Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
őstag
válasz
wjbhbdux
üzenetére
GG!
"Kicsit" én is kiégtem. NW miatt léptem be, kb teljesen feleslegesen, mert eddig minden NW-t maxoltam és sokminden duplikált ott is - hiába ígérték meg anno h nem lesznek dupla cuccok...
, meg a heti archont szoktam még nyakon verni. Esetleg a fos Kahl küldetést is megcsinálom ha van kedvem, bár ott már csak a spártai tökfej BP- je van hátra, ami megy a Helminthbe. Minden mást kiszedtem, shardért meg nem fogom csinálni azt a szart. Meg persze megveszem a heti motyókat.
Idén már valszeg nem kapunk Durivit, meg az az igazság h már nem is nagyon érdekel
Mióta elmentek Steve-k egy nagy katyvasz van a game körül...Touchpados móka ismerős nekem is, anno WoW-ban nyomtam úgy elég sokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Elektromos autók - motorok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD FX
- Valami baja van a tápomnak
- Steam Deck
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Dell Optiplex MT/SFF 7020, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ 4.-7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, meg a heti archont szoktam még nyakon verni. Esetleg a fos Kahl küldetést is megcsinálom ha van kedvem, bár ott már csak a spártai tökfej BP- je van hátra, ami megy a Helminthbe. Minden mást kiszedtem, shardért meg nem fogom csinálni azt a szart. Meg persze megveszem a heti motyókat.
Mióta elmentek Steve-k egy nagy katyvasz van a game körül...