Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0dl
addikt
"Sajnos ha pénzért (teljes díjért akció nélkül) rendeled, akkör jön a sz@patás.
Ha véletlen zárás előtt 1 - 2 nappal, akkor 1 - 2 nap múlva megint lemarja a teljes összeget.
Nekem is ezért lett elegem a Telenorból. "Bizony-bizony. Ebben a fogyasztóvédelemnek is bőven volna tennivalója.
Az én esetem ( mely gondolom általános).
1. új kártyás sim vásárlás ( adott hó tizedikén)
2. mobilnet megrendelése aznap
3. azt dobja a gép, hogy a "ciklus" 20-án fordul, így teljes dijért sikerült egyharmad időszakra (10 nap) netet venni. ( hogy miért lett huszadika, arra természetesen semmi befolyásom nincs)Mondhatják, hogy a számlázó rendszer ..... stb. de könyörgöm a XXI. században, ez az ügyfelek szándékos lenyúlása/szopatása. A dolog további szépsége, hogy a mozgó ciklus ( hiszen a 30 nap nem illeszkedik a Gergely naptárhoz) fordulónapja a web-es felületen, vagy a mytelenor alkalmazásban sem deríthető ki.
Mindehhez 47 Ft-ps percdíjat "kínálnak" hálózaton kívül. Voip meg 5-7 Ft/perc. ( 15-20 Ft-os másodperc alapú díjért én már nem voipoznék, de ha ez nekik így jobb )
Árazás a többinél is hasonló, csak a Blue jobb kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Milyen program, ami...?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nők, nőügyek (18+)
- YouTube
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ukrajnai háború
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- További aktív témák...
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest