- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
Azért mert a winyónak nem a folyamatos pörgés és a hőfok a legádázabb ellensége, hanem az indulási felpörgések. Ezért egy NAS hdd-n, ha van is altató funkció azt célszerű kikapcsolni mert a napi több 10 felpörgés sokkal hamarabb hazavágja mint a 0/24 használat.
WDMyCloud:~# 9 Power_On_Hours - 56116
Az enyém most így áll, ez is közel 7 éve üzemel tökéletesen, pedig volt rosszul szellőző helyen is jóideig, nyári melegben klíma nélküli panelban 45-50C körül üzemelve.
Az energiatakarékosságot hamar kikapcsoltam, mert nemcsak akkor ébredt ha használtam, de pl. ha az időszerver frissített akkor is. Mellesleg az én gen1-esemnek lekapcsolt winyónál is elég meleg a háza, és a fogyasztása sem kisebb számottevően úgy. -
Noxy
veterán
Ne aggódj. Nekem 2 db GEN 2-s NAS-m frissült os5-re.
Az egyik 1 hétig is szüttyögött mire végzett mindennel.
Ezután kb megint jó pár nap volt mire kicserélődtek a bizt.. másolatok. Az egyik 5 a másik 6 éves vinyókal.
A telon az app meg olyan lett amilyenek már régen lennie kellet volna. (nem file név, hanem az exif adatok alapján rendezi a képeket, videókat) -
stickermajom
addikt
Bár nincs már MyCloudom, de a sokáig húzásról:
9 Power_On_Hours 0x0032 017 017 000 Old_age Always - 61114
193 Load_Cycle_Count 0x0032 199 199 000 Old_age Always - 5856Ez még a MyCloudból származó eredeti 3TB-os WD Red közel 7 év folyamatos működéssel.
Ebből sokat 44-48 fokos környezetben húzott le, csak az utóbbi két évben került új helyre 30-32 fok közé. Én annyira nem félteném ezeket.
-
Mivel nem kellett oroszból érettségiznem (biológia+fizika kellett az orvosira) az aktív felejtős csoportba kerültem a gimiben....
, nekem sem menne magamtól...
De
Google translate (Chrome) simán realtime fordítja angolra, én is úgy szoktam nézegetni. Nagyon sok telefon/táblagép/tv box stb tekintetében hasznos oldal a 4PDA.-ru..... -
Böngézd végig az orosz honlapot, hátha ott a magoldás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged