Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
lofagi
addikt
Lassan le is jön a program, kb 2 napomba telik!
No, de mind1 is. Most már csak azt kéne kitalálnom, hogy hol vegyem meg a játékot. Ugye az eredeti oldalon meg lehet venni. Sima £35 a deluxe £50, találtam én egy oldalt, ahol a deluxe £38,10. Ezzel csak az a bajom, hogy számomra ismeretlen, nem nagyon szeretek ismeretlen oldalakra fizetni. Persze ha valaki esetleg megszánna egy GP előtte annak még kimondottan örülnék is. 
Amúgy van valami infó arról, hogy mennyire elégedettek az emberek a játékkal? Túl korai még arról beszélni, hogy mennyire lesz ez hosszú életű? Sajnos a topic pörgése miatt nem vagyok túl optimista. :]
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
![]()
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lenovo IdeaPad 5 2-in-1 16IRU9 Laptop - 16" Touch, Intel Core i5 120U, 16 GB, 512 GB - Garanciával
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Erős (HP Omen 17) gamer Laptop! -i9 13900HX, RTX 4090 16gb/175w tgp, 32gb DDR5, 1tb SSD
- riello UPS SDH 3000 - Szünetmentes tápegység - 3000 VA -2U
- Fortinet FortiGate 100E - Tűzfal
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- Honor Magic8 Lite 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 boával garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
No, de mind1 is. Most már csak azt kéne kitalálnom, hogy hol vegyem meg a játékot. Ugye az eredeti oldalon meg lehet venni. Sima £35 a deluxe £50, találtam én egy