Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
akva
tag
válasz
5150head
üzenetére
Attól lehet ilyen érzésed, hogy valóban teljesen más játékkal játszunk.
Van, aki a minmaxolásban éli ki magát, más mindent meg akar szerezni, minden tartalmat kifarmolni (akkor is, ha okádik tőle), megint más egyetlen karakterrel zúz végig minden tartalmat (védelmi vonalnak mindössze egy Rolling Guard, és megtanul játszani a frame-el, nem csak egy husánggal hadonászó tankként kezeli). Ja, és van aki öltözteti a frame-jeit, pet-jeit. 
Hol írtam én olyat, hogy "buildet" építeni a wuki passzívjára?
Arról beszéltem, hogy a wukonggal sok mindent le lehet szarni a +3 élet, meg a Cloud Walker miatt. Ez még nem "build", de aki ennyit tud a wukongról, az öntudatlanul is erre építi ennek a frame-nek a használatát. Nincs ezzel semmi baj, mert a wuki nagyon jó abban, hogy "getting things done", de ettől még nem lesz jó wukong player valaki. Minden frame-ben több van ennél, és szerintem ez az egyik legjobb dolog ebben a játékban.A másik kérdés az, mikor életszerűbb előkapni a négyes majompálcát
, mint simán 2 másodperc alatt felszeletelni bárkit kb. bármelyik melee-vel, amiben ott van az a pár kötelező mod. Úgy, hogy mindehhez nem kell semmilyen chanelling skill, és az iker továbbra is szórhatja az áldást / státuszt a primary-val, secondary-val - míg majombráner esetén mindenképpen dupla majombráner van (de semmi buzulás). 
s4hu|SyD^: a corrosive / viral ötlet teljesen jó lenne, de mi az sortie-n (vagy kb. bárhol), amit nem szeletelsz fel egy felstack-elt Viral + Heat Kronen Prime-al?

Számomra valamit még adnia kéne a wuki négyesének ahhoz, hogy előkapjam egy adott helyzetben. Excaliburral még nem játszottam olyan sokat, de valahogy annak a négyesét sokkal szívesebben használom úgy is, hogy közben ott figyel a melee slotban a Kronen, jófajta rivennel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bittorrent topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Robogó, kismotor
- Windows 11
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF RX9060XT minőségi PC teljes garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 94%-os akku
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- AKCIÓ! MSI Thin 15 B13UC FHD GAMER notebook - i5 13420H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- Samsung Galaxy Watch5 LTE 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Van, aki a minmaxolásban éli ki magát, más mindent meg akar szerezni, minden tartalmat kifarmolni (akkor is, ha okádik tőle), megint más egyetlen karakterrel zúz végig minden tartalmat (védelmi vonalnak mindössze egy Rolling Guard, és megtanul játszani a frame-el, nem csak egy husánggal hadonászó tankként kezeli). Ja, és van aki öltözteti a frame-jeit, pet-jeit.