Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
válasz
5150head
üzenetére
Steam bejegyzések alapján 14-ben játszottam vele, akkor még nem volt focus. Jóval több fram meg cuccom volt, csak gondolom a sok változtatás mellett meghagytak x darabot mindenből.
Nem írtad hogy nézzek videókat, de kell(vagy wikit ovlasni), mert amúgy mint zs+1 alkalommal írtam, nincs elmagyarázva nagyon sokminden.
Akkor játszottam "sokat" minden bolygó meg legtöbb node alapból megvolt.
Egész idáig nem volt semmi gondom, csak most hirtelen megugrott a nehézség és mivel kell használni az operátort, ami 0-n van, így levágnak seperc alatt.
Mint zs+2 alkalommal, nem a sok ratalommal van a gond.
Játszottam pár MMOval és nem szokott semmi gond lenni, mert mint elmondtam, normális tutorial van minden új rendszerhez, itt ilyen nincs.Értem hogy már megszoktad a rendszert és minden "egyértelmű", de mint új játékos ez a neszesemmi 0 bemutatás mindenhez, ez siralmas.
Ismétlen nem a sok ratalom a gond, hiába írod minden alkalommal.khalox: MR10-nél vagyok, 8-ról indultam most. A slotok szűkössége nem a legjobb dolog, de hát valahogy majd próbálom növelni. Éreztem, hogy valamikor lesz majd egy pont ahol farmolni kell, csak 5letem sem volt hogy mit is kellene csinálni, mi az ami "side content" ha egyáltalán van, vagy úgymond mindennel is kell foglalkozni, mert valahol kelleni fog.
Nehézség is eléggé változó, hiába látszólag azonos szintű. Ahogy nézem 2 szindikátust húzkodok, de a harmadik valahogy nem nagyon mozdul. Majd meglesem hogy merre.
Meg még keresek valami videót amolyan közép szintre. Amit legutóbb találtam egész jól elmondta hogy mikor mivel érdemes mókolni, de nyilávn az is csak nagyátlagban.
Lehet keresek valami klánt, néztem 1-2 dolgot onnan könnyebb megszerezni. -
Ribi
nagyúr
válasz
5150head
üzenetére
Persze, prime rinoval megyek, annó felhúztam, prime boltorral, ami elvileg nem olyan rossz, még meg se tudnám most szerezni, mert nincs elég nemtudom milyen globál szintem, de az is eléggé fel van húzva.
A gond ott van ami ezen felül van. Kiválaszottam-e az iskolát? Valamit alapból megkaptam, de nem is tudtam hogy van. Küldi során 1x kellett ora bemenni, de hogy hogy lehet oda pontot szerezni azt is csak videóból tudtam meg. Ha nem nézek videót 0 pontom lenne. Valamennyit húztam rajta, de hogy másik iskolát mivel lehet szerezni, vagy mennyit lehet szerezni, vagy váltani hogy lehet, majd talán megint valami videóból. Ezt mondom, hogy van a rendszer, 1x beléptetek oda, a többit meg találd ki. Minden normális játékban van valamiféle tutorial ha beraknak egy új rendszert. Adnak 1-2 vackot kőccsed el, így megy nesze. Itt meg semmi. Van ez az izé, látod, ja csá. Mehetsz a következő questsorra, ahol igaz hogy az eddigi geared DURVÁN fel kellene húzni, mert hát ugye legalább volt mondjuk 1 éved ezzel foglalkozni a következő kiegig. Ja hogy új játékos vagy és 0 pontod van rajta és még azt sem tudod hol lehet a fegyvert lecserélni ember formában vagy hogy lehet fejleszteni? Hááát kinemszarjale, majd nézzé máshol videót. 10 éve focus pont se volt, nem tudom milyen rework volt. Pont ez az hogy te lehet látod mennyi minden történt 10 év alatt, mi minden változott, folyamat követted. Én nem. Én új játékos vagyok, semmit sem tudok. És a játék szart se magyaráz el. Ez a gond. Néztem valami videót ahol láttam olyan rendszert ami vagy 3 questtel ezelőtt kaptam meg. Azt sem tudtam hogy létezik. Érted, még oda sem vittek hogy itt van ez a rendszer. Ez mi a pöcs? Meg vannak azok a félhold izék, elvileg azom is lehet. Hogy honnan? Hát nemtudom. Ja nézzek róla videót. Mindenre is az a válasz nézzek róla videót.
Egy játékban ha mindenre is az a válasz, hogy nézzek róla videót, akkor a játék egy szar lesz új játékos élményt tekintve. Nyilván aki követte a dolgokat, 10 év alatt ha havonta megnéz 2 videót még elvan, de nekem 20 órányi videót kellene nézzek, hogy egyáltalán tudjam mi micsoda. Ez így trágya. -
-
Ribi
nagyúr
válasz
5150head
üzenetére
Mit nem értesz azon, hogy szar az új jatekos experience? Semmi sincs elmondva, mindennek nézz utána valahol. Máshol.
Amiket itt leírtál, kb semmit sem mond, mert szar sincs elmondva. Azt se tudom hol tartok az egészben, vagy milyen rotáció...
Pontosan annyit vártam, hogy nem minden csak ott van aztán csinálsz amit akarsz.
De pont most jutottam a questsorban oda, hogy meggyaláznak szárazon és nem tudom egyáltalán mivel tudnám magam erősíteni. És miért nem tudom? Eltaláltad, mert szar sincs elmondva. Talán az Angels of Zariman vagy mit indítottam, de még volt másik 3 is. Eddig legalább sorban voltak. Mind1, szerintem itt hagyom abba, mert 10 éve is pont emiatt hagytam abba. Nem sokat változott a játék. -
Pecc
őstag
válasz
5150head
üzenetére
Nem nagyon ment a valkyr már, azért próbáltak vele valamit kezdeni sajnos...ugyanaz lesz, mint a hydroiddal kb. elfeledés. Revenant ami kb örök most, meg univerzális, slam build, magistar incarnon. Amig el nem intézik persze
Mondjuk ez a Temple is elég jópofa. A coda fegyverek elég jók, de egyiksem best, xp. Glive még mindíg op, továbbra is. A techrot fps-re, én azt vettem észre minden újabb pálya egyre kevesebb fps...egyre több grafikai elem, részletesebb stb. Lehet azért is. -
copass
veterán
válasz
5150head
üzenetére
nagyon-nagyon ritkán játszom és akkor is szólóban. pont ezért, mert idióták...
deimos-on is endless-en néha kifogtam normális csapatot akik 4 kört végig nyomtak rendesen vagy amikor a necromech részes bountiknál megcsinálták a külön részt is...
most necromech-et farmolom hogy tudjam a New War küldetést kezdeni!
-
khalox
őstag
válasz
5150head
üzenetére
No, pont ezért hagytam a game-et a sutyiba... szerintem már van vagy 40 napja, hogy be sem léptem. Annyi energiát nem teszek bele, hogy kompetitív nyomjam (meg amúgy is értelmetlen dolog ennyi bug mellett), a casual-t meg jól letöri, amit írtál.
A fejlesztők sem törik magukat, hogy ezen változtassanak, csak egy-két gyors cash-grab, és kalap-kabát - ha meg mégis (ld. Hydroid rework), az túl kevés, és sokszor túl későn.
Persze ez csak az én véleményem, így a játék "végén" az újat mutatni nem nagyon tud. -
wjbhbdux
veterán
válasz
5150head
üzenetére
> Nem élesztenek ha valaki fekszik
ez sajnos a self revive bevezetése óta egyre inkább így van, mert sokan egyből nyomják hogy mehessenek vissza ölni, meg már nem csak 4 hanem arcane miatt +2 élet lehet duvirin talán 8.. is? pedig én szerettem odasietni akár messzebbről és sikerélmény volt az utolsó másodpercben segíteni rajtuk. Kicsit anti-coop húzás volt
steel essence farmolásnál meg railjacken találkoztam 1-2x ilyenekkel akiket nagyon zavart hogy valaki alacsonyabb szintű
na de elvileg a Soulframe alpha még az idén beindul, új kezdet, csak legyen jó a gameplay
. -
vaakuum
addikt
válasz
5150head
üzenetére
Ez a része ok, azért ott megyek, mert így folyamatosan kapom az ugyan olyan coinokat. Meglepő módon majdnem minden esetben megvolt a RANK 3, mert tegnap javasolták, hogy octaviával kell csinálni, és azzal tényleg hatékonyabb vagyok. Ma vagy 2 alkalommal nem jött össze csak, a többiben belefértem a 75 fölé.
-
khalox
őstag
válasz
5150head
üzenetére
Nem, ez a vicc az egészben. Ugyanott tudod kiszedni most is, ahol később is, csak a Duviri hangulattól függ éppen, hogy van-e / hol van a sziget. Így aki nem akarja kiperkálni az 5 patkófülét, az most is nyomhatja "ingyen", ha akarja.
Ez megint egy nagy vakítás.
Meg amúgy is az egész Duviri olyan irányban ment el, ami elé egyszerűen már nem tudok leülni. Szerintem ez a frame is plat lesz, oszt' kalap. -
vaakuum
addikt
válasz
5150head
üzenetére
De az összes ampot ezekből (meg még egyebekből) kellett felépíteni... többet építettem többfajta kombóban, és mindet kihúztam lvl 30-ra. De mivel mindet ampnak hívják, ezért úgy is utaltam rájuk. Mind1, ezen nem veszünk össze.
Ami most zavar, hogy Orb Vallison a térkép nem mutatja a kdrive versenyeket, pedig már vagy háromszor áttúrtam az options menüt, mégsem találom, hol lehet bekapcsolni, hogy ne csak a blinkpadokat mutassa.
Sajnos már 300 pontot kellene összeszednem, de csak a bejáratnál középen ücsörgő csókát találom, ahol meg max 2500 pontot lehet összeszedni. Már végigrepkedtem az összes pontot, ahol a [link] szerint vannak versenyek, de nincs ott senki.
-
vaakuum
addikt
válasz
5150head
üzenetére
Nem, négy prizmát húztam fel, mindegyiket más-más alkatrészekel kombinálva. Nyilván utolsónak csináltam azt, amit végül meghagytam.
Codexben látszanak rendesen, a másik négy nem tudom, honnan jön, ilyen annó nem volt.A waverider harmadik fázisát 2 óra után feladtam. Nem áll rá a kezem nagyon. Majd ma ismét megpróbálom.
-
vaakuum
addikt
válasz
5150head
üzenetére
Pedig az ampot 3 -szor lehetett fejlszteni. Arra nem emlékszem, hogy melyik alkatrészét lehett így cserélgetni, mindig újnak érzékelje, de arra biztosan emlékszem, hogy háromszor is kihúztam. Hogy a brace vagy valamelyik másik része miatt, azt már nem tudom.
A K-Drive launchert beraktam gearbe, meg a garuda frame alkatrészeit is összeszedtem, most már csak az ásványos csávót kell megtalálnom. -
vaakuum
addikt
válasz
5150head
üzenetére
Ez a következő küldim a sorban...
meg van még kettő ezen kívül, aminek az elkezdéséhez nincs előfeltétel. Minden máshoz ezek is kellenek.A VOX Solaris megvan, de nincs semmi az equipment/loadout felületen az archwing& k-drive résznél. Akkor nyomni kell fortunán az alap küldiket, aztán majd lesz belőle valami.
A kitgun és a K-launcher esetében is számít, hogy milyen alkatrészekből rakom össze, és így többször is ki kell maxolni, mint régen az AMP-ort kellett minimum három verzióban? -
vaakuum
addikt
válasz
5150head
üzenetére
A profilom alatt is ugyan-úgy hiányzik mind, amivel határozottan emlékszem, hogy játszottam, és mivel mindennel úgy játszottam, hogy amikor megfogtam, utána nem raktam le addig, amíg lvl 30 nem lett, így biztos, hogy minden ki volt fejlesztve abból, amikkel játszottam. Ilyenek, mint a grimlok, matchete, battacor, mk1-BO, Kama.... a Kama, amivel 2014-ben már játszottam??? Az egyik első menő közelharci fegyverem volt ... De mindegy is... tudomásul veszem, sokat kihagytam, nem játszottam, aztán a karakter elfelejtette unalmában. Legalább van megint mit csinálni, nem a világ vége, csak meglepetés volt.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
5150head
üzenetére
Akkor is meglátszott kicsit a Warframe updatek mennyiségén amikor az Amazing Eternals Overwatch klónt csinálgatták egy évig, de abból semmi se lett és visszaálltak.
A Soulframe azért remélem bejön nekik, mert én is szeretnék egy új fő játékot ennyi év után, bár pont nem kedvencem a blokkolgatós melee harc rendszer de azért elég jó alap a Warframe gameplay hozzá.Duvirit már hivatalosan jövőre halasztották. Még jön vmi új fajta survival a Lua-ra idén ami felvezeti, meg a farkas frame.
-
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
5150head
üzenetére
Hát gyanítom, hogy a Man in the wall majd a Duviri-vel jön, mint ahogy egy Orokin open world. Szerintem. Bár jövőre el tudom képzelni, hogy Drifter/Operátor bővítések jönnek, rengeteg Orokin meg Sentient témás update. Bár még mindig nem tudom mivel akarják a játékosokat megtartani. Játékosszám egész magas amúgy, kicsit meglepő, mert ugye sok újítást nem kaptunk, amiért érdemes lenne napi szinten tolni.
-
válasz
5150head
üzenetére
OK, de Ballas is a gyűlölt orokin volt, miért engedték, h irányítson?
Amúgy érdekes, csavaros a történet, lehetne még ilyen "más bőrében" kampány, nagyon tetszettek. Meg ugye az is jó volt, h nem a fullos warframe-val kellett menni, alapból már unalmas a játék, Ash, Khora vagy Baruuk és kész. -
válasz
5150head
üzenetére
fain...

Nah, én is végigtoltam. Sokkal jobb lett, mint a legtöbb, talán az Orphix dolog volt ilyen jó utoljára. Beosztottam több estére. Érdekes volt másokkalharcolnimászkálni.
Pár dolog nem világos a történetben. Az orokinok (mint Ballas) készítették a Sentienteket. Hogy lett megint Ballas a vezérük, mikor őket akarták első sorban kiírtani? Erra miért állt át hozzánk? Hunhow mikor mondott le a sentientek vezetéséről? -
Źşë'
addikt
válasz
5150head
üzenetére
tegnap toltam ki és én is ugyan ezt érzem amúgy, nagyon fasza lett ez a küldi, csak az az utáni üres űr tátong ami eddig is, grind ugyan abban a köntösben, remélem amúgy vissza lehet 1-2 dolgot csinálni olyanra mint amilyen előtte volt, nekem pl vallis így nem tetszik (van 1-2 bug, vettem egy új monitort és vallis HDR ben iszonyat világos, kb minden vakítóan fehér alacsonyabb értéken is - de a questet kitolva HDR-ben nagyon brutál gfx-je volt a játéknak - sokszor csak néztem), farmolom az új framet, de agyfasz amúgy... folyton az új mati meg endo, utóbbi már a könyökömön jön ki
-
DeliD
csendes tag
válasz
5150head
üzenetére
Egy fontos infó pluszban: a kiegészítőket (accessories), mint pl. az armorok és egyéb kozmetikai dolgok, csak a fizetős Regal Ayaval lehet megvenni. Több helyen is írták, hogy ami eddig Prime Access exkluzív volt, azt ebben az eventben sem lehet kiszedni a farmolható "sima" Ayaval (sajnos).
"Prime Accessories such as Syandanas, Sugatras, etc. are exclusively available through trading Regal Aya with Varzia during this time." -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
5150head
üzenetére
Durván. Némelyik frame főleg amelyik unvaulted amúgy is fillérekért ment ha várt az ember. Vagy kiszedte. Annyi lesz megint, hogy a veterán jól behúz egy csomót a spájzba nehezebb időkre. Kicsik meg örülnek majd hogy mindent ki lehet szedni. Kérdés milyen lesz az RNG. Igazából engem csak a kozmetikák érdekelnek. Azok nem tradel-hetőek. A többi meg tényleg aprópénzért fog menni ezek után. Meg is veszem az összes hiányzó részt kb 1-10 platért a Prime fegyó darabokért.
-
akva
tag
válasz
5150head
üzenetére

YOU ARE THE MAJOMBRÁNER-MÁJSZTER!

Inaros-al ugyanez nem ér?
A wuki passzívja nálam is bebugzik néha. Nem a Steel Path miatt, csak te most éppen így jártál, hogy ott bugolt be, ahol a legkevésbé hiányzik.
A beszélgetés viszont jó ideje nem akörül forog, hogy "beárazzuk" a majompálcát, hiszen kiveséztük, hogy megfelelően modolva szinte bármi jó lehet. A kérdés pont az, hogy miben ad ez többet, mint bármely más melee, mi indokolja a jópofaságon kívül, hogy ez ability helyet foglaljon mondjuk egy jófajta damage boost ability helyett.
Én az Umbrát nem tudnám elképzelni a saját signature bránere nélkül, Te meg a wukit.

Szóval respect a majombránernek, és fikázzuk inkább az MK1-Bo-t.

(Állítólag még mindig az a leggyakrabban használt melee-m
) -
akva
tag
válasz
5150head
üzenetére
Mivel erősen Primal Fury irányba húzod a Wukong-ot, így persze kötelező a melee arcane, meg a Steel Charge is, mint ahogy az efficiency-re is szükséged van.
De ha a majombráner nem téma, akkor viszont mennyi energiára is lesz szükséged? Pálya elején lehívod az ikret, ami kb. semmitől nem fog megdögleni steel path-en sem, hiszen erőre húztad a wukit (asszem kb. 6000 körüli health-je lesz, és ha te gyógyulsz, akkor ő is gyógyul).
Vészhelyzetre kell a cloud walker, amit a fenti "build"-ben jó eséllyel biztosítani fog egy Arcane Energize. Mire először szükséged lesz rá, esni fog egy-két orb, fullon lesz az energy-d (195 körül). Ebbe simán belefér egy Defy is, ha berongyolnál valami nagyobb tömegbe => van armorod, mire szétcsapsz mindenkit, valószínűleg esni fog még orb. De lehet áldozni a duration-ből simán, mondjuk egy Streamline + Equlibrium + Dethcube Energy Generator + Synth modok kombóval, és akkor kb. biztos, hogy lesz elég energiád arra, amire kell. Illetve ha nem áldozol több energy-re mégsem, akkor elég lehet a Rolling Guard addig, amíg nem rendezed a helyzetet. Ja, és ott vannak még a Magus arcane-ek is.
Cserébe ekkora strength mellett a Defy is komolyan odacsap, nagyon gyorsan tudsz heal-elni is, az iker meg kb. halhatatlan (főleg, ha te melee-zel, ő meg primary-val nyomul).
Egyébként hasonlóan buildeltem mostanában Wisp-et, Octaviát, Mirage-t, Oberont is. Brutálisan sokat profitálnak mind, ha tönkrevágod az efficiency-t, és "máshogy" gondoskodsz az energiaszükségletükről. Emellett a Wisp-el minden SO kör ~ harmincadik másodpercétől kezdve spam-eltem a Sol Gate-et, benyomott boost-al. Egyszerűen obszcén, hogy mennyivel erősebb lesz minden frame, ha beáldozod az efficiency-t.
Persze Steel Path-en nehezebben számíthasz ezrével potyogó orb-okra, de általában menedzselhető marad a dolog ott is.
A Staff-ban csak két forma van, akkortájt hagytam abba a küzdelmet vele.
Ugyanazokat a modokat más melee fegyverekbe pakolva (plusz Blood Rush, Weeping Wounds, amiket ugye nem lehet a Staff-ba tenni) kb. ugyanazt az eredményt, vagy jobbat kaptam, mint a Staff-ban. Meg ugye a többi melee-be mehet riven is, a zaw-okba mehet arcane, szóval jelenleg nem látom, mért kéne még három formát pakolnom a Staff-ba, vagy foglalkoznom ezzel a képességgel. És így az energiaéhség sem igazán probléma.#86411dude: Hogy minek a Wukong?
Hát a Cloud Walker miatt, meg hogy Arbitration-ön te vakard össze a többieket, és ne ők téged. 
-
akva
tag
válasz
5150head
üzenetére
Naramon-al nyomulok én is, de Magus Elevate helyett inkább Magus Repair-t használok, így egy füst alatt feltöltöm a Void Stalkert is, meg jól jön egy kis pihi.
(Közben benyomok egy life support kapszulát, felvakarom a földről a döglődő macskát, stb). Ezzel support is vagyok (gyógyulnak mellettem a többiek is), és 50%-os Void Stalkerrel jövök ki, ami már elég egy narancs crit-es visszatéréshez.
Ha crit-re van húzva a fegyver, ilyenkor befigyel pár piros is, bár csak mutatóba (de azért jó nézni). 
Elevate helyett inkább egy Magus Lockdown-on töröm a fejem, Vauban-nál is szeretem azokat a kis troll csapdákat.

A melee-ző arcane-eket nem ismerem még. Az Arcane Fury biztos jó, de olyan ~ 120% körüli melee damage van a Kronen riven-emben (oké, a fury mondjuk bárhol használható lenne, és erősebb is). Arcane Strike-ban, vagy Avenger-ben gondolkodom inkább.
Spy-ra én már inkább Ivarát vinnék, van valami augment-je, amivel átmegy a lézeren is. Mondjuk olyan gyors sosem lesz, mint a Wukong, és etetni kell orbokkal rendesen (Zenurik kevés, ha channeling ability-ről van szó).
A majombráner meg valóban elég "signature" tulajdonsága a wukinak, emiatt sajnálom én is, de belegondolva, az iker, vagy a cloud walker sem kevésbé signature ability-k.
Ettől még wuki marad a wuki. Én az összes többi frame-nél sírok, hogy nincs nekik cloud walker-ük. 
Plague Kripath-ot már lecraftoltam, de még nem döntöttem el, hogy milyen zaw-t is akarjak igazán. Valami olyasmi kéne nekem, mint az Orthos, mert imádom, hogy gyors. Tehát lehessen vele folyamatosan menni (ne akadjon meg kombózás közben), legyen nagy attack speed-je, a többit még nem tudom.

-
akva
tag
válasz
5150head
üzenetére
Az a játékos öntudatlanul is ráépít, akinek ennyi a wukong.
De akkor meg jobban járna egy Inaros + Arcane Grace-el, oszt' még szarni is elmehet survival közben. Igaz, ez némiképp időigényesebb / drágább build, és g*ci unalmas is. 
Meglesem az Iron Staff buildet, ha felteszed overframe-re, vagy valahova, de ettől még a kérdésem fennáll, hogy van -e bármely más melee, ami akárhány formával, de ugyanilyen könnyen felszeleteli a 185-ös Corrupted heavy gunnert.
Főleg, ha ezt megtámogatjuk a négyes helyén valamilyen damage buff-al (így fair, hiszen a Primal Fury-nek is kell energia, illetve több is kell, mint mondjuk egy Roar-nak).Mert ha van ilyen, akkor hiába jó a majombráner; szerintem továbbra is olyan, mint a pápa p*cse - azaz felesleges.
Ja, és gondolom a Staff-hoz érdemes használni az augment-jét is, meg azért meg kell támogatni a buildet némi plusz energiával is a Staff miatt, tehát valószínűleg veszíteni fogsz valami plusz sebzést, védelmet, vagy akármit...
-
akva
tag
válasz
5150head
üzenetére
Attól lehet ilyen érzésed, hogy valóban teljesen más játékkal játszunk.
Van, aki a minmaxolásban éli ki magát, más mindent meg akar szerezni, minden tartalmat kifarmolni (akkor is, ha okádik tőle), megint más egyetlen karakterrel zúz végig minden tartalmat (védelmi vonalnak mindössze egy Rolling Guard, és megtanul játszani a frame-el, nem csak egy husánggal hadonászó tankként kezeli). Ja, és van aki öltözteti a frame-jeit, pet-jeit. 
Hol írtam én olyat, hogy "buildet" építeni a wuki passzívjára?
Arról beszéltem, hogy a wukonggal sok mindent le lehet szarni a +3 élet, meg a Cloud Walker miatt. Ez még nem "build", de aki ennyit tud a wukongról, az öntudatlanul is erre építi ennek a frame-nek a használatát. Nincs ezzel semmi baj, mert a wuki nagyon jó abban, hogy "getting things done", de ettől még nem lesz jó wukong player valaki. Minden frame-ben több van ennél, és szerintem ez az egyik legjobb dolog ebben a játékban.A másik kérdés az, mikor életszerűbb előkapni a négyes majompálcát
, mint simán 2 másodperc alatt felszeletelni bárkit kb. bármelyik melee-vel, amiben ott van az a pár kötelező mod. Úgy, hogy mindehhez nem kell semmilyen chanelling skill, és az iker továbbra is szórhatja az áldást / státuszt a primary-val, secondary-val - míg majombráner esetén mindenképpen dupla majombráner van (de semmi buzulás). 
s4hu|SyD^: a corrosive / viral ötlet teljesen jó lenne, de mi az sortie-n (vagy kb. bárhol), amit nem szeletelsz fel egy felstack-elt Viral + Heat Kronen Prime-al?

Számomra valamit még adnia kéne a wuki négyesének ahhoz, hogy előkapjam egy adott helyzetben. Excaliburral még nem játszottam olyan sokat, de valahogy annak a négyesét sokkal szívesebben használom úgy is, hogy közben ott figyel a melee slotban a Kronen, jófajta rivennel.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
5150head
üzenetére
Nekem pont az a 2 build-em van. Strenght-nek nagyon örül a Twin is. Nekem Kronen Prime Viral + Heat-re van build-elve, Iron Staff meg Corrosive szóval elég jó páros és Sortie-n hasznos ahol nem lehetne melee csak elsődleges vagy másodlagos. Nem tudom a melee nerf mit változtatott ezen. Nem igen játszottam azóta.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
5150head
üzenetére
Köszi. Én már 1x kiköltöztem Angliába(ott éltem 7,5 évet) most onnan családostul Németbe(10 hónapja itt) úgy hogy a nyelvet sem igazán tudjuk(tanuljuk + van segítség azért) meg a pandémia közepén voltunk. Mindig van jobb és tenni is kell érte. Kifogás mindig van a mozdulatlanságra. A kényelem nagy úr.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
5150head
üzenetére
A 2 gyerek + 2 műszakos meló mellett az a napi 1-2 órám van szabad. Vagy kikapcsolódom vagy tanulok és előremozdítom magunk valahogy. Németet meg programozást tanulok most. Kb jó 25 évet eljátszadoztam. Gondold el ha tanultam volna valami értelmeset akár 30 percet naponta, de nem. 8,5 éve szar melókban dolgozom. Braindead meg néha túl sokat sz*r lóvéért nem beszélve a többi hátrányról mint 0 előrelépési lehetőség vagy ez a borzasztó 2 műszak a napi 80 km vezetés mellé. Nem kifejezetten a pénz miatt csinálom. De az sem mindegy ha lenne annyi bevétel, hogy nyugodtan lehessen házban gondolkodni. Illetve befektetni.
De ezek annyira nem Warframe témák. Ha belogolnék egy 30 percre meg mit csináljak?
-
khalox
őstag
válasz
5150head
üzenetére
Szerintem azzal nem sokra megy, ha beír a fórumba (legfeljebb csak kiereszti a gőzt
) . Inkább nyisson ticketet, az is lesz 2 hét (minimum), de ha bemutatja a screenshotokkal, hogy a megfelelő warframe accountja volt csatolva a megfelelő időben, és ott a claim a Twitccsen + nincs ott az üzenet a Communication-nél, akkor előbb utóbb csak mozdulnak rá valamit.Ezeket az Umbra formákat elég jól tudják követni (a support még azt is tudta, hogy a csóka melyik napon, mire használta el a legutóbbit, amikor reklamált, hogy "eltűnt" - ja b+, elhasználta véletlenül egy normál helyett - még azt is megmondták neki, melyik fegyverére rakta).
-
akva
tag
válasz
5150head
üzenetére
Elkezdtem végülis a Steel Path-t, jobb híján szólóban, xbox-on nem talál partnert az első pályákra (toborozni mondjuk lehetne, persze).
Elég logikusan van felépítve az átállás a normál chart-ról, mivel a Steel Path együtt nyílik az Arbitration-el. Ezen kiszedtem a Vigorous Swap-et, ez instant +165% damage, ha néha átváltok melee-re, ami kb. néhány tizedmásodperc.
Közben elkezdtek esni az arcane-ek mindkét járékmódból, ezzel ráadásul rávett a játék, hogy végre komolyabban elkezdjek melee-t használni (Primary Charger / Blade Charger arcane-ek miatt, amik ráadásul tök jól összecsengenek a Vigorous Swap-el). Emellé szépen esegetnek Merciless arcane-ek is (nagyon korrekt, hogy Acolyte kill-nél mindig dob valamit), így ezeket összeadogatva összejöhet +825% damage is az eddigiekhez képest.
Nagyon tetszik, hogy a nehezebb tartalmak miatt újra kellett gondolnom build-eket, akár frame-ekről, akár fegyverekről van szó. És nagyon jó érzés, hogy így végre elkezdett menni a Steel Path.
Azt nem mondanám, hogy leradírozom a pályákat, de alakul.Kuva fegyverek sokat segítenének, de azt még el sem kezdtem. Az arcane-ekkel, meg a stack-elős modokkal nagyokat lehet sebezni, de Acolyte fightnál általában tiszta terepet próbálok keresni, így mivel nincs folyamatos kill (nincs enemy a környéken), ilyenkor inkább a fegyver "nyers ereje" marad, eltűnnek a buff-ok.
-
khalox
őstag
válasz
5150head
üzenetére
A legutóbbi két lich-nél (ennyit láttam csak a SoP update után) egyszer sem sikerült "normálisan" szúrni a parazonnal, amikor az első már jó volt. Az egyiknél az első kettőnél duplázott (egyben volt), a másodiknál pedig a második kettő duplázott. Hihetetlen bugos, pedig korában ez jól működött rendesen.
Ezt a legutóbbi NW patch-et meg hagyjuk is... még egy rendes javítást sem tettek mellé. -
Beretvás
veterán
-
Beretvás
veterán
válasz
5150head
üzenetére
Értem.
És pl ha bemegyek szóloba murmurozni, ugye állitólag 10 olyan mob spawnol le egy mapon, és megjelenik a kuva én pedig leavelek nem ölöm le hogy ne nőjön a szuntje akkor eltűnik arrol a mapról a küldi? Vagy ennek lenne negatív hatása? Jo lenne nem felhergelni 4 es 5 ös szintre.
-
-
akva
tag
válasz
5150head
üzenetére
Konzolra is léteznek már csalások, csak nem egy .exét kell hozzá elindítani, hanem külső eszközökkel oldható meg (pl.: XIM), onnantól kezdve akár plusz rásegítés is lehet. Ha egy controlleres konzol player nagyon aimgod, akkor lehet, hogy csal, de nagyon top player is lehet...
Ritka, hogy valaki tízezreket költ az ilyen csalásokra, de azért terjed.

Szerintem sokkal érdekesebb, hogy hogyan fogja befolyásolni a cross-save a marketet.
PC-n minden olcsóbb (adni-venni, illetve maga a platinum vásárlás is), konzolon drágább a platinum is (ritkább, gyengébb akciókkal), meg a tradelés is (viszont itt a vétel, és eladás is drágább, tehát ez egál).
Aki vásárol időnként platinumot, annak sokkal jobb, ha a pécés árak felé mozdul el az egész market, hiszen olcsóbban jön a platinum, aztán azonos áron sokkal több mindent lehet venni plat-ból, mint konzolon.
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ebből, hogyan fog végül beállni a market. Vajon megtartják valami módon a külön marketet, és platinum vásárlást? Vajon mindenképpen futtatnom kell egy PC-s Warframe-et, hogy "ott vásároljak be"? Ezek a kérdések kínoznak engemet.
-
akva
tag
válasz
5150head
üzenetére
Ha valaki PC-n játszik COD-ot controller-el, annak nem "rántja fejre" a célkeresztet?
Mert ha tényleg nem, akkor ezt elég bénán csinálták meg. Az nyilvánvaló, hogy egy kompetetív játékban kell valami rásegítés az egér + billentyűzet kombóval szemben, amivel sokkal precízebben lehet célozni.Én konzolon nyomom, konzolos topikokat olvasok, ott arra van állandóan panasz, hogy a kompetitív crossplay-es játékok tele vannak csalókkal, csalni pedig sokkal szélesebb skálán lehet PC-n, mint konzolon. Ezért sokan - ha az adott játék engedi - eleve tiltják a PC usereket. PubG-vel életemben egyszer játszottam, de mikor láttam egy PC usert autóval repülni, az úgy elég is volt.
Szerintem minden esetben irányító eszköz szerint kéne lennie a matchmaking-nek, ami nem zár ki minden csalást, de javít az arányokon.
Szerencsére Warframe oldalról a fentiek nem sokat számítanak, engem biztos nem fog zavarni, ha egy PC user elveszi tőlem az összes headshotot.
Sőt! -
wjbhbdux
veterán
válasz
5150head
üzenetére
Van egy Discord szerver ahol a Warframe PVP-sek gyûlnek és szervezik a meccseket [link]
Mivel magasabb szinten inkább a mozgás számít mint a célzás a csalók nem sokra viszik és nagyon kitûnnek mint a Quake féle játékokban. Ugyan aki ezt [link] elsajátítja könnyen csalónak tûnhet a néha betévedô PVE játékos szemében.
Szerintem egy értelmes szerver keresô segítene a helyzeten, ha már fixen futó dedikált szervereken megy a PVP, de a rendszer bedobja a játékost a legközelebbi üresre ahelyett hogy egybe gyûjtené a pár próbálkozót.Mindenesetre inkább legyen kevesek szórakozása mint toxic shithole ami a legtôbb erôltetett competitive játékból lesz, maradjon meg a WF barátságosabb közössége
-
Źşë'
addikt
válasz
5150head
üzenetére
igen, a 19ről 21re csúsztatás elég poénos volt, én is mosolyogtam rajta és picit amolyan alázatos bocsánatkérésnek is érzem
cyber^ izé Warframe'punk : ) csak ne csesszék és csúsztassák el!Kuva Liches fegyvereknél nem volt alapból egy catalyst? kevésnek érzem ezt a 30slothelyet most a teneten
-
anubys1984
aktív tag
válasz
5150head
üzenetére
Kösz, Octavia Prime-ot már nem farmoltam ki, szóval amiket leírtál, az mind új. De ahogy látom, nem maradtam le eddig túlzottan semmiről. Egyszer már tartottam egy cirka kétéves szünetet, lehet, hogy a mostani is el fog húzódni addig.
Bár ha egyszer kijön a Duviri, akkor valószínű, hogy ismét ránézek.
-
Źşë'
addikt
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
5150head
üzenetére
Én kaptam 3 napos Affinity Booster-t meg Forma-t meg mittudoménmit.
Mondanám, hogy megvenném a Lich-et, de ki kéne szednem a sajátom is még, pedig már nem is kell sok. Reszeljenek még az új Update-en aztán majd lehet játszogatom kicsit megint. De ahogy mondtam valahogy nem tudom rávenni magam, mert hiába meg a grind nem halad az egész semerre. Hol az a Duviri???
Kíváncsi vagyok mi lesz a Tennocon-on amúgy, a marketing mindig jó aztán meg... -
-
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
5150head
üzenetére
A nevetséges Yareli animációkat kihagyhatták volna. Arra, hogy gyorsabbak lesznek a Lich vadászatok kíváncsi vagyok.
Egyébként meh. Fordítanának inkább időt valami történeti, progression dologra. Steel Path meg Void Storm reward-ok viccek.
500 fegyver mellé még adnak 10-et amikbe tehetsz 3-5 Forma-t aztán Forma meg szinte csak Fissure-ből jön.Van ott Tencent beleszólás látom. Nagyon elmennek az ázsiai játékok irányába.
-
-
-
válasz
5150head
üzenetére
Subnautica csak az elsőt játszopttam, ezt még nem. Azzal is az volt a bajom, h a végére marha könnyű volt, tucatnyi rakétára lootoltam össze cuccot, meglepett, h mennyire kevés cucc kell hozzá. Ott ha megvan a tengeralattjáró, felszereled, alien akkuk, stb... akkor már simaliba.
Borderlands ingyenesen behúztam, win10-en nem bírtam életre kelteni. Freespace és Elite dangerous várja, h játszak vele, még csak belenéztem...
-
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
5150head
üzenetére
Majd meglátjuk azt a Tennocon-t. Nekem még mindig nagyon hiányzik valami normális Quest, Mission, amik a Codex-ben vannak. Van már 44 vagy mennyi Warframe. Kb a felével nem is játszottam úgy egyáltalán csak felhúztam őket. Amúgy is sok használhatatlan vagy csak nem ideális semmire mással szemben. Ott vannak a Prime verziók, amik tényleg kb kinézetben jók meg, hogy a sima mehet Helminth-be, de az egyéb statok annyira elenyészőek.
Kíváncsi vagyok mit mutatnak az idén, mert nekem annyira nem tetszik ez az unalmas fashionframe meg grind(hogy inkább vedd meg plat-ért) dolog.
Viszont most amúgy sem sokat tudok játszani szóval szépen jöhet minden amíg lesz időm. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Bluetooth hangszórók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Filmvilág
- Milyen okostelefont vegyek?
- Horgász topik
- Projektor topic
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
- Lenovo Tab M10 HD (TB-X306F)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE (2020) Oxford Grey 64GB
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA!
- Eladó Sony FE 3.5-5.6/28-70 OSS objektív
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B560M i7 10700 32GB DDR4 1TB SSD RX 6600 XT 8GB ZALMAN i3 Edge EVGA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- iPhone 16 Pro 512GB 96% (1év Garancia) ! Utángyártott, jó minőségű kijelző !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyre bonyolultabb ez a lore. A fő vonal nem halad előre, minden csak rejtély meg spekuláció. A tartalom szerintem megint nagy durranás lesz jövőre szvsz, mint a new war.

.
egy harmadikat).
"

Sőt!
de köszi a türelmed és a válaszokat.