Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
lofagi
addikt
Lassan le is jön a program, kb 2 napomba telik!
No, de mind1 is. Most már csak azt kéne kitalálnom, hogy hol vegyem meg a játékot. Ugye az eredeti oldalon meg lehet venni. Sima £35 a deluxe £50, találtam én egy oldalt, ahol a deluxe £38,10. Ezzel csak az a bajom, hogy számomra ismeretlen, nem nagyon szeretek ismeretlen oldalakra fizetni. Persze ha valaki esetleg megszánna egy GP előtte annak még kimondottan örülnék is. 
Amúgy van valami infó arról, hogy mennyire elégedettek az emberek a játékkal? Túl korai még arról beszélni, hogy mennyire lesz ez hosszú életű? Sajnos a topic pörgése miatt nem vagyok túl optimista. :]
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
![]()
Aktív témák
- Revolut
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Cyberpunk 2077
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
No, de mind1 is. Most már csak azt kéne kitalálnom, hogy hol vegyem meg a játékot. Ugye az eredeti oldalon meg lehet venni. Sima £35 a deluxe £50, találtam én egy