Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 5150head

senior tag

Most így "pár" óra után:
    Igencsak grindos az új content. Ez most lehet jó meg rossz is. Az is lehet, hogy el vannak b@szva a dropratek, mert mire Gyre-t kifarmoltam megőszültem. Vicc, hogy rare cuccból 4-5 is esett, mire az uncommon kipottyant. :U Egy-egy run (rot C-ig) 20-25 perc amit sokallok főleg úgy, h nem lehet gyorsítani a rotációt. A Void armageddon pl sima mobile def, annyi h van benne egy Angel harc ami egy jó buildel kb 10-20 mp :D de ami idegesítő, hogy ez a 20-25 perc rohangálással megy el A-B között. :( Az egyes wavek között meg szerintem túl hosszú szünet van, csak megy az álldogálás...
    Az új evolve fegyók érdekesek, a pisztolyba beletoltam 2 formát és a secondary form-ja elég op-nak tűnik. A primary meg a melee annyira nem fogott meg, de a primary-t még fel se húztam. Az evolvok feloldásáért XP-t kapunk, bár azt nem figyeltem, h ez beleszámít-e az MR-be (gondolom igen) Némelyik feladat nevetségesen könnyű némelyik meg simán csak idegesítő - pont mint a riveneknél, viszont ezektől elég erős buffot kap az adott fegyó.
    A két sima fegyót még nem sikerült kiszedni, Gyre meg még gyártódik szóval ezekről nem tudok nyilatkozni.
    A Madurai focus suli OP lett :C Szerintem ez fog kapni majd nerfet. Eidolonon még nem néztem, de sztem gyorsítani fog ott is a játékon.
    Új Arcanek közül 2-t találtam értelmesnek a leírás alapján. Szépen potyognak a küldik közben, meg standingért is lehet vásárolni őket.
    Vicc, hogy az új NPC-k közül egy árul csak értelmess cuccokat, egy csak cosmeticokat a "hotelszobába", a másik meg csak a repu beváltáshoz van. :(

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés