Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 5150head

senior tag

válasz s4hu|SyD^ #8754 üzenetére

Csak pár órát volt időm játszani.
    Az új void dasht szokni kell, de soooookkal lassabb mint a régi. A focuspontokat át se néztem még, csak gyorsan kimaxoltam őket. Annyit láttam, h sok buffos dolog van. Operátornak is van 2 abilityje focussulitól függően.
    A quest semmi különös, végigvezet az új játékmódokon.
    Az új játékmódok sztem jópofák, főleg h van benne bossharc, a bountyiknál meg van egy kitétel amit teljesíteni kell quest közben h meglegyen a bounty. (pl ölj meg enemyket operatorral, meg ilyenek)
    Az új fegyóknál is vannak ilyen kitételek amivel lehet "upgradelni" az adott fegyót. (jobban nem tudom leírni, én is csak a pisztolyt néztem eddig)
    Az új tilesetek sztem nagyon hangulatosak. Tetszik ez voidból visszatért, elhagyatott hajó téma. (Event Horizon-t is csípem, az a film kb ugyan ez :D )
    A frakció repu olyan tokenes mint deiomoson, de tokeneket lehet találni a pályákon is ha a küldikből nem lenne elég.
    Ahogy éreztem próbáltak az "endgame" felé menni elég magas szintű enemyk vannak, plusz eléggé grindos. Random kis szintűek simán elfailelik a küldiket míg te tokenre vadászol :D
    Az exilus rework elég combos :D

" Csak ennyit tudok elmondan Vietnámról" :DDD

#8754 s4hu|SyD^ Gondolom azt h kaki :))

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés