB
titán
Alt+TAB-al megvárom a 2h-t. Kíváncsi vagyok mi lett a nevemmel

-
.LnB
titán
Á, én de megszívattam magam

Elkezdtem karaktert generálni, és előtte kiválasztottam az EKO szervert. Ott vannak ugye a magyarok.
Aztán felhúztam 8ra a karit, és akkor fura volt, hogy nem találok senkit a bétából akikkel együtt játszottam. És mindenki németül beszél. Kilépek megnézem milyen szerveren vagyok. Há' nem az EKO-n
Jó, gondoltam semmi baj, csinálok egy karit az EKO-ra. (ekkor tűnt fel, hogy realm váltásnál van egy animáció, mikor elrepül az űrhajó az jelenti a realm váltást. Na én azt nem vártam meg elsőre) Most meg azt írja az EKO-nál, hogy 2,5óra míg loginolhatok
Szenzációs
Most kíváncsi vagyok, hogy:
1. Átvihetem e a karakteremet ingyen az EKO-ra.
2. Ha nem nem baj, de miután törlöm szabad lesz e az előre lefoglalt nevem.
3. Mikor fogok én oda bejutni...

-
adamkaa777
senior tag
Másnak se tölt be miután elhagyom a hajót ?
-
BoneDragon
veterán
válasz
Vistaboy
üzenetére
Szerintem meg azzal van gond, hogy halál unalmas a questelés. Kismillió mmo-t kipróbáltam beleérte a noname keleti szarokat, amiről egyesek még sose hallottak... Azt kell mondanom, hogy extrém unalmas ebbe a játékba questelni. Hogy lehet kiadni igy egy mmo-t, hogy a kezdő szinteknél már halál unalomba fullad? Nem is értem komolyan mondom. Lehet később jobb meg érdekes az instázás, de addig el kéne jutni valahogy.
Beta hozzáférésem volt majdnem végig, próbáltam 3 féle kasztot. Elsőt 15. szinten untam meg a másik kettőt meg 5-6 felé. -
Vistaboy
veterán
Már több MMORPG-t próbáltam, amikkel el is játszottam jó ideig, de ez egyikhez sem hasonlít. Valahogy teljesen más az egész, és ez egyáltalán nem jön be. Maga a rendszer nem tetszik. Tudom, hogy level 2 nulla, de egyszerűen már ott meguntam az egészet (Egyébként meg úgysem mentem volna el sokáig, mert havidíjat nem tudok fizetni, kizárólag csak teszt miatt próbáltam ki, de mivel nem tetszik, így visszamondtam).
MOD: Maradok inkább a single játékoknál. Ha pedig MMORPG-hez támad kedvem, előveszem a TERA-t, AION-t, Neverwintert, vagy valami azokhoz hasonló ingyenes játékot. A WildStar egyszerűen nem tetszik. Pont.
-
adamkaa777
senior tag
Bocs a dupláért de ez felidegesített előbb vártam másfél órát beengedett és bedobta a fenti képet ..most meg 4 óra wait time-t ír ...
Szerk.: 8 óra
-
adamkaa777
senior tag
Lejárt az 1 óra

-
Asbee
veterán
válasz
adamkaa777
üzenetére
Akitől vetted kapod. De head startra elég a pre orderes. Csak várakozás van.
-
Vistaboy
veterán
Engem nem izgat, ha bejutok, lesz róla teszt, ha nem, akkor nem. Most úgyis a Van Helsing II cikket írom, perpillanat úgysem tudnék vele sokat foglalkozni. Elvileg mi is kapunk majd rendes promó kódot, ezt csak azért küldték, hogy elkezdhessünk vele foglalkozni, de ha nem jutok be addig, akkor sem dőlök a kardomba.

-
Asbee
veterán
Pre orderes accountot guest accountnak veszi és mivel minden szerver tele, így szépen besorol, kb lehetetlen bejutni. Asszem nem is próbálkozom többet, majd ha meglesz rendes kulcs. Az mondjuk érdekes, hogy a bétás karakterem neveit jelzi a realmeknél, hogy van ott karakterem.
-
Vistaboy
veterán
"Headstart indulása: 31st May at 09:00 CEST in Europe."
Hát, ezt már bukták, ugyanis még nem élnek a szerverek.

-
Asbee
veterán
válasz
adamkaa777
üzenetére
Supportos szavaiból egyébként azt vettem le, hogy lehet pre order kóddal head starton játszani és addig nem is kell előfizetni. Csak még nem engedett be, hogy kipróbáljam. Lehet én is először pve-n kezdek.

-
adamkaa777
senior tag
Semmi infó nincs pre key ekről és a wildstar oldala se tölt be
Nembaj még van 1 óra -
maskimx
senior tag
-
Vistaboy
veterán
Sziasztok.
Kaptunk egy Head Start kódot a játékhoz, már töltöm le a klienst, remélhetőleg holnap tudok valamelyikőtökkel játszani. Majd írjátok meg, melyik szerveren lesztek, mert akkor én is ott indítok karaktert. Még nem tudjuk, hogy meddig engedik próbálni a sajtó részére adott példányt, lehet, hogy csak pár hétig játszhatok vele, de addig minél tovább el kell jussak, hogy tesztet írhassak róla.
MOD: Remélem, hogy majd segítetek. Előbb a Van Helsing II cikket kell megírnom, úgyhogy pár nap előnyötök lesz. De holnap felnézek, kíváncsi vagyok rá.

-
adamkaa777
senior tag
Amúgy ingame lehet dx9 re átrakni majd ? mert alapból dx11 en van.
-
Asbee
veterán
válasz
adamkaa777
üzenetére
Akkor elvileg neked majd tőle kell kérned. Én g2a.com-ról vettem, ott mondta supportos srác holnap küldik minél előbb.
-
Asbee
veterán
válasz
adamkaa777
üzenetére
Ez is pre order csak. Honnan vetted?
-
Asbee
veterán
válasz
adamkaa777
üzenetére
Akitől vetted. Már ha pre order kódot kaptál.
-
Asbee
veterán
Amíg nem fizetsz elő addig nem adja meg a 30 nap játékidőt. Lemondható simán a kezdő 30 nap lejárta után nem von le addig semmit. Ha 30 naposra fizetsz elő az első levonás Júli 3-án lenne. Engem már csak az bosszant, hogy mikor kódot megadtam nem ajánlott fel lehetőséget most meg sehol nem tudok előfizetni. A Support meg 15 órája nem válaszol. Ez egy előfizetéses játéknál így headstart előtt gáz...
-
masholnap
senior tag
ha megvetted a játékot, akkor jár, max macerás beélesíteni az accountot, ha nem tudsz megadni paypalt vagy kártyát. én meg tudtam, de arra számítok, hogy ingame tudok hosszabbítani, vagy majd lehet diszkont áron is venni kreditet.
jó volna tundi, mi történik, ha felföggeszted a fiókod, hmmm.
-
.LnB
titán
Most akkor ez már tuti, előfizetés nélkül nem is jár egy hónap a játékhoz?
-
Asbee
veterán
Írtam is nekik, mert wildstar oldalon nincs lehetőség, ncosft oldalon pedig nem látszik a játék, ami hibáról tudnak is elvileg. Sajnos én amikor 19-én aktiváltam a kódot nem dobott fel semmi beállítás/lehetőség-et megadni fizetési adatokat vagy előfizetni játékidőre. Most meg sehol sem lehet.
Remélem megoldják head startig mert mérges leszek. 
Új hozzászólás Aktív témák
![]()
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- LEGO klub
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Be Quiet! - LIGHT LOOP 360MM AIO
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- H110 lapkakészletű DDR3-at támogató alaplapok
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE - Garanciális 2027 Júliusig
- iPhone 15 PRO 128GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 87%! Dobozában!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

el se tudom képzelni mi lenne ha guest lennék . amúgy az 1 hónap game timet megadta minden nélkül szerintem

Szenzációs