- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szellem.: WLMouse Strider Gamer Egér
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
savior
őstag
Újra mennek a szerverek. Pár percel az indulása után akartam belépni, és 9 órát ír várakozási időre. Igaz csak 750en vannak előttem.
-
Ellia
addikt
Kerdesekre valószínűleg itt kaptok leggyorsabban választ katt, erdemes olvasni.
-
savior
őstag
1 óra várakozás után bejutottam, erre az fogad, hogy 1 perc múlva maintenance.
Átvettem a daily rewardot, de nem került a hátizsákomba. Hol találom? -
savior
őstag
Lépnék be, errefel 30 perces sor fogad. Pedig még csak dél van. Délután meg este biztod nem lehet majd bejutni.
-
hemaka
nagyúr
No megnézem újra most hogyan fut.
Remélem jó lesz, mert egyébként bejön a hangulata meg a grafikája is. -
ArianSL
csendes tag
Ha eddig a PTR/Beta teszt szerveren játszottál, akkor az éles kliensre lesz szükséged, azt le kell tölteni.
Elvileg van lehetőség kézimunkával a letöltés nagy részét megkerülni, ha a PTR kliens nagy file-jait bemásolod az éles kliens könyvtárába; ehhez az éles klienst el kell indítani, majd mikor elkezd letölteni, akkor kell kilépni belőle, majd átmásolni a file-okat. -
maskimx
senior tag
A PTR klienshez képest nem sok változott, ha azt letöltötted akkor a fájlokat csak másold át a live kliens könyvtárába és a letöltés nagy részét így ki tudod hagyni.
Mivel ma reggel jött ki a f2p drop, ezért a 2 nappali ezelőtti live kliens viszont elég sokat változott.
Valóban kisebb lett a játék, már csak 12Gb az eddigi huszonvalahány helyett.
-
Ribi
nagyúr
Volt update a 2 nappal ezelőtti klienshez képest?
Érdemes lehet leszedni az egészet újra? Mert volt arról szó, hogy kisebb lesz az egész valamivel. -
Ch0b
tag
Ah, tényleg, nem tudom miért értelmeztem rosszul.

-
Ch0b
tag
Nem lehet klánba csatlakozni, így már nem is érdekel.

-
savior
őstag
Eddig király a játék. Kár hogy az instanceban marha nagy volt a lag, így meg se tudtam csinálni. Most meg maintenance van.
-
savior
őstag
Már működik. Indítottam is egy warriort Exile oldalon.
-
Ch0b
tag
Nem, megvettem, előfizetésem is volt. Lehet, hogy holnap akkor újra felrakom, jó játék igazából.
-
Ch0b
tag
Rég játszottam a játékkal, és most néztem a f2p modellt, egész jónak tűnik, talán egyedül a 2 karakter slot ami fájdalmas, de a többi nem tűnik vészesnek.
-
savior
őstag
Már tölti is a patchet.
-
Madwe
nagyúr
Én anno humble bundleben megvettem a WS-t s f2p-ig nem akartam aktiválni... Most mikor rávettem magam, abban a pillanatban lőtték le a 17 órás karbantartásra a rendszert redeem code résszel együtt
A kérdés már csak az h mikor már megy a f2p rendszer, megeszi e a kódom s megkapom e a dobozos előnyeit... A humble bundle promonál azt írták h decemberig felhasználhatom, uh ha más nem majd arra hivatkozom... van eről vmi info amugy? -
savior
őstag
Úgy látom 9es szintre van tauntoló skill én meg még nem voltam annyi.
-
savior
őstag
Harcossal betaban volt egy olyan küldetés, hogy taunt enemie. Egy szobába kellett teleportálni és ott küzdöttek robotok a szörnyekkel. Itt mit kell csinálni? Kérdeztem játékon belül a chaten is, de más se tudta hogy kell végrehajtani. Küldetéses ikon nem volt, a szörnyet hiába öltem meg...
-
savior
őstag
Már csak 1 nap startig...
-
Ellia
addikt
-
savior
őstag
Állítólag már béta kulcs nélkül is lehet játszani a PTR szerveren.
[link] -
ArianSL
csendes tag
Tényleg, van egy visszaszámlálás WildStar Free-to-Play Midnight Launch Party, amin a most közvetített óra hajnali 6-ra számol. Ez viszont azt is jelentheti, hogy este korán bezárnak (magyar idő szerint).
-
ArianSL
csendes tag
Olvasgatom a híreket, de nem találtam konkrét időpontot. Általában magyar idő szerint délelőtt-dél környékén (visszanéztem, legtöbbször 7am UTC) szokták leállítani a szervereket verzióváltáshoz.
Annyit lehet előre tudni, hogy a verzióváltás nagysága várhatóan egy hosszabb leállást fog eredményezni. -
savior
őstag
Van már pontos időpont, hogy az EU szerveren magyar idő szerint mikor indul a móka?
-
L_ajos
őstag
Megvettem kemény 2300 HUF-ért. Kíváncsi leszek rá
- nincsennek nagy nagy igényeim, és kipróbálnék már valami kicsit szinesebb-szagosabb mmo-t mint a TESO 
remélem bejön

-
maskimx
senior tag
A closed béta klienst le lehet tölteni előre, aztán amikor jön a váltás akkor a fájlokat csak át kell másolni a live könyvtárba.
-
ArianSL
csendes tag
Csak egy éles kliens van (ha sima Wildstar.exe, akkor azaz, http://wildstar.patcher.ncsoft.com/Wildstar.exe), azon belül a beállításokban lehet választani EU/NA közt, bár ezt valószínüleg automatikusan beállítja az account szerint.
Azonban nem biztos, hogy jó ötlet előre letölteni, a mostani kliens 20+ GB, a F2P-ben viszont a hírek szerint kisebb lesz (sok felesleges dolgot kivettek). -
savior
őstag
Az EU klienst honnan lehet letölteni? Vagy az amerikait kell és majd ott lehet kiválasztani, hogy EU-ra akarok csatlakozni? Csak mert gondoltam, hogy még 29.-e előtt letöltöm a klienst, hogy a free to play-re váltáskor csak patchelnie kelljen.
-
Telda
addikt
Hali!
Itt lehet még szerezni kódot.
-
savior
őstag
Kaptam beta kulcsot, de már volt 1. Akinek kell az viheti:
Closed Beta Key (NA): 9TNK852754RYFGDM6ATN
XG8HI12IKXON7Y5P443L
Closed Beta Key (EU): 30UDWYU145ERBQTJN2JB -
xgbcx
tag
Hali! Elkezdtek béta kulcsokat osztogatni itt: [link]
-
ArianSL
csendes tag
-
ArianSL
csendes tag
válasz
Sotyks94
üzenetére
ÜD.v
Itt foglaltuk össze, amit a F2P-ről tudni lehet: F2P
A béta egy teszt szerver a jelenleg is működő éles mellett. Onnan semmi nem kerülhet át az élesre, furán is nézne ki, ha a teszten percek alatt megszerezhető max itemek, sokezer platina hirtelen átkerülne.
Továbbá a teszt szerveren rendszeresek a wipe-ok, ami azt illeti, holnap indul a második fázis, ami rögtön egy teljes wipe lesz, minden karakter és minden pont, omnibit, ncoin törlésre kerül.
Arian
-
Sotyks94
aktív tag
Nézd meg az eladót. Ha van több ezer (esetenként több tízezer) eladása és ilyen 98-100%.-os visszajelzése akkor igencsak megbízható. Én olyantól tucatszor vásároltam, és olyankor még a g2a shildet sem szoktam benyomni. (20 alkalomból 1x volt hogy rossz kulcsot kaptam, de contactoltam az eladóval és ingyen adott egy jót)
másrészt: A jelenlegi bétás dolgok teljesen le lesznek törölve, vagy azért lesz valami amit meg lehet tartani a mostani closed bétából?
-
kemotox
addikt
Helló
G2A-s kulcsok mennyire megbízhatóak? -
savior
őstag
Mikor vált át f2p-re?
-
tetris
tag
Dominion oldalon van most olyan guild, ahol népesebb az aktív tábor? (pl nem egyedül vagyok online lol)
-
Ellia
addikt
válasz
Tarisznyarak
üzenetére
Ne rohanj, olvasd el a küldiket - néha nagyon jó pofákat lehet találni
Ami nagyon fontos ebben a játékban, hogy tudd kezelni a karaktered, gyors és aktív harcrendszer van - nincs egy helyben állás mert meghalsz, folyamatos mozgásban kell lenni, illetve ami még kiemelkedően fontos az ellenfél "varázslatainak" időben történő megszakítása vagy a félreugrás előle. Mondjuk minderre a játék meg fog tanítani
Béta alatt próbáld ki szerintem az összes kasztot melyik fog bejönni. -
Tarisznyarak
tag
Tegnap este kaptam béta kulcsot az f2p-re. Ha valaki más is jelentkezett az nézze meg az emailjait.
Valami jó tanács a játékhoz ? (Most töltöm még) -
Nico Bellic
csendes tag
Köszi a linket így már világos
mi vár rám ha megveszem. -
Ellia
addikt
válasz
Nico Bellic
üzenetére
Automatikusan jár hozzá 30 nap. Ilyenre gondoltam mint, hogy a f2p játékosoknak csak két kari slotja lehet míg a dobozos (és persze a digitális) verziót birtoklók 12 slotal rendelkeznek, a bank is nagyobb lehet. Ide kattintva többet is megtudhatsz a dolgokról.
-
Nico Bellic
csendes tag
Milyen előnyökre gondolsz? Egyébként 15 euró az nem sok érte de kell hozzá még most is bankkártya vagy timecard vagy elég az alapjátékot megvenni és azzal automatikusan jár a 30 nap?
-
Ellia
addikt
válasz
Nico Bellic
üzenetére
Semmit, tippre szeptember vége/eleje. Amúgy 15 euróért meg lehet venni a standard kiadást, igazán nem sok érte - illetve némi "előnyt" is jelent a majdani csak f2p játékosokkal szemben.
-
Ellia
addikt
válasz
Nico Bellic
üzenetére
Lehet, hogy így van, reddit-ről tájékozódok, onnan lekerült a free trial.
-
-
Nico Bellic
csendes tag
Sziasztok egy 7 napos trial kulcsot szeretnék én is kérni ha maradt még valakinek elfekvőben.
Előre is köszönöm.
-
xgbcx
tag
Sziasztok! Nincs valakinek egy fölös 7 napos barát (trial) kulcsa? Ki szeretném próbálni mielőtt megveszem.
-
tetris
tag
válasz
bypass|HUN
üzenetére
Ugyanez a cipő, bétában kimaxoltam egy Stalkert, aztán feledés homálya, tegnap viszont megvettem 15 ajróért... Az újdonság varázsával hat minden és örömmel vettem észre, hogy több shiphand van questezés közben, mint anno...

-
ArianSL
csendes tag
válasz
bypass|HUN
üzenetére
ÜD.v
Nagyon röviden az újdonságokat itt foglaltuk össze: Patchek
Jelenleg Drop5-nél tartunk, összel várható Drop6 és F2P, ennek keretében pl újratervezik a statokat, de csak szép lassan csepegnek az infók.
Esténként vannak leginkább sokan, és a PVE szervereken.
Arian
-
bypass|HUN
aktív tag
Szevasztok.
Most látom, hogy átavanzsál a játék egy másik üzleti modellre...
A bétában játszottam vele, de aztán feledésbe merült....most viszont szívesen játszanék vele újra.
Néhány gondolatban kérhetnék egy kis "napi aktualizálást" a játék jelenlegi állapotával kapcsolatban, illetve egy friss játékosnak némi útravalót...
Üdv: bypass
-
maskimx
senior tag
-
Heavyrain
őstag
Keys are not stackable. Only one key can be redeemed per account/customer. If you already have an active WildStar account, you will not be able to apply the 30 days of game time.
-
Ellia
addikt
Állítólag ez a humble-s kód beaktiválható mint 30 nap játék, na de ez mennyire igaz? csak ellenvetéses információkat találtam róla eddig.
-
Heavyrain
őstag
Wildstar Standard Edition +még sok más dolog min 1$ a Humble Bundle oldalán
Egyébként mikor lesz Free to Play a játék?
-
ArianSL
csendes tag
ÜD.v
Szerintem jó választás volt

Ha Exile oldalon, Jabbit szerveren indultál, és szeretnél magyar guildhez is csatlakozni, vagy csak kérdéseid támadnának, keress meg minket:
ingame:
/w Arian Starlight
/w Myla Pond
vagy
You Take No CandyArian
-
Ellia
addikt
Beruháztam a játékra, 15 eurot megért, remélhetőleg a havidíjat is ki tudom szedni majd játék beli pénzzel amíg nem vált modellt - vagy azon is túl. Ha valakinek kellene guess pass jelezze, kaptam 3 db-ot.
-
.LnB
titán
Sajnálom ezt a játékot. Jobb sorsot érdemelt volna. Nekem nagyon tetszett mikor játszottam vele, de a család mellett egy MMO már nem fér bele. Azért ha elindul a F2P majd ránézek.
-
Balika23hun
aktív tag
Én örülök neki mert tetszett a játék de annyi időm nem volt rá hogy tovább fizessem a havi díjat. Meg kevés volt a magyar is. Remélem ha f2p lesz felélednek a magyar guild-ek.
-
wjbhbdux
veterán
-
Ellia
addikt
Katt! Most már biztos, hogy freemium modell lesz augusztustól. örülünk?
-
maskimx
senior tag
Ez jelenleg csak találgatás, pletyka.
Amíg nem a hivatalos oldalon olvasod, addig kb. annyira hiteles ez az információ, mintha a Blikk írta volna
Bizonyos értelemben már most is b2p, hiszen elég csak egyszer megvenni igazi pénzért, utána a havi előfizetésre elég goldot a játékban viszonylag egyszerűen ki lehet farmolni.
Magyar guild van, itt találtok róla bővebb infót.
-
Ellia
addikt
Most olvasom, hogy egyes portálokon meg lett szellőztetve, hogy a Wildstar valószínűleg a közeljövőben modellt vált, de nem b2p hanem helyből f2p-re. Erről valaki tud valamit?
Nem tudom mekkora lehet a jelenlegi játékosállomány (pár százezerre saccolom) szóval szerintem egy logikus lépés lenne a fejlesztőktől.
Új hozzászólás Aktív témák
![]()
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hálózati / IP kamera
- kompakt csúcstablettel készül a Lenovo
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gyúrósok ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Azért még hátha na