- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
Új hozzászólás Aktív témák
-
lofagi
addikt
Valami iszonyatosan bejön a játék. Sajnos még csak kb 3 órát tudtam játszani vele, mivel az idő véges az átvezető videókat is el kellett nyomnom, pedig egész jól meg vannak csinálva. Gyors csináltam egy healer, akivel 4es szintre, egy Esper vagy mit és egy Spellslinger vagy mi. Ezekkel csak épp 1-1 lvlup volt meg. A healer eddig nagyon tetszik, bár még healem nincs, inkább azt mondhatom,h a combat megoldás az valami nagyon király. Pvpt biztos feldobja majd. A környezet gyönyörű. A karakterek jól ki vannak dolgozva, a mozgásuk teljesen korrekt. Geart még sokat nem szereztem így nem tudom,h milyen lesz később, de az alap is jól ki van dolgozva. Egyelőre nagyon tetszik, mmo fanoknak mindenképp kell egy próbát tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
![]()
- VGA kibeszélő offtopik
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Arc Raiders
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Netfone
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Crucial Pro 32GB KIT DDR5 5600MHz CL46
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular
- Lenovo ThinkPad T14 , AMD Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB DDR4, 512 GB SSD,27% ÁFÁS SZÁMLA , 1 ÉV GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest