Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
őstag
Egy órás solo SP Wukonggal.
Leginkább a staffal öltem. Melee-ből bent volt a Pennant biztos ami tuti. (meg két fos fegyó, nehogy elcsábuljak
) Részemről lezárva ez a Wukong téma. De azért várnék 1-2 wukong buildet és endurance runt a kollégáktól, ha már én is megosztottam veletek az én buildjeimet.
Mint ahogy írtam, nem vagyok nagy Wukis, és (meló után) sajnos sikerült 3x feküdni a 200+ -os stalkerektől. (+1 gránát) Az első halál után wukong passzívja ki is kapcsolt. Nem tudom, hogy ez bug-e, vagy SP sajátosság de a profi Wukis kollégák majd felvilágosítanak.
Clearspeed viszont jó így 200 felett is, szóval azzal nincs gond.
"majombráner" jeligére jöhetnek a screenshotok
Jah annyit még hozzátennék, hogy a cloud helyére beraknám az ensnare-t, a stalkik se okoznának gondot. (ahogy néztem, sajna 200 felett már 1 ütés a wuki nekik)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, DOBOZOS INNO3D TORNADO FX5500 AGP VIDEOKÁRTYA
- Ealdó ASUS TUF Gaming GT301 MIDI Tower
- HP Elitebook 830 G5,FHD,13.3",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Apple Watch Ultra 2 (2023) GPS + Cellular, Black Titanium /1,5év Garancia!/ Akku 98%
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro/ 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia/ Akku: 88% / Gyári Garancia 2027.08.20ig
- Lenovo L13 G4 Core i5-1335U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Boltból Számlával Garanciával
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Részemről lezárva ez a Wukong téma. De azért várnék 1-2 wukong buildet és endurance runt a kollégáktól, ha már én is megosztottam veletek az én buildjeimet.
Mint ahogy írtam, nem vagyok nagy Wukis, és (meló után) sajnos sikerült 3x feküdni a 200+ -os stalkerektől. (+1 gránát) Az első halál után wukong passzívja ki is kapcsolt. Nem tudom, hogy ez bug-e, vagy SP sajátosság de a profi Wukis kollégák majd felvilágosítanak.