- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
válasz
adamkaa777
üzenetére
Erre én is kíváncsi leszek, mert nálam egyszer sem dobta fel és Subscription-t sem tudok sehol, hogy megadja a 30 napot...
-
adamkaa777
senior tag
Bocsa a dupláért de ugye gc-t jun3 után lehet csak venni viszont aki akar játszani 31 én hogy oldja meg ? egyszer bedobta a bankkártyás havi díj fizetést azóta viszont nem tudom elérni a honlapon .
-
adamkaa777
senior tag
Sziasztok aktiváltam a pre order kulcsomat viszont ugye még az account inaktív és be se lehet vele lépni majd .Ha banki úton akarok fizetni és beállítok 1 hónapot akkor a 30 nap letelte után fog vonni pénzt vagy előre ?
-
maskimx
senior tag
Itt meg a szavazás, hogy hol lesznek a magyarok.
-
maskimx
senior tag
-
Ellia
addikt
válasz
adamkaa777
üzenetére
Tudtommal nem befolyásolja az endgame-et és mindegyik path más képességet ad, meg ugye mások a feladatok hozzá.
-
adamkaa777
senior tag
Path ok amúgy mennyire befolyásolják az endgame -t ? Vagy csak fejlődésnél lesz fontos ? Nem tudjátok meddig nem lehet belépni az oldalra, épp regelném a kulcsot
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
maskimx
senior tag
válasz
adamkaa777
üzenetére
Exile = lázadók, Dominion = birodalom.
Nem tudnak egymással beszélni, csak ha felveszel valakit account friendnek, talán úgy. -
adamkaa777
senior tag
Tényleg ki melyik oldalra fog állni ? Én még az se tudom mi a különbség a dominion és az exiles-s között.
Amúgy tud beszélni egymással a 2 frakció ? -
Asbee
veterán
válasz
adamkaa777
üzenetére
Még nincs rendes szerver lista nem? Innen PH-ról eddig kik lesznek?
-
adamkaa777
senior tag
Lehet már tudná a magyarok melyik szerverre mennek ?
-
Asbee
veterán
22:55 óta megy a szerver. Azt nem tudom mennyi időre nyitották meg. Ugye mondták megjelenésig párszor fogják még.
-
Asbee
veterán
Na elő rendeltem végül én is.

-
Ellia
addikt
Szerintem nem fognak átállni f2p-re, azért így látatlanba is azt mondom, hogy elég erős az endcontent és minden megvan benne szinte ami egy modern mmo-ba (fizetősbe) elvárható.
Ha már F2P akkor a TESO-ra nagyobb esélyt látok(bár valószínűleg az se fog), de amit igazán várok f2p az Everquest: Next - nagyon kíváncsi vagyok arra a szétverhető világra

-
warcat
veterán
Ha tetszik,érdemesebb belevágni a többiekkel együtt.
Csalódást keltő számok esetén is 1 év legalább,míg átállnak free to playre.Teljesen más az amikor együtt bukdácsol a nép és tanulja ki mi merre hány méter,mintha pár hónappal később újoncként hülyének néznek csak mert még most ismerkedsz a játékkal.
Ebben hasonlítanak pl a multis lövöldék és az MMO-k. -
.LnB
titán
Én megvettem, nyomtam sokat a zárt bétával. Ma és tegnap kipróbáltam a nyíltat. Az idő alatt míg nem játszottam sok változás történt, legfőképp az UI-ra vonatkozólag. A játék jó. De bennem is van egy kis félsz, hogy meg fogom bánni. Max. nem fizetem a havidíjat majd. Szóval megértelek téged.
-
Asbee
veterán
Egyszerűen nem tudom eldönteni megvegyem-e a játékot és főleg a havidíj miatt. Ha csak egyszer megvásárlós lenne akkor nem gondolkodnék. Megfogni megfogott, de attól félek sok próbálkozás sorsára fog jutni. Nektek mi a véleményetek erről?
-
.LnB
titán
(és még sok jó ajánlat)
-
warcat
veterán
válasz
adamkaa777
üzenetére
június 3
preorderrel május 31
mint minden mmohoz ami fizetös,ehhez is jár 30 nap,viszont az elkezdéséhez valószínűleg szükség lesz bankkártyaadatok megadására,vagy egy feltöltőkártya beaktiválására. -
adamkaa777
senior tag
Sziasztok a játék mikor jelenik meg pontosan ? Illetve ha preorderel veszem meg akkor +3 nappal korábban játszhatok ?Elég megvenni az alapjátékot és jár hozzá 1 hónap gametime ?
-
Ellia
addikt
Csütörtöktől 10 napos open beta indul, aki akarja most még kipróbálhatja. Több info itt: [link]
-
shuttle
tag
Eként magát a gamet csak kulcs beirás után lehet letőlteni?
-
shuttle
tag
Egy beta kulcsal szivesen kiprobálnám mielőtt megveszem , de a videok alapján nem lehet rossz.
Eu szerver nyitáskor vajon osztanak béta kulcsot? -
warcat
veterán
Ezzel csak lefoglalsz egy példányt megjelenéskori megvételhez
GMGtől vedd meg a játékot, itt a sima verzió 34.99 angol font,de: szinte mindig van -20% os voucher ami most FUSWJT-B1DU64-JBV8UY a végére tegyél egy szóközt
Így kb 10600 forint.
Ha vársz egy -25% voucherre akkor olcsóbb is lehet -
shuttle
tag
skacok ezzel a pre-order packkal mi ujság ? mire jo pontosan ?
csa kér ezer nem 15000 :-) -
Feketelaszlo
senior tag
A bevezetőben említve van, hogy a vásárlás mellé járnak majd trial kucslok - ha valaki vásárol, én egy ilyet kérnék szépen tőle, mert hát puding próbája az evés. Persze legkorábban csak június közepe tájt, addig úgyis vizsgaidőszak és tsa.-val játszok, s Wildstar-képes asztali gépem is csak addigra lesz (meg amúgysem szeretek Beta játékokat próbálgatni). Ha valakinél tudok egy meghívót foglalni, azt megköszönném.

-
masholnap
senior tag
válasz
masholnap
üzenetére
vagy pl itt is:
https://www.facebook.com/VG247/app_185301094822359 -
masholnap
senior tag
-
Ellia
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Csak kimásoltam twitteről
Nem néztem milyen kulcsok, egy ideje letettem már erről a játékról időhiány miatt, de azért követem merre, hogyan alakul. -
BoneDragon
veterán
Minek van az a szerencsétlen link gomb...
Igy szimpatikusabb.
szerk.: ahogy nézem ezek NA kulcsok.
ITT össze van gyűjtve éppen hol osztogatnak kulcsokat. Lehet válogatni.
-
Ellia
addikt
http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/510/Wildstar-Beta-Weekend-Key-Giveaway.html 10000 kulcs akinek kéne!

-
hommeros
őstag
Nem vágja valaki, Crimson Isle-ről hogy lehet visszateleportálni?
-
pulcsi
tag
Valaki nem tud betakeyt küldeni?
-
.LnB
titán
Igaz az én hibám. Nem tudtam, hogy bárki számára elérhetőek ezek a dolgok. Azt hittem csak "nagyon membereknek"

Úgy nem vészes. Bár én már elköltöttem a rászánt pénzemet sajnos. De ha korábban hozzájutok ehhez az infóhoz, lehet megvettem volna.
GoG-ot nem szoktam használni.(#254) BoneDragon Fan vagyok, mert nagyon tetszett a játék. Imádtam végig, de lehet a 2év sok is. És ez nem a játék hibája. A játékos társadalom alakult át annyira, hogy amit a WoW anno véghezvitt, azt ma már nem lehet.
-
warcat
veterán
Nem egészen értelek,hogy mi a problémád: a 25% kuponért csupán fel kellett lenni az email listájukon,de ettől még van mindenkinek elérhető -20%os kupon.
A playfire jutalmak program szintén mindenkinek nyitott,lehet gyűjtögetni a kreditet,csak egy lehetőség,ettől még a bárkinek,bármikor elérhető WildStar normál ár: 28 font, picivel 10k felett,semmi extra nincsen benne.WildStar 34.99 font
Kuponkód: O3H7FE-D4NFO0-F0LIGK
Fizetendő: 28 GBP , 10332 Ft -
.LnB
titán
Figyeljél már. 35 font az mai árfolyamon mennyi forint?
(45€ a standard változat a hivatalos honlapon)
Az, hogy neked van ilye-olyan kuponod meg kredited az mit számít nekem vagy másoknak? Ha én meg akarom venni akár gamer shop-ban, akár online akkor 14ezer ft körül kapom meg. A Sima verziót! Szóval te szerencsés vagy, örülök neki. de rajtunk ez nem igazán segít. -
warcat
veterán
-
wjbhbdux
veterán
-
BoneDragon
veterán
Látom ezeknek még mindig nem sikerült optimalizálni, igy megjelenés előtt pár héttel...
i5 4670-el és 760-al 25-30 fps között ugrál, ha meg full lowra veszem felmegy egészen 35-ig.
-
-
maskimx
senior tag
Aki innen használ béta kulcsot de nem amerikában él (vagy vpn-ezik), az később szopni fog.
Ha megjelenéskor EU szerveren akartok játszani, akkor EU béta kulcsot kell szerezni.
Ha nem így tesztek, akkor supporttal kell majd köröket futni, hogy a megfelelő régióban menjen majd a játék. -
warcat
veterán
alienware aréna még ~6600 kulcsuk van perpill a mostani hétvégére.Tippre lesz még reggel is

-
lofagi
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Király, köszi, generáltattam is egyet gyorsan, már rég nem volt lehetőségem tolni vele.
-
BoneDragon
veterán
-
Ellia
addikt
Fura egy játék ez a Wildstar. A készítők alkottak egy remek és szépen kidolgozott világot lore-al, megvan a két ellenséges frakció, a kasztok és azon belül a specializálódás szinte lefed mindent ami egy ilyen sci-fi/fantasy mmo-ban szokás (sőt az esper mint kaszt lett a béta alatt a kedvencem), nagyon erősen megvan a szentháromság a játékban (tank, healer, dps) és hiába élveztem minden percét a bétának folyamatosan azon gondolkodtam, hogy ezért Én nem fogok pénzt adni. Az indok egyszerűen az ami kiemeli a tucat mmo-ek közül a játékot - ez a nehézsége. Nem bánom, hogy nehéz, kimondottan élveztem, de ahhoz, hogy úgy érezzem, hogy sikereket érek el benne semi-hardcore vagy teljesen hardcore játékossá kéne válnom azt meg már nem akarok. Igen elértem azt a pontot amikor azt mondhatom magamról, hogy totál elcasualosodtam (szép hunglish kifejezzéssel élve). Figyelni fogom mi történik a játék háza táján mert érdekel de ez most kimarad, jelenleg a GW2 mint mmo bőven elég, meg majd talán az Everquest: Next.

-
TheProb
veterán
Megelőztél, hál' istennek ki tudom próbálni. Amúgy lesz open beta is valamikor májusban.
Direct linkAmúgy másnál is csak Americai szeró választható?
-
Ellia
addikt
http://www.curse.com/ kulcsok a hétvégére!
-
Ellia
addikt
Nem kell beleugrani elsőre. Én a gw2-vel csináltam ezt, valamivel több 3 hónappal a kezdés után vettem meg a játékot, jóval a megjelenési ár alatt egy akció keretében. Naivan a dobozos verziót, mivel emlékeztem, hogy a gw1-es dobozok ki voltak tömve jócskán kézikönyv/lore-al, zenei cd, poszter...stb, de a második részé szinte üres volt
mindegy. A másik indok a kezdeti problémák elkerülése volt mint lag, tömeg...stb.Valószínű a Wildstaral is ezt fogom tenni, várok eleinte, nekem még mindig korainak tűnik az alig egy hónap múlva történő megjelenés + addig kiderül e érdemes-e kifizetni a havidíjat érte hosszútávon. Mondjuk Én a magam részéről bizakodó vagyok, de fölöslegesen nem akarok kiadni érte pénzt, hogy ne használjam az acc-om.
-
.LnB
titán
Én úgy döntöttem kimarad a Wildstar. Nagyon jó, élveztem a bétát 39-ig húztam a Warriort, 17ig a Medic-et. De drága. 10fölött nem adok érte. Család mellett már nem úgy megy ez

-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Nem tudni, hogy mikor lesz open beta? mert igen csak kipróbálnám a játékot, se beta key híján nem nagyon tudom, pedig hnap megint beta 7vége lesz... Látatlanba meg biztos nem rendelem elő.
Jó volna már valami wow alternatíva, mert azon kívül még egy mmo se hatott meg.
-
Ellia
addikt
https://www.youtube.com/watch?v=twa4hE1I8Hc ezt itt hagyom. Fogalmam sincs ki ez a srác de szerintem egész jól összefoglalja mi a jó/mi a különbség a többi mmohoz képest a Wildstarban. Amúgy nekem is pont a nehézsége tetszik

-
Ellia
addikt
Általában a F2P rendszerek több pénzt hoznak mint a fizetősök hála a mikrótranzakcióknak. Az más kérdés, hogy egy f2p mmo általában kevésbé kidolgozott mint egy fizetős, vagy, hogy miért lesz f2p valami (lásd SW:TOR).
A WoW-hoz hasonlítani szerintem nem releváns már több szempontból, a WoW-nak egy agyonpolírozott, tökéletesen működő rendszere van (bárki bármit mond ez a rendszer szerintem tökre elavult már), de a sok játékos folyamatosan visszatér mert a blizzard egy dologban biztosan profi: a játék tálalásában, maga a környezet művészi kialakítása az egész egyben van, ebbe nem lehet belekötni.
Szóval visszatérve a Wildstar-ra, ha ezeket a dolgokat megtudják lépni akkor már többet elértek mint a piacon lévő legtöbb MMO ami a WoW előfizetői táborából próbál elcsábítani játékosokat a sajátjába. Remélem sikerül nekik, Én bizakodó vagyok, valamikor biztosan meg fogom venni de nem induláskor azonnal aztán meglátjuk mi lesz.
u.i.: remélhetőleg az EQ: N felzavarja majd a f2p állottságát.
-
.LnB
titán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Azért írtam, hogy én nem láttam még.
De akkor már írhattál volna példát magyarázattal.
-
.LnB
titán
Sajnos a Free to Play rendszer NEM működik MMORPG-k esetében. Bárki bármit mond, én még nem láttam értelmes F2P rendszert ebben a műfajban. A WoW bebizonyította, hogy a havidíjas modell a leg életképesebb. Persze ahhoz, hogy a Wildstar esetében is legyen értelme kifizetni a havidíjat, azért a játéknak bizonyítania kell. EndContent nagy kérdés, mert a többi engem már meggyőzött.
-
ndave92
aktív tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
A Wildstart kérdeztem.

Ha F2P lenne és nem lenne annyira lekorlátozva, mint a F2P SWTOR, akkor még lehet, hogy adnék neki egy esélyt, de így...
-
lofagi
addikt
Szerintem ameddig nem lesz valami gyökeres változás az mmokban addig mindig a wow lesz az etalon. Hihetetlen jól össze lett rakva, lore, karakterek, környezet, egy szóval minden. Ezt bizony nagyon nehéz lesz űberelni. Valamit láthattunk már mindenhol. Iszonyú sokat játszottam a wowal,de ezzel nem vagyok egyedül,de annak vége. Azóta keresem azt az érzést, ami nem nagyon akar előjönni, talán majd egy új blizz mmo. Wildstar tetszik, szerintem be is ruházok rá, de tuti nem lesz benne annyi óraszám,mint a wowban.
-
ndave92
aktív tag
Engem nem győzött meg.
Szomorú, hogy nincs igazi vetélytársa a WoW-nak. Az SWTOR is eleinte úgy volt, hogy majd felrázza az MMO ipart, de nem így lett. A GW2 már mutatott tényleges újításokat, de arról se nagyon hallottam az utóbbi időben, pedig én meg is vettem, sőt az SWTOR-t is. Mindegyiket elég hamar meguntam és aztán minden új WoW kiegre visszatértem, még ha csak 1-2 hónapra is, de azt élveztem.
Most, a béta alatt, nem éreztem a Wildstarnál azt a szikrát, amit anno a WoW-nál. Nem hiszem, hogy meg fogom venni, akármilyen olcsó is lesz.
-
.LnB
titán
válasz
FuRiONight
üzenetére
Na kiváncsi vagyok mennyibe fog kerülni.
-
FuRiONight
addikt
Blasting off June 3rd, 2014, Carbine Studios is excited to announce WildStar will be launched! Can’t wait until June? Then check out our pre-order page for all of the details on how you can get a 3 day head start, beta weekend access, an exclusive rocket house, and more!
-
tetris
tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Nem kell könyvet olvasgatni, azok csak bónuszként vannak a játékban, ha érdekel a háttértörténet esetleg

-
lofagi
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Továbbra is ki merem jelenteni,h jók a questek a játékban. Kb 3-4 év wow után, merem ezt állítani. De szinte minden nagyobb mmot kipróbáltam utánna. Rift, Tera, SW, Everquest, NW,meg amikre nem is emléxem. Szóval azért kipróbáltam 1-2 mmot. Nem tudom egyébként,h mégis hogyan lehetne amúgy gyökeresen átdolgozni a questelést, de nyilván ha ki fogják találni az lesz a köv generáció. Szerintem az,h beletakták a press to action lehetőséget egészen feldobja a lvlezést. Nyilván nem váltja meg ez sem a világot. Viszont mégis hoz egyfajta újítást.
-
Zyone
csendes tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Holnap jelentik be Június 3. jelenik meg a játék
végre
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:a4cOq91xaT4J:www.gamerzines.com/mmo/wildstar-release-order-goodies.html+&cd=7&hl=en&ct=clnk&gl=us&client=firefox-a
Új hozzászólás Aktív témák
![]()
- Háztartási gépek
- Interactive Brokers társalgó
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elárulta a Puget Systems, hogy melyik komponensből mennyi romlik el
- Honor Magic V2 - origami
- Elektromos cigaretta 🔞
- Diablo IV
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha! persze megveszem.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(45€ a standard változat a hivatalos honlapon)

Everquest Next lehet, hogy majd felkavarja az állóvizet. Adja az ég.