Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
őstag
Az új New War quest nekem nagyon tetszett, érdekes volt látni a greneert meg a corpust. A Teshines rész is szuper volt és amikor a drifter szál ment már kezdtem örömködni,
SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-
de aztán ahogy vége lett a questnek realizálódott hogy megint nem kaptunk semmi új funkciót vagy tartalmat. A quest alatt láttunk egy csomó új mechanikát pl az új ajtó hacket (ami agyfasz amúgy
) vagy ugye a frakcióküldetéseket, teshin "rope" mechanikáját, vagy a driftert de ezek közül semmi nem jelenik meg az alap játékban. Miért?Én arra számítottam, hogy a new war tényleg háborút jelent és hogy a sentientek legyalulják a rendszert és a háború miatt jönnek új dolgok. (pl amikor a 3 bosst kellett leölni ott látszódtak is a piros node-ok, már akkor hypeolódtam, hogy kapunk egy csomó új tilesetet, roncs corpus shipeket és ostrom alatt álló greneer állomásokat, de nem kaptunk) A Drifter létjogosultságát se értem igazán. Milyen jó lett volna egy drifter talent fát kapni (mint a tenno sulik) ami a gerilla/szabotázs mechanikára épült volna. Pl a sentientek kiszúrják a frameket és csak a drifterrel tudsz bemenni helyekre/csinálni dolgokat. Ez így jelenleg nem több mint egy tenno skin. Aztán ezek a kihagyott ziccerek helyett kaptunk 2 bountyt egy új nyersanyaggal... meg pár új cuccot... jah meg tavaszodik fortunán. Háború meg sehol. Ha értékelnem kellene a story quest 10/10 az "ingame" content meg 10/1 
Ebben a topicban miért nincs spoiler gomb?

[ Módosította: radi8tor ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Játékfejlesztés
- AMD FX
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4408
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) vagy ugye a frakcióküldetéseket, teshin "rope" mechanikáját, vagy a driftert de ezek közül semmi nem jelenik meg az alap játékban. Miért?