Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Klaus Duran: RCS
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
őstag
-
5150head
őstag
Focus suli 2015 óta van, a Second dream questtel jött be.
A focus sulikat hátul a tenno szobában tudod váltogatni, kinyitni hozzá a cuccokat stb, nem kell bemenni sehova, sőt, ahol a warframe-t buildeled ott is elérhető ez az opció és lehet váltogatni a sulikat, meg megnyitni a sulik talentfáját.
A hajón bal oldalán van egy Codex pult, ott lehet olvasgatni mindenről ha érdekel, de ha az inventory-t megnyitod az egyes itemeknek van leírása el tudod olvasni.
Én valahol 2018-ban kezdtem, szóval nekem is fel kellett zárkóznom, plusz 2018 óta volt egy nagyobb kihagyásom is, szóval annyira nem követtem, a dolgokat, de aki akarja utol tudja érni a game-t, ha úgy vesszük én 2x kezdtem el a game-t.
Én nem írtam, hogy nézzél videót, azt írtam amit minden kezdő meg visszatérő játékosnak szoktam/szoktunk írni: nyitogassa ki a node-okat meg nyomja le a questeket, meg van egy szuper wiki amit lehet olvasgatni. Buildelje meg azt a framet ami tetszik neki és ennyi.
A questeket újra lehet játszani, szóval megcsinálhatod őket sorban, hogy felelenevedjen minden. (wikin szintén van róla leírás, hogy hogyan érdemes sorban végignyomni a questeket) Ez a game valamennyire megköveteli az önállóságot, de a questek úgy vannak kialakítva, hogy játékmechanikai gond nem szokott lenni (csak ha bugos
) szóval vagy nem érted hogy mit kell csinálni az adott questben, vagy gyenge a builded, bár úgy vannak ezek belőve h még az se nagyon szokott gond lenni. A quest az ami a tutorial, ami bevezet új játékmechanikákat a lore mellett.
Nem tudom, hogy más mmo-val nyomtad-e, de ez kb általános minden ilyen game-nél. Ha pl target farmolni akarsz, megnézed wikin, hogy mi hol esik és oda mész, nem pedig random keresgélsz a pályákon.
Rengeteg a tartalom a game-be ami most rád zúdult és ez fusztrál, amit megértek és nem tudod mit csinálj, de ez végülis csak egy pc game, ha ennyire kiakadsz tőle akkor szerintem van más is amivel elütheted az időd, bár akkor rosszul döntenél, mer szerintem ez a game megéri az effortot minden szempontból, egyedülálló a piacon, és ezt nem csak én gondolom így. -
5150head
őstag
Látom, nem tudod kettéosztani azt amit írtam.
Reagáltam egyszer a newgame exp-et ért kritikádra, meg külön írtam a tartalmi kritikádra is, amit #9046Ribi -ben írtál (Túl sok külön rendszert hoztak be.)
De hogy segítsek is: ha most kezdted a Angels of Zarimant, az egy Tenno küldi. A Küldetés előtt szól a játék, hogy költsd el a focuspontjaidat a tenno suliban meg nézd meg a tenno fegyveredet is, hogy erősebb legyél. Megtetted? Elköltötted a focus pontokat Kiválasztottad a neked tetsző iskolát? Fegyvered megnézted? (10 év alatt kapott a focus rendszer is egy nagyobb reworkot)
Ha a szar newgame exp. alatt azt érted, h nem villognak piros nyilak hogy hova kattints, meg hova kell állnod hogy ne dögölj meg, meg hasonlók, akkor igen egyetértek, ez nem az a brainrot játék, de azért rakétatudománynak se mondanám
De az h szar sincs elmondva, nem igaz, segít egy csomót a játék, meg hát több ezer playernek sikerült már megugrani ezt a lécet... -
5150head
őstag
Ülj le bármelyik 10+ éves life service játék elé, egyiknél se tudnád merre vagy arccal előre.
Írtam, hogy évek alatt sokat csiszoltak ezen is, és még mindig jobb a newgame exp. mint évekkel ezelőtt, de azt is leírtam, hogy első körben mit kellene csinálni.
Az, hogy egy questet nem tudsz megcsinálni és ez fusztrál, de nem is akarsz utána nézni, hogy mi a gond, az nem az én hibám, meg szerintem nem is a játéké.
Ne haragudj, hogy reagálok arra, hogy negatívumként állítod be azt, hogy egy lifeservice game-be 10 év alatt túl sok tartalmat hoztak be.
További jó játékot kívánok!
-
5150head
őstag
Írtam is, hogy azt nem értem, h miért morculsz azon, hogy 10 év alatt sok tartalom került a játékba. Erről szólt a hsz-em első bekezdése.
A new game expre, a hsz-em második bekezdése vonatkozik.
A játéknak szuper wikije van, ott szinte minden info fent van.
Warframe wiki -
5150head
őstag
10 év után mire számítottál? 3 havonta jönnek a framek, ált évente van egy nagyobb meg több kisebb content update. A nyílt világokról és lore-ról nem is beszélve. Nem kell ezen csodálkozni. Az ui is teljesen más már, meg kb minden, grafikus motor stb. Ha nem változott, fejlődött volna a game ennyi év alatt akkor már lehúzhatták vna a rolót. Nem is értem ezt a gondolatmenetedet.
Amikor azt írtad, hogy "Túl sok külön rendszert hoztak be."
Amúgy az évek alatt sokat csiszoltak ezen. Pl amikor még én kezdtem, keservesen lehetett csak reactort szerezni, vagy twitch dropból vagy ha volt akkor alertből, shortiból, de teljesen ritkán. Most meg nyomod a NW-t és annyit veszel ki amennyit nem szégyelsz. Umbra forma ugyan ez, csak Steel pathel, meg meg kell várni a rotációt Teshinnél. Plat farm is sokkal könnyebb szerintem.
Nyomd végig a questeket meg a node-okat.
Aki teljesen a 0-ról kezdi most valószínűleg nyitogatja a node-okat, vagy farmolja azt az alap framet amire vágyik.
Amúgy a mai napig én is utánanézek a neten dolgoknak, mert ennyi contentet lehetetlen észben tartani.#9045Pecc
Mióta bejött a caliban prime egyszer léptem be, nincs kedvem most farmolni. Más köt le jelenleg, meg kevés időm van játszani.
Jön amúgy 10-én a Plague Star megint, lehet benézek 1-2 körre, aztán ha behúz akkor kiszedem Calibant is. -
5150head
őstag
-
5150head
őstag
Ez nem attól függ, hogy játszanak-e vele vagy sem.
A Valkyr egy használható frame volt, semmi szükség nem volt rá, hogynerfeljékreworköljék. Ha körbeolvasol a redditen is elég sokan hőzöngenek hogy kiherélik. Én még nem temetem, de szerintem is felesleges volt.
Azért nyúltak hozzá, mert jön hozzá egy heirloom skin és ha revorköt is kap, többen fogják elővenni az újdonság miatt. Ennyi a történet. Ha visszanézel az utóbbi időben akkor dolgoztak át egy framet ha jött hozzá valami.
Ha csak azért reworkölnének egy framet mert kevesen játszanak vele akkor van bőven mint dolgozni:
Vicc, hogy az Onlyne bossharc továbbra is bugos és beakad.
Továbbá most megcsináltam a Legendary 5-öt és Failednek írta ki, lefagyott az egész game, alt+f4. Visszalépek és ott van hogy Lego5 vagyok...
-
5150head
őstag
Techrot Encore | Official Gameplay Trailer
Mátol pörögnek az infested lichek.
-
5150head
őstag
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Én se vagyok elájulva tőle. A Quest az jó volt az tetszett.
Ez a randiapp is kellett mint egy falat kenyér... ráadásul ahogy néztem a repuhoz kell majd h mindenkivel haver legyél. Az a szerencse, hogy elvileg a bounty is növeli a barátságot. Én kiszedem a frame-t fegyókat aztán annyi is. A motor az jópofa. Az új tilesetek elég optimalizáltalanok is. FPS fele csak van meg. A zenéket viszont eltalálták, meg az a "PC-s" map/felület is bejön.
Összegezve olyan felemás ez az update
-
5150head
őstag
Félig off:
Skacok! Kaptam kódokat a Soulframe-hez.
Három darabot szívesen felajánlok a topiklakóknak. Az első 3 pm-et küldőnek megírom pm-ben a kódot. Ha nem jön rá jelentkező akkor megy a ninja topikba.
Akinek nem volt eddig lehetősége kipróbálni a gamet, annak most itt az alkalom.
-
5150head
őstag
Skacok!
Más is kapott hozzáférést a Soulframe Preludes-hez? 31-én jött a mail, h tölthetem, azóta sikerült egy pár órát nyomni.
Csak azért kérdezem, mert pl Discordon sorsolnak hozzáférést, de én nem jelentkeztem.
Amúgy a betekintőnek elég jó hangulata van, de a bossnál már nem volt kedvem szenvedni, ott azért látszik, hogy azért mégiscsak egy kicsit soulslike lesz ez a része, de a kisebb mobok nem szivatnak annyira. -
5150head
őstag
E-pénisz
:
-
5150head
őstag
Nah sikerült megcsapni a Fragmented One-t is. Bullet Sponge a drága és cserébe sebez mint a dög
Ami érdekes, h 6db Curse kártyát adott.
Mehet a Manus keze a hajóra
-
5150head
őstag
Elvileg megy már a cross save is.
-
5150head
őstag
Holnap tovább keveredik a kaka.
Whispers in the walls update -
5150head
őstag
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Én pl kb soha nem nyomok self reviveot. Én ha fekszek akkor Tennoba kimegyek, 1es dmg buffért, aztán leölöm azt a pár mobot -3 talán- h visszajöjjek a framebe. Gyorsabb néha mint végignyomni az reviveot.
De ez alatt amíg tennoval vagy is bárki fel tud kelteni.
Archon hunton meg pl nincs self revive, simán hagyják egymást meghalni. -
5150head
őstag
Ha elitizmust nyomott a srác akkor tényleg benézte a rankom
Az a baj, h mivel nekem már minden maxos nem vagyok annyira aktív player. Ha jön új tartalom akkor azt kiszedem, meg random tolom ha van kedvem. Ten0 klánban vagyok ott is már kevesen vagyunk, sokan csak belogolnak.
Egyedül a heti fix amit megcsinálok az az Archon hunt. Ott is carryzni kell mindig mindenkit mert szanaszét vannak az emberek az ilyen/olyan buildjeikben.
-
5150head
őstag
Skacok, amúgy mi a tök van a játékosokkal a frameben? Most h várom a dio4 új seasont elkezdtem játszogatni, h haladjon a NW rank.
Azt vettem észre h extract helyett azonnal leavelnek a hostok, nem várják meg h mindenki kiérjen a pontra pl deimoson. Nem élesztenek ha valaki fekszik.
Tegnap meg baszogatott egy MR18 player railjacken, h kédezzek ha nem tudok valamit, meg így a rankom meg úgy a rankom. Írtam neki h köszi megvagyok, meg vmit lehet h benéz mert lego3 vagyok nem sima, biztos megzavarta h maggel voltam. Erre azt írta h akkor leaveljek. Mondom wtf? MR3asként amúgy hogy a tökbe lennék railjacken? Max taxival, de mindenki random volt. Nah mind1, az utóbbi egy hétben elég sok ilyennel fura playerrel találkoztam. Nem csinálják a feladatot, de volt h deimos vaultot zsinórban elbaszta a gyerek pedig írtam neki h ne csinálja. Egy Lego1 sráccal tudtam tegnap egy jót játszani.
Ti is tapasztaltok ilyet?
Tényleg solo onlyba fogom nyomni lassan... -
5150head
őstag
Kíváncsi leszek erre a kövi update-re. Ahogy átnyálaztam a dev workshop bejegyzéseket lesz bőven változtatás. A legnagyobb talán a companionokat érinti, de a Hydroidr reworkre is kíváncs vagyok. Egy csomó olyat raktak most be a game-be ami már ideje volt. Pl a HUD enemy/friendly highlights, vagy csak knockosak lesznek a companionok így nem kell majd élesztgetni őket. Shieldgatinget és "kiveszik" lesz helyette mod, a "pause" menüben látod majd a buffokat amik rajtad vannak, ha fölé viszed az egeret, meg egy rakás cucc.
Már látom előre, hogy megy majd a hőbörgés a mod nerfek miatt
(Health 440%->100%, Shield, Energy, és Armor) de a warframe base statokat meg buffolják, uh számokban ugyan ott leszünk.
Uh ja, egy rakás olvasni való lesz a update notes-ban
-
5150head
őstag
válasz
vaakuum
üzenetére
Protea kb az egyik legerősebb Frame. Szólóban vertem vele végig a SP node-okat ami defes volt. A golyói is faszák meg a virága is adja a jóságot. A turretre kell buildeni. Azt ugye tudod, h egyszerre több turretet is fel tud dobni?
És mindegyiknek külön CD-je van. Ha megvan buildelve akkor jókat lehet vele menni. 4esére én feltettem Sevagoth lassítását... 
-
5150head
őstag
Ha Cetuson meg Fortunán akarod farmolni, akkor nagyon időigényes lesz.
Gauss's main blueprint can be purchased from the Market. Gauss's component blueprints drop from Tier C Disruption on Kappa, Sedna. Each component has a 7.84% drop chance.
Az, h mennyire időigényes az meg RNG. Nekem volt olyan prime frame aminek mind a 4 eleme első relicből kiesett. Értsd: 4 runból megvolt az összes part.
-
5150head
őstag
válasz
vaakuum
üzenetére
Az a lényeg, h milyen Crown-t dobsz be és mennyit ölsz, az hogy hol futod a köröket, annyiban számít, hogy milyen crown esik a Treasurer-ből.
Granum Crown - Rank 1: 25 Kills - Neuro
Exemplar Granum Crown - Rank 2: 50 Kills - Chassis
Zenith Granum Crown - Rank 3: 75 Kills - System
Szóval hiába dobod be a Zenith Crown, ha csak 50-et ölsz, akkor csak a rot. B rewardot fogod kapni, nem a rot. C-t amiben a Protea part van. -
5150head
őstag
Elkezdődik a felsz@pás az idei Tennoconra.
Jönnek a heti alertek: [link] -
5150head
őstag
Nekem most gyártódik, sztem felhúzom ezt is és annyi
NoSympathyy streamben próbálta buildelni és arra jutott ő is h glasscanon. Túlélésben gyenge mint a lófütty. Gondolom kap majd reworkot meg augmentet aztán használható lesz fél év múlva 
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de Diablo4 mellett nem örülök ennek a timelimites Kullervo eventnek... ha lejár aze event akkor hol lehet majd farmolni, vagy aki nem szedte ki az így járt? - Mondjuk az durva lenne.
-
5150head
őstag
válasz
vaakuum
üzenetére
Protea részeit a Granum Voidban lehet kiszedni.
Ezek a nagy aranykéz szobrok a Corpus hajókon, de hogy oda be tudj lépni, kell hozzá Granum crown. Három "szintje" van a crownoknak és ezek a szintek határozzák meg, hogy milyen nehézségű voidot nyitsz a kéznél.
Szóval nem "csak" a corpus shipeket kell hozzá futni, hanem azon belül a granum voidot. -
5150head
őstag
A közelmúltban volt egy masszív focus rework. Akkor resetelték mindenkinek a pontokat és kompenzácót is kaptunk. Ha belépsz a focus-suli menübe lehet h neked is resetelve van még és újra el tudod osztani a pontokat oda ahova akarod. Valószínűleg shardod is lesz pluszban.
Arcane-ok is jöttek újak, már fegyókba is lehet rakni. Érdemes őket végignézni, van egy külön pult az Orbiteren a modos pult mellett ahol lehet managelni őket.
Ha csak a klán cuccok miatt keresel klánt akkor sztem egy sima gyűjtő klán is megteszi.
Nálunk sincs nagy élet a klánban, én is Diablo 4-et nyomom mint gondolom most sokan. -
5150head
őstag
válasz
vaakuum
üzenetére
#8864 - ben megírtam, hogy hogy látod a versenyeket!
"Ha openben rálépsz a deszkára a map megmutatja hogy hol vannak éppen a versenyek (mert rotálódik)"
#8865vaakuum
Pedig az ampot 3 -szor lehetett fejlszteni.
Erre írtam a #8870 -et
Tudtommal régen se kellett háromszor felhúzni egyik ampot se, hogy megkapd az MR-t csak kétszer Gildeléssel. Tudom, hogy hogyan működik. Ezért írtam azt, hogy maximum úgy húztad fel ugyan azt a prism-et többször hogy két külön buildben próbálgattad. Nekem is van ilyen ampom, amiben ugyan az a prism, de két teljesen más build, a scaffold meg a brace különbözőek.
Nem is lehet háromszor felhúzni ugyan azt az ampot, mert nincsenek modjai, nem tudod mivel resetelni (forma). -
5150head
őstag
válasz
vaakuum
üzenetére
Az ampnál a prism része után kapod az MR-t azt kellet guildelni.
Az hogy a prism részét lehetett-e cserélgetni a legelején passzolom, de kétlem amúgy. Olyat el tudok képzelni, hogy Te többször is felhúztad ugyan azt a prism részt más-más kombinációban, mert próbálgattad, hogy melyik milyen statot ad. MR-t viszont csak egyszer kapsz utána és csak akkor ha guildeled. Plainsel jöttek ezek be úgy mint a zawok.Amúgy teljesen felesleges azon rugózni, hogy mi hogy volt anno, mert 10 éves játék, sokmindenen változtattak ennyi idő alatt.
-
5150head
őstag
válasz
vaakuum
üzenetére
Asszem a küldi alatt kapod meg a launchert. Lesz egy alap K-drive talán. A gearbe kell betenni ugyan úgy mint az archwinget.
régen az AMP-ort kellett minimum három verzióban?
Az ampot se kellett három verzióban, csak kettő. A kitgunt és az ampot guildelni kell egyszer, hogy maxos legyen, tehát kétszer kell felhúzni, nem háromszor. Akkor tudsz neki nevet is adni. A K-drivenál ilyen nincs.
Aztán van olyan motyó is már amit 5x kell felhúzni formákkal, hogy maxos legyen, de azzal nem fárasztalak.
Akkor nyomni kell fortunán az alap küldiket, aztán majd lesz belőle valami.
Nem, a ventkidsnek külön repuja van. Versenyeket kell teljesíteni a repuért. Ha openben rálépsz a deszkára a map megmutatja hogy hol vannak éppen a versenyek (mert rotálódik)
A kitgun és a K-launcher esetében is számít, hogy milyen alkatrészekből rakom össze,
A különböző K-drive alkatrészek csak kinézetükben térnek el, ellentétben a A kitgunnal: a különböző alkatrészek kihatnak a statokra.
Amúgy van [wiki] lehet olvasgatni, minden info fent van.
-
5150head
őstag
válasz
vaakuum
üzenetére
Az nem lehet, hogy egy másik accoddal játszottál?
Vagy esetleg szankcionáltak valamiért? (pl. plat vásárlás harmadik féltől)
Ha nem, és valóban megvoltak ezek a fegyók, akkor szerintem írj a supportnak. Ez egy durva bug, hogy elveszik a progress.
Ami bugot én észrevettem ezzel kapcsolatban, hogy a profil alatt a cuccok számát nem jól írja ki, ha másét megnézed, de ez ismert hiba, ettől még minden kihúzott cuccot jól mutat. -
5150head
őstag
válasz
vaakuum
üzenetére
Ahogy írták, a profilod alatt nézd meg, ne a codexben. Ott jelzi, h hanyas szintig húztad az adott fegyót/framet.
Ha szürke, akkor nem szedted még ki/rosszul emlékszel. Nem felejt el semmit a rendszer.
Foundryban zöld jel mutatja ha már az adott itemet maxosra húztad korábban.Ha ilyen sokat kihagytál az a javaslatom, hogy egyszerre csak egy dolgot csinálj. Elsőnek én az új node-okat nyitnám ki, meg megcsinálnám az új storyküldiket. Utána meg rá lehet feküdni egy témára.
-
5150head
őstag
Skacok, tök jó a Duviri.
Olyan őrült buffokat lehet összerakni hogy ihaj.
Addig nyomjátok amíg nem nerfelik
-
5150head
őstag
Duviri start ápr. 26 (azt nem írták melyik év
)
[link] -
5150head
őstag
Áprilisban mostmár tényleg jön a Duviri... elvileg... [link]
-
5150head
őstag
válasz
wjbhbdux
üzenetére
GG!
"Kicsit" én is kiégtem. NW miatt léptem be, kb teljesen feleslegesen, mert eddig minden NW-t maxoltam és sokminden duplikált ott is - hiába ígérték meg anno h nem lesznek dupla cuccok...
, meg a heti archont szoktam még nyakon verni. Esetleg a fos Kahl küldetést is megcsinálom ha van kedvem, bár ott már csak a spártai tökfej BP- je van hátra, ami megy a Helminthbe. Minden mást kiszedtem, shardért meg nem fogom csinálni azt a szart. Meg persze megveszem a heti motyókat.
Idén már valszeg nem kapunk Durivit, meg az az igazság h már nem is nagyon érdekel
Mióta elmentek Steve-k egy nagy katyvasz van a game körül...Touchpados móka ismerős nekem is, anno WoW-ban nyomtam úgy elég sokat
-
5150head
őstag
Pfú skacok, ez az új heti Khal mission jó nagy kaka szerintem.
Idegesítő, a shoti reload lassú, ha felborul Khal fél óra mire feltápászkodik... meg szirszarokat kell keresgélni közben
Nem tudom kinek az ötlete volt... Jó lett volna ha marad a darálós (doomos) gameplay, mint ami volt is a storyban de így... Remélem ez is rotálódik majd és nem csak ez az egy fos mission lesz hétről hétre, mert akkor inkább megveszek mindent platból csak ne kelljen hozzányúlni ...
Elsőre csalódás nekem, remélem reszelnek még rajta. (itt-ott bugos is)
Nektek hogy tetszik? -
5150head
őstag
Vaultos relicek 3 havonta cserélődnek, így később meg tudod szerezni, csak győzd kivárni a rotációt.
Igen
Igen
Exilus slotot kapsz a frameben ahova csak exilus modot tudsz rakni.
Igen. Plainsen Bossok
Igen
Bajod nem származik belőlük, néha betámadnak küldetés közben, de semmi extra. Érdemes a szövetséges szindikátusokat egyszerre húzni. Előbb utóbb mindet ki fogod maxolni a cuccokért.
-
5150head
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Ajánlom a fórum keresőjét mert mindenki mindent leírt már ezerszer.
Továbbá a [hivatalos wikit] ha valamit nem értesz, itt is minden le van írva. (Ez kötelező. Csak hogy értsd: napi szinten használom pedig 2000+ órám van a játékban, ergo rengeteg tartalom van a game-ben)
Tradelni dojoban (klán) szokás a [market] segítségével. Relayen kb senki nem tradel, akkor már inkább a tradechat és inveljenek be dojoba.
Ez egy "régi stílusú" game. Nem villognak piros nyilak meg zöld körök sehol. Utána kell nézni, meg kell tanulni vele játszani, de megnyugtatlak nem rakétatudomány. -
5150head
őstag
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Kuva Fortressen kell nyomni a survit. Van egy tileset ahova be kell campelni és ennyi. Jön a Kuva meg a SE is. Szokásos DPS Khora SpeedNova csapattal. Lespawnol az összes torony, aztán 1-et töltöget kuvával a csapat.
Bár én a múltkor betankoltam SE-ből, ha péntek este látsz fent írj rám aztán tolhatjuk ha gondolod. Kuva nekem is jól jönne, pörgettem most pár rivent
(...de minek?
) -
5150head
őstag
Pénteken Baro visszatér + dupla resource is lesz 24 órán keresztül.
Ami érdekes: az összes platformon lesz egyszerre, uh már hangolják a crossplay-t.
[link] -
5150head
őstag
-
5150head
őstag
10.-én vége a Nightwave-nek. Ha van tokenetek Norához verjétek el vmire, mert utána elveszik.
-
5150head
őstag
Vectis Prime, Depleted Reload, Primed Chamber. Még a FractReset arcane se kell
A többi meg ízlés kérdése.
Van is rivenem hozzá
gyorsan elfogyott a 200k kuva 
Ahogy néztem 400 plat alá nem megy, Ducanatorral összenézve 310 platnyi prime junkot váltottam be a 3000 ducatért
Biztos kijött volna olcsóbban is, de a f.om fog most emiatt relicet nyitogatni egész nap. -
5150head
őstag
válasz
wjbhbdux
üzenetére
3000 ducat
Nem sűrűn láttam még ezt se.
Marketen meg 400 plat. Jó nagyot esett most az ára. Gondolom ennek örömére most fog is még esni, várni kell egy kicsit és platért megvenni
(mondjuk ki használ már ebben a game-ben snipert?
... bááááár most eszembe jutott egy beteg build erre a modra
) -
5150head
őstag
Most így "pár" óra után:
Igencsak grindos az új content. Ez most lehet jó meg rossz is. Az is lehet, hogy el vannak b@szva a dropratek, mert mire Gyre-t kifarmoltam megőszültem. Vicc, hogy rare cuccból 4-5 is esett, mire az uncommon kipottyant.
Egy-egy run (rot C-ig) 20-25 perc amit sokallok főleg úgy, h nem lehet gyorsítani a rotációt. A Void armageddon pl sima mobile def, annyi h van benne egy Angel harc ami egy jó buildel kb 10-20 mp
de ami idegesítő, hogy ez a 20-25 perc rohangálással megy el A-B között.
Az egyes wavek között meg szerintem túl hosszú szünet van, csak megy az álldogálás...
Az új evolve fegyók érdekesek, a pisztolyba beletoltam 2 formát és a secondary form-ja elég op-nak tűnik. A primary meg a melee annyira nem fogott meg, de a primary-t még fel se húztam. Az evolvok feloldásáért XP-t kapunk, bár azt nem figyeltem, h ez beleszámít-e az MR-be (gondolom igen) Némelyik feladat nevetségesen könnyű némelyik meg simán csak idegesítő - pont mint a riveneknél, viszont ezektől elég erős buffot kap az adott fegyó.
A két sima fegyót még nem sikerült kiszedni, Gyre meg még gyártódik szóval ezekről nem tudok nyilatkozni.
A Madurai focus suli OP lett
Szerintem ez fog kapni majd nerfet. Eidolonon még nem néztem, de sztem gyorsítani fog ott is a játékon.
Új Arcanek közül 2-t találtam értelmesnek a leírás alapján. Szépen potyognak a küldik közben, meg standingért is lehet vásárolni őket.
Vicc, hogy az új NPC-k közül egy árul csak értelmess cuccokat, egy csak cosmeticokat a "hotelszobába", a másik meg csak a repu beváltáshoz van.
-
5150head
őstag
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Csak pár órát volt időm játszani.
Az új void dasht szokni kell, de soooookkal lassabb mint a régi. A focuspontokat át se néztem még, csak gyorsan kimaxoltam őket. Annyit láttam, h sok buffos dolog van. Operátornak is van 2 abilityje focussulitól függően.
A quest semmi különös, végigvezet az új játékmódokon.
Az új játékmódok sztem jópofák, főleg h van benne bossharc, a bountyiknál meg van egy kitétel amit teljesíteni kell quest közben h meglegyen a bounty. (pl ölj meg enemyket operatorral, meg ilyenek)
Az új fegyóknál is vannak ilyen kitételek amivel lehet "upgradelni" az adott fegyót. (jobban nem tudom leírni, én is csak a pisztolyt néztem eddig)
Az új tilesetek sztem nagyon hangulatosak. Tetszik ez voidból visszatért, elhagyatott hajó téma. (Event Horizon-t is csípem, az a film kb ugyan ez
)
A frakció repu olyan tokenes mint deiomoson, de tokeneket lehet találni a pályákon is ha a küldikből nem lenne elég.
Ahogy éreztem próbáltak az "endgame" felé menni elég magas szintű enemyk vannak, plusz eléggé grindos. Random kis szintűek simán elfailelik a küldiket míg te tokenre vadászol
Az exilus rework elég combos
" Csak ennyit tudok elmondan Vietnámról"

-
5150head
őstag
-
5150head
őstag
2022-es Warframe kérdőív.
Ha szívesen változtatnál a játékon, vagy csak nyomja a bögyöd valami azt most a devek tudtára adhatod:Aztán vagy lesz belőle valami, vagy nem.
-
5150head
őstag
Mert Ballasnak ugyan az volt a célja mint a Sentienteknek. A tennok elpusztítása. Az orokinok után a tennok lettek a fő ellenség. És mivel Hunhow "eltűnt" a színről, ezért Erra-val szövetkezett. Az ellenségem ellensége a barátom...
Ballas egy irányításmániás, nárcisztikus, egocentrikus pöcs. Úgy alakította a dolgokat, hogy ő legyen hatalmon, nagy befolyása legyen. Talált egy ellenséget aki ellen lehet harcolni.
Láttunk már ilyet a történelem során is...
Mióta kijött a NW a készítők lenyilatkozták, hogy ez az előkészítése a világégésnek, csak nem akarták az egészet a nyakunkba zúdítani. Hát majd meglátjuk 2022-ben...
Mindenesetre a Man in he wall biztos meg fogja kavarni a szálakat -
5150head
őstag
A sentienteket eszközként készítették az Orokinok, arra hogy a Tau rendszert terraformálják. Amikor a Sentientek "öntudatra" ébredtek az Orokinok ellen fordultak.
Az Orokinok felhasználták a Tennokat arra (akiket egyébként Margulis fogadott "örökbe"), hogy a háborút megfordítsák.
Ballas elártulta az Orokinokat amiért megölték a párját Margulist és infokat adott át a tennokról és a warframekről a Sentienteknek.
Hunhow (a központi tudata volt a sentient drone-oknak) elküldte a lányát Natah-t hogy a Ballas által szolgáltatott infokkal semmisítse meg az Orokinokat és a tennokat. Az Orokinokkal sikerrel járt, de a Tennokat nem volt szíve megölni. Elárulta apját Hunhow-t, majd a nevét Margulis kedvenc virága után Lotusra változtatta és gyámsága alá fogadta a tennokat. (ahogy korábban Margulis is tette)
Ballas szövetkezik Erra-val (aki Natah/Lotus tesója és Hunhow fia) így közvetve vezeti a sentienteket.
Hunhow ekkor rejtőzik.
Persze még ezer másik szálon történik ezer másik dolog mindenkivel de így nagyjából megvannak a szálak és az indítékok.
New war:
Ballas és Erra megtámadják a rendszert Sentientekkel és az embereket a Narmerrel agymosott zombikká változtatja. (ekkor látjuk a trónon ülni) Ebben az univerzumban az embereket a tennok ellen hangolták és majdnem kiírtották őket.
A drifterrel szövetkezünk Hunhow-al hogy Erra Archonjaiból kiszedett szilánkokkal tudjuk gyógyítani Lotust (a 3 boss) Hunhow szereti a lányát Lotust és segíteni akar neki. Ekkor kapjuk az új ijjat is.
Amikor Ballas feldühödve a Tenno visszatérésén elhatározza hogy felfalja az eredeti rendszer napját egy Sentient anyahajóval, így elpusztítva az egész rendszert akkor Erra diszidál mellőle és segít a tennonak meg a testvérének.
Ezután öljük meg Ballast. -
5150head
őstag
Itt egy "rövidített" New War story: [link]

-
5150head
őstag
Az új New War quest nekem nagyon tetszett, érdekes volt látni a greneert meg a corpust. A Teshines rész is szuper volt és amikor a drifter szál ment már kezdtem örömködni,
SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-
de aztán ahogy vége lett a questnek realizálódott hogy megint nem kaptunk semmi új funkciót vagy tartalmat. A quest alatt láttunk egy csomó új mechanikát pl az új ajtó hacket (ami agyfasz amúgy
) vagy ugye a frakcióküldetéseket, teshin "rope" mechanikáját, vagy a driftert de ezek közül semmi nem jelenik meg az alap játékban. Miért?Én arra számítottam, hogy a new war tényleg háborút jelent és hogy a sentientek legyalulják a rendszert és a háború miatt jönnek új dolgok. (pl amikor a 3 bosst kellett leölni ott látszódtak is a piros node-ok, már akkor hypeolódtam, hogy kapunk egy csomó új tilesetet, roncs corpus shipeket és ostrom alatt álló greneer állomásokat, de nem kaptunk) A Drifter létjogosultságát se értem igazán. Milyen jó lett volna egy drifter talent fát kapni (mint a tenno sulik) ami a gerilla/szabotázs mechanikára épült volna. Pl a sentientek kiszúrják a frameket és csak a drifterrel tudsz bemenni helyekre/csinálni dolgokat. Ez így jelenleg nem több mint egy tenno skin. Aztán ezek a kihagyott ziccerek helyett kaptunk 2 bountyt egy új nyersanyaggal... meg pár új cuccot... jah meg tavaszodik fortunán. Háború meg sehol. Ha értékelnem kellene a story quest 10/10 az "ingame" content meg 10/1 
Ebben a topicban miért nincs spoiler gomb?

[ Módosította: radi8tor ]
-
5150head
őstag
Új New War trailer
#8715 s4hu|SyD^ Engem se nagyon, nincs mit kiszednem. 1-2 hónapja csak belogolok, de mióta meglett az 1000, azóta már csak arra figyelek, h néhány naponta belépjek, nehogy kirakjanak a dojoból.
A veteránoknak talán a NW hoz majd valamit. -
5150head
őstag
Nov 16-án indul a Prime Resurgence "event"
Az új resource-al (Aya) vaulted reliceket és egyebeket lehet majd venni heti rotációban.
Regal Aya-ért instant meg lehet venni majd a cuccokat, de ez nem farmolható és nem tradelhető, csak pénzért lehet megvenni.
Amit furcsálok így elsőre, hogy pl a Targis Prime Armort is ki lehet majd szedni Aya-val, pedig az Prime Acces exkluzív volt.
Mivel egyre csak sokasodnak a prime framek, gyanítom, hogy ez visszatérő event lesz.
Kíváncsi vagyok, mennyire b@ssza majd meg a prime marketet.
[link] [link] -
5150head
őstag
válasz
ChPessimist
üzenetére
-
5150head
őstag
Egy órás solo SP Wukonggal.
Leginkább a staffal öltem. Melee-ből bent volt a Pennant biztos ami tuti. (meg két fos fegyó, nehogy elcsábuljak
) Részemről lezárva ez a Wukong téma. De azért várnék 1-2 wukong buildet és endurance runt a kollégáktól, ha már én is megosztottam veletek az én buildjeimet.
Mint ahogy írtam, nem vagyok nagy Wukis, és (meló után) sajnos sikerült 3x feküdni a 200+ -os stalkerektől. (+1 gránát) Az első halál után wukong passzívja ki is kapcsolt. Nem tudom, hogy ez bug-e, vagy SP sajátosság de a profi Wukis kollégák majd felvilágosítanak.
Clearspeed viszont jó így 200 felett is, szóval azzal nincs gond.
"majombráner" jeligére jöhetnek a screenshotok
Jah annyit még hozzátennék, hogy a cloud helyére beraknám az ensnare-t, a stalkik se okoznának gondot. (ahogy néztem, sajna 200 felett már 1 ütés a wuki nekik)
-
5150head
őstag
Nem vagyok nagy Wukis, sajnáltam bele a második umbra formát (staffba raktam), uh a frame-ből az exilus hiányzik, meg ha a strengthes buildbe belerakom az umbra formát akkor a spy builden bukok valamit.
A Primal Rage pl mehetne bele, de ahogy írod, akkor valamin veszítesz.
Parazonba mehet a Power Drain. Focusnak meg a Naramon (Void Stalker). Steel Charge, meg Arcane Furyt meg nyilván nem kell mondani, esetleg Arcane Strike.
Ha nagyon overkill akarnék lenni, akkor én a strengthes buildben a cloudod cserélném le dmg buffra, mert ha meleg a talaj én a Tenno transference-t nyomom leginkább a Magus elevate miatt. Plusz a Zenurikból meg jön az energia. De mondom nem vagyok nagy Wukis, és a cloud is jól jön, meg ahogy látod elég tankos is, de ami a lényeg, hogy Wukit a botja nélkül el se tudom képzelni
Amikor ezt a buildet csináltam, Helminth még a kanyarban se volt.
[Strength] [Spy] [Staff]Persze, Melee-ből meg szinte bármelyiket meg lehet buildelni jóra, nem csak a Kronen OP. Pennantból nekem a heavy teljesen bejött, de jó a Reaper is, láttam, hogy a Glavie most elég meta. Tatsut meg Nikanat is nagyon csípem. Plague Kripath is fasza, meg van egy pár. Pl Arca Titronra csináltam Slam buildet de az inkább fun volt mint endgame.
-
5150head
őstag
Az első mondatot, nem kifejezetten neked céloztam.
#8620 akva Simán rá lehet építeni a wukong passzívjára is - Ne haragudj hogy ezt úgy értelmeztem, hogy a passzívjára is érdemes építeni a wukongot. Biztos félreértettem valamit.
Nekem az Iron Staffban van 5 forma. A 185-ös Corrupted heavy gunner (ez a max simuban) 2-3 ütés és még nem buffoltam parazonnal vagy bármi mással. Jah de igazatok van, teljesen szar. Mesaból is vegyétek ki a Regulatort, mert úgyis van fasza kitgun.
Excalibur Exaltedébe is van 5 forma nekem, hasonlóan jó mint a wukong staffja. Annyival talán jobb, h slide attackra vakít is.
#86231 dude
Nincs piros crit.
Hogyne lenne redcrit, csak már nem úgy stackelődik mint régen. Heavy Pennant buildel nálam nerf után is jön a redcrit.
Csak egy kérés és tényleg no offense, de ne írjátok már le ezt a sok blődséget tényként, mert idejön egy kezdő, aztán azt se tudja mit csináljon. Köszönöm
-
5150head
őstag
Néha olyan érzésem van, mintha teljesen más játékkal játszanánk.
Wuki passzívjára felesleges buildet építeni, mert a modok nem hatnak rá.
Az Iron Staffba meg bele kell pakolni a formákat. Így melee nerf után sincs semmi gond vele.
Defy is f@sza, szóval ezen kár pörögni.Wukit kétfelé érdemes buildelni.
Cloud-ra duration+effi - Spy meg egyéb speedrun küldikhez,
Vagy Strength-re. -
5150head
őstag
Közben eszembe jutott, hogy erről is van videó, szóval segítségedre lehet:
-
5150head
őstag
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Ez azért nem teljesen igaz.

Amikor MR27-28 környékén voltam akkor értem utol a játékot és addigra csak a vaultos cuccok maradtak. Szóval akkor vettem kb 3-4 itemet (mert a vaultos szettekből addigra csak 1-1 darab hiányzott) de tény, hogy én szeretem kifarmolni a cuccokat. Van amit duplán is "sikerült" Helminth miatt...
-
5150head
őstag
Nagyon rá vagytok pörögve erre a relic dologra, pedig csak figyelni kell a dropratet meg a rotációt és ennyi.
Újaknak leírom hátha segítség:
Tegyük fel szükséged van Nidus Prime Neurora.
A neuro a Neo N16 relicben van és rare.
A neo N16 Lua Disruptionon esik 14%-os eséllyel esik A rotációban. (most tekintsünk el attól, hogy Ghoul bounty van és ott jobban esik, de nincs mindig Ghoul bounty)
A disruption rotációja: 1kör AAAB, 2kör AABB, 3kör ABBC, 4kör BBCC
Tehát nekünk az első körben 1-3 a másodikban 1-2 a harmadikban pedig 1 tornyot kell megvédeni és a 4. kört már nem érdemes lefutni mert ott nincs A rotáció. Tehát így lesz mindhárom körben 14%-os esélyunk a Neo N16-raMiután kiesett az Neo N16 recruit chatre beírod hogy "LF/H Neo N16 radshrare" és gyűjtesz magad mellé még 3 embert aki ugyan azt a relicet akarja nyitni, így növelve az esélyeket.
Nyilván ha fawless vagy intact kell akkor azt írod a végére.Az offcyle metódusra nem térek ki mert az bonyolultabb.
-
5150head
őstag
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Az a lényeg, hogy van motiváció, mert akár bele is süppedhetnél a megszokottba, mint sokan mások. Egyetem óta (10 éve) én 4x költöztem +melóváltások, de vhogy mindig jobb lett az új, mint az aktuális előző. Ha úgy érzi az ember h változtatni kell, akkor csak bele kell vágni és ennyi.
A gyerkőcökkel meg csak foglalkozik az ember és az is kirántja kicsit a darálóból.
Sok sikert és kitartást kívánok neked.
-
5150head
őstag
-
5150head
őstag
Azért linkeltem a fórumot, mert ha ismert bug akkor lesz topikja.
Amikor volt a drop2.0 váltás én sem kaptam droppot, írtam az adott topicba (meg még sokan mások) és 1-2 nap múlva jött is a motyó.
A frissítések után van bugreport megathread, szóval azt is figyelik. Ha volt valami bug azt itt reportoltam, de ahogy írod, a ticket is jó megoldás lehet.Gondolom a legtöbb cuccot vissza tudják követni. Pl a platról tudom, hogyha nem közvetlen tőlük veszed, akkor lehet irgumburgum.
-
5150head
őstag
válasz
Beretvás
üzenetére
Ha még mindig nem kaptad meg: [warframe forum]
Itt megkeresed a megfelelő topicot, vagy nyitsz egy újat és megírod a bánatod. -
5150head
őstag
SP simán lenyomható soloban (én is úgy nyomtam, igen még a mocskos Zealoidot is)
Olyan viszont nem lesz, h egy frame mindenre jó. Kiszedheted Sarynt, mert amúgy teljesen jó frame, de nem mindenre. Ha van Helminth-ben Breach Surge-od (Wisp) az nagyon meg tolja az erejét.#85161dude egyébként szépen leírta.
Én amiket pörgetek.
Capture: Titania
Rescue, Spy: Wukong - nevetségesen könnyű, a felhő átmegy minden laseren.
Defensek: Protea - brutál erős, de tényleg, alulértékelt frame, én nagyon szeretem
Survi: Inaros - elpusztíthatatlan, csak legyen fegyó mellé amivel ölsz. Ivara - ölés nélküli riven nyitást is vele szoktam. Még ölnöd se kell csak kizsebelni a mobokat meg nyitogatni a ládákat, szekrényeket
Exterminate: Xaku vagy Baruuk
Defection: Wisp - a Reservoirs hatnak a mobokra, a Haste ilyenkor nagyon megtolja a sebességüket. A passzívja meg külön állat (én erre buildeltem meg először) ha levegőben van akkor láthatatlan így ha fent vagy nem szednek le. (Csak infested mapon kerüld a toxicot
)Jah és ugye mondanom se kell, hogy mind megbuildelve krumpli meg 2-4 forma.
Disruption-on pl a Magus Lockdown is sokat segít.
Amivel lehet még buffolni az abi strengthet az a Helminth Empower-e meg a Parazon Power Drain.
Fegyókban meg most az új arcanek meg galvanizeed modok megkavarták az állóvizet, de pl az én heavy build Pennantomat nem nagyon érintette a melee nerf, szóval lehet meleezni is.
Nem tudom boxon mennyire használható a recruit chat, de ott sztem találsz pajtikat, vagy megvárod a nagy updatet mert onnantól crossplayben tolhatjuk.
-
5150head
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- League of Legends
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BIOS frissítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen notebookot vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) szóval vagy nem érted hogy mit kell csinálni az adott questben, vagy gyenge a builded, bár úgy vannak ezek belőve h még az se nagyon szokott gond lenni. A quest az ami a tutorial, ami bevezet új játékmechanikákat a lore mellett.
Amikor azt írtad, hogy "Túl sok külön rendszert hoztak be."
Ami érdekes, h 6db Curse kártyát adott.
Nem tudom kinek az ötlete volt... Jó lett volna ha marad a darálós (doomos) gameplay, mint ami volt is a storyban de így... Remélem ez is rotálódik majd és nem csak ez az egy fos mission lesz hétről hétre, mert akkor inkább megveszek mindent platból csak ne kelljen hozzányúlni ...
Nem sűrűn láttam még ezt se.
Az egyes wavek között meg szerintem túl hosszú szünet van, csak megy az álldogálás...
Szerintem ez fog kapni majd nerfet. Eidolonon még nem néztem, de sztem gyorsítani fog ott is a játékon.

)