- eBay-es kütyük kis pénzért
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
őstag
Egy órás solo SP Wukonggal.
Leginkább a staffal öltem. Melee-ből bent volt a Pennant biztos ami tuti. (meg két fos fegyó, nehogy elcsábuljak
) Részemről lezárva ez a Wukong téma. De azért várnék 1-2 wukong buildet és endurance runt a kollégáktól, ha már én is megosztottam veletek az én buildjeimet.
Mint ahogy írtam, nem vagyok nagy Wukis, és (meló után) sajnos sikerült 3x feküdni a 200+ -os stalkerektől. (+1 gránát) Az első halál után wukong passzívja ki is kapcsolt. Nem tudom, hogy ez bug-e, vagy SP sajátosság de a profi Wukis kollégák majd felvilágosítanak.
Clearspeed viszont jó így 200 felett is, szóval azzal nincs gond.
"majombráner" jeligére jöhetnek a screenshotok
Jah annyit még hozzátennék, hogy a cloud helyére beraknám az ensnare-t, a stalkik se okoznának gondot. (ahogy néztem, sajna 200 felett már 1 ütés a wuki nekik)
Új hozzászólás Aktív témák
- Közeleg a Fairphone 6 első főverziófrissítése
- EAFC 26
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- RTX 2060 SUPER WINDFORCE OC 8 GB - INGYENES FOXPOST!
- 246 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Részemről lezárva ez a Wukong téma. De azért várnék 1-2 wukong buildet és endurance runt a kollégáktól, ha már én is megosztottam veletek az én buildjeimet.
Mint ahogy írtam, nem vagyok nagy Wukis, és (meló után) sajnos sikerült 3x feküdni a 200+ -os stalkerektől. (+1 gránát) Az első halál után wukong passzívja ki is kapcsolt. Nem tudom, hogy ez bug-e, vagy SP sajátosság de a profi Wukis kollégák majd felvilágosítanak.