Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
őstag
Pfú skacok, ez az új heti Khal mission jó nagy kaka szerintem.
Idegesítő, a shoti reload lassú, ha felborul Khal fél óra mire feltápászkodik... meg szirszarokat kell keresgélni közben
Nem tudom kinek az ötlete volt... Jó lett volna ha marad a darálós (doomos) gameplay, mint ami volt is a storyban de így... Remélem ez is rotálódik majd és nem csak ez az egy fos mission lesz hétről hétre, mert akkor inkább megveszek mindent platból csak ne kelljen hozzányúlni ...
Elsőre csalódás nekem, remélem reszelnek még rajta. (itt-ott bugos is)
Nektek hogy tetszik?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Dell Inspiron 5402 - 14" FHD / i5-1135G7 / 24 GB RAM / 512 GB SSD/ Szürke
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Yoga Book 9 13IMU9 notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
- Beszámítás! Motorola Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air13 M4 16GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem tudom kinek az ötlete volt... Jó lett volna ha marad a darálós (doomos) gameplay, mint ami volt is a storyban de így... Remélem ez is rotálódik majd és nem csak ez az egy fos mission lesz hétről hétre, mert akkor inkább megveszek mindent platból csak ne kelljen hozzányúlni ...