Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
őstag
Ez nem attól függ, hogy játszanak-e vele vagy sem.
A Valkyr egy használható frame volt, semmi szükség nem volt rá, hogynerfeljékreworköljék. Ha körbeolvasol a redditen is elég sokan hőzöngenek hogy kiherélik. Én még nem temetem, de szerintem is felesleges volt.
Azért nyúltak hozzá, mert jön hozzá egy heirloom skin és ha revorköt is kap, többen fogják elővenni az újdonság miatt. Ennyi a történet. Ha visszanézel az utóbbi időben akkor dolgoztak át egy framet ha jött hozzá valami.
Ha csak azért reworkölnének egy framet mert kevesen játszanak vele akkor van bőven mint dolgozni:
Vicc, hogy az Onlyne bossharc továbbra is bugos és beakad.
Továbbá most megcsináltam a Legendary 5-öt és Failednek írta ki, lefagyott az egész game, alt+f4. Visszalépek és ott van hogy Lego5 vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Marketingképeken a Motorola Edge 70 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- World of Warships
- További aktív témák...
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
- thrustmaster ts pc racer ferrari 488 challenge edition
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari.l 4g modem Érintőkijelző
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest