Hirdetés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
akva
tag
válasz
Beretvás
üzenetére
Riven nélkül is elvan, de nekem előbb esett a riven, addig nem is hallottam a Kronen-ről. Ha most vetted, akkor még nem láttál belőle semmit.
Bár már forma nélkül is egy jó fegyver volt, az enyémben most négy van (a riven nélkül talán elég lenne három is).Persze mindig van jobb, biztos van olyan zaw, ami egy arcane-el megtámogatva jobban szeletel. Egy Exodia Contagion-t már kifarmoltam, csak még zaw-om nincs.

A wuki build-em nem kiforrott, mert még csak pár hete kezdtem rendesen strength-re húzni:
- Narrow Minded
- Transient Fortitude
- Blind Rage
- Umbral Intensify + VItality
- (Constitution)
- (Augur Message)
- ((Primed) Sure Footed)
- (Rolling Guard)
- (Aura, ami jólesik)Így 192% a duration, és 285% a strength. Cserébe a kettes-hármas ability-k range értéke nagyon kevés, illetve az efficiency-től is érzékeny búcsút vehetsz.
Ehhez vagy kell egy arcane energize, vagy az energy miatt át kell szervezni az egészet (de legalább egy Hunter Adrenaline, hogy mikor szarban vagy, jó eséllyel el tudj sütni valamit a kettes-hármas közül).De az umbral modok helyett is mehet más, csak akkor jobban kell figyelned, gyakrabban kell majd használnod a kettest, hármast, cserébe lehet hozzá energy-d (pl.: Primed Flow, Equlibrium, Streamline, Deathcube-ba Energy Generator, stb).
Vész és energiahiány esetén, pánikgombnak meg ott van a Rolling Guard, aztán pucolás, amíg nem lesz energy-d egy Cloud Walker-re.
Vagy csak simán hagyod megdögleni, végülis Wukong...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF GAMING B660M-E D4 alaplap
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független akku 90%
- Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BONTATLAN Ultimea 7.1 Házimozi Rendszer Azonnal átvehető! -
- Prémium Intel Core i7 PC csomag - ASUS Maximus VII Hero / 16GB RAM / 620W - Kifogástalan
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bár már forma nélkül is egy jó fegyver volt, az enyémben most négy van (a riven nélkül talán elég lenne három is).