Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
edk-
őstag
Nálunk megy a hívás 06-tal és a budapestiek előgívó nélkül. Draytek Vigor routeren lóg a telefonkészülék.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
phanfantom
senior tag
köszi mindenkinek az infókat
szóval sajnos nem veszi be a 0036-ot, sem a sima 06-ot
én pedig bc-ről hiába hívom a vidéki vezetékes számunkat, én hallom, hogy kicsörög, de túloldalt a telefon néma marad (pesti számot hibátlanul tudok hívni a bc-ről),
ja és akkor is néma maradt, amikor még a másik adapter be sem volt üzemelvefura, hogy év eleje óta minden hibátlan volt, az elmúlt 3 napban meg minden összeomlott
[ Szerkesztve ]
-
andatti
senior tag
BC-t használok pc-ről... nekem most kezdett el "pampogni", hogy az új verzió elérhető, frissítsem-telepítsem... Nem lehet, hogy ez volt az oka az utóbbi napok nem megfelelő működésének? Bár én emeltem amúgy is a mikrofonon 10 decibelt, így már kevésbé szólnak, hogy halkan hallanak engem... vagy nem tisztán... /win7 alatt/
-
HXY
addikt
A UPC és a Telekom által ingyenesen biztosított "kábelmodem-WiFirouter" készüléken be lehet állítani a BrowserCalls-t?
-
Arolotifar
őstag
A Reenger-t be lehet állítani IP telefonra?
gyula38 ajánlása alapján beszereztem egy Gigaset A510P IP telót.
A BC-t már belőttem rajta, most a codec-et tesztelem."Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
gorbep
senior tag
válasz phanfantom #14452 üzenetére
Szerintem annak kavart be a Dellmont aki nem magyar címmel regisztrált.....
Nálunk 4 BC fiók is tökéletesen megy...06-al +36-al..... mindenhogy.... van aki így/úgy van a telefonkönyvemben....
Rájöttek, hogy + lóvé, ha rákényszerítik a felhasználókat, hogy megfizessék az ÁFÁ-t. Nem nagy kunszt legyűjteni hogy magyar IP, szinte csak magyar hívott számok... és USA cím.... aztán erre kicsit betartanak....
De ez csak egy összeesküvés elmélet.....
Van valaki olyannak is ilyen gondja, aki magyar címmel regisztrált?
- Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......
-
betyarr
veterán
válasz Arolotifar #14455 üzenetére
simán.én már használom vagy 2 hete.
-
betyarr
veterán
válasz Arolotifar #14459 üzenetére
authentication name: 003621xxxxxxx (az emailben kapott telszám)
authentication password: ezt sms-ben kaptad meg.lényegében ennyi.
-
betyarr
veterán
-
club1
veterán
válasz Arolotifar #14463 üzenetére
Köszönöm, kellett ide már egy ilyen kép.
-
fujifilm1
senior tag
Na ma én is megkaptam a BC "hivás fennakadás szolgáltatását".
Le is nullázta szépen az egyenlegem... (Szerencsére nem volt már sok.)
Duration 01:46:21
Charge $ 1.819A DISAval hivtam.
A hivott kinyomta (mert közben megláttuk egymást) mielott felvette volna,
és csak utánna raktam le én.
Miután kinyomta láttam hogy még 2-3 szor csörgette őt!!! (Ő tmobile-os.)rohadjál meg,rohadjál meg
kaszatibiBC. -
Fecogame
veterán
válasz gorbep #14456 üzenetére
Szerintem annak kavart be a Dellmont aki nem magyar címmel regisztrált
Ez így van. Amíg magyar regisztrációm volt, addig vígan működött a 06-al való hívás, mióta Ukrániai regem van, azóta a 06-os tárcsázás esetén ukránokat kapcsol a telefon, míg 36-os előhívó esetén működik rendesen a dolog.
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
instantwater
addikt
válasz Fecogame #14468 üzenetére
Srácok.
Nem kell problémázni itt a 06 os dolgon. Külföldi tartózkodás esetén eleve csak +36 tal indulnak el hazafelé a hívások.
A 06 az BELFÖLDI formátum.
És a Dellmonttól csak egy kényelmi szolgáltatás, hogy támogatja a 06-ot. De csak akkor, ha tudja, hogy magyar vagy. Más országban a 06 ottani belföld esetén teljesen mást jelent.
Szóval, ha nem magyarnak lát, akkor ne legyen csodálkozás.[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz instantwater #14469 üzenetére
1 hete még simán hívtam 06-tal magyar számot, SIP-en, USA regisztrációval.
-
törölt tag
válasz instantwater #14469 üzenetére
Már a Nokia "butatelós" korszakban is a 0036 -os formátumot használtam, így van mentve az összes szám a névjegyzékben. Még sosem volt vele gond. Nem értem, hogy miért kell erőltetni ezt a 06 -ot.
-
törölt tag
válasz instantwater #14474 üzenetére
Rövidebb két karakterrel és hosszabb egy cumival, amiben mindenképp a térdelős szerep jut, nem a másik.
-
félisten
válasz instantwater #14474 üzenetére
Melyik két karakterrel rövidebb? Nálam csak eggyel.
Egyébként kerültem én már nagyon kellemetlen és drága helyzetbe a 06... miatt, van ismerősöm, aki éppen bele is halhatott volna a 06-os telefonlistájába -- de kitart mellette.
Üdv: MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
-
andatti
senior tag
válasz lugosi #14478 üzenetére
Nálam is csak egy karakterrel, mert ha hosszan nyomom a 0-t, EGYSZER, akkor az +t eredményez, ami egy karakter, szemben a 00 (értelemszerű) két karakterrel...
whoá, nyertünk 1 tized másodpercet, mert nekünk egy karakterrel rövidebb...
Ki mit szeret és hogy mozog az ujja... -
félisten
válasz lugosi #14478 üzenetére
Hacsak úgy nem...
Egyébként van egy halovány ötletem az ellenállás ideológiájára.
Még amikor anno meséltem egy társaságban a majdnem belehalós történetet, valaki bizalmasan megsúgta, hogy a +36-os hívások belföldön is nemzetközinek számítanak, mert a +36-tal a nemzetközi központot hívom!
Simán el tudom képzelni, hogy sokan még ma is ettől tartanak.Üdv: MaCS
-
edk-
őstag
válasz instantwater #14483 üzenetére
Nagynénikém meg volt győződve, hogy ha a fia mobilról hívja a vezetékesét, az neki pénzbe kerül.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
phanfantom
senior tag
Nem tudom, hogy ez az amcsi címes dolog mennyire játszik be, lehet, hogy igen.
Mától azt tapasztalom, hogy minden hívást 1:40 körül megszakít a bc. Mondjuk ma már sikerült a vidéki számot is elérni. De hívtam mobil-t is, és akkor is megszakította.
Előtte túlszámlázott, összesen 10 dollárral lehúzott, hát most nem kell ettől tartanom[ Szerkesztve ]
-
félisten
OFFFFFFF
Akkor, ha megengeditek, megosztanám a másik két kedvenc történetemet -- elolvasni csak saját felelősségre!
1.
Korai harmincas (!!!) ismerősöm bizalmasan elárulta, hogy ő mindig úgy telefonál, hogy előtte csak rácsönget a hívott félre, leteszi, és rögtön újrahívja, de akkor már a beszélgetésig engedi fajulni a dolgokat. Mondom, igen, ismerek másokat is, akik így jelzik mondjuk a nagyanyónak, hogy jóbarát hív, tessék nyugodtan felvenni.
De nem, mondja, itt nem erről van szó, neki egy hozzáértő mondta, hogy így előre BE TUDJA JÁRATNI a vonalat, amitől jobb lesz a hangminőség, nem fog recsegni meg megszakadni!!!2.
Nem kifejezetten műszaki beállítottságú, de jellemzően többdiplomás tagokból építkező nagycsalád tagjai a mai napig úgy telefonálnak egymásnak PSTN-en meg mobilon is, hogy BÁRMILYEN okból is hívják egymást, MINDEN beszélgetést azzal indítanak, hogy 3 perc 10 másodpercig az időjárásról, főzésről vagy komolyzenéről beszélgetnek! Amikor a fickó ezt amúgy mellékesen megemlítette, elsőre eleresztettem a fülem mellett, úgy kellett visszatekernem, hogy tessék???? Mégis mi okból tetszik ezzel szívatni kedves magukat?
Hát ezért, mert amióta a Horn Gyula lett a miniszterelnök (nyilván tudják, hogy már nem az, művelt és jól tájékozott társaság) visszaállították a lehallgatást, de három percnyi érdektelen téma után már csökken az éberség, esetleg át is kapcsol a lehallgató máshová, és akkor már nyugodtan meg lehet beszélni olyan kényes témákat is, mint mondjuk hogy milyen lett a gyerek bizonyítványa vagy hogy milyen művészfilmet adnak melyik moziban.
El tudom képzelni mondjuk a következő beszélgetést: "Szia drágám, milyen szép időnk van! Nálatok is esik? .... Képzeld, éppen töltött káposztát főztem, (3:10) amikor kigyulladt a konyha, most meg már az egész ház ég. Voltaképpen azért is hívtalak, hogy megkérdezzem, hogyan is kell most a tűzoltókat hívni?"
A telefontársaságok számára mondjuk nagy kincs az ilyen előfizető.Nem mellesleg 18 éves koromig tényszerűen tudtuk, hogy két családtagunk okán is masszívan lehallgatnak minket, ki is volt adva kőkeményen, hogy a rendszert ne telefonon szidjuk. Ettől kezdve a családi szórakoztatás legfényesebb pillanatai voltak, amikor nagyapám virágnyelven kódolva telefonálgatott, nyilvánvalóan a lehallgatók rekeszizmát támadva gyengítve a rendszert.
Üdv: MaCS
-
fujifilm1
senior tag
válasz phanfantom #14488 üzenetére
>minden hívást 1:40 körül megszakít a bc.
mi a mértékegység??
-
félisten
Ó, én ezt is tudom ám überelni!
A
tranzisztorGSM-kor hajnalán mondta egy szintén nem éppen aluliskolázott ismerős, hogy ő azért nem vesz mobiltelefont, mert Miskolcon dolgozik, ahonnét jellemzően a mosonmagyaróvári családját hívogatná, a rádiójelek viszont ugye légvonalban terjednek, ő meg baromira nem akar a szlovákoknak is telefonszámlát fizetni.
Komolyan nagy örömet okoztam neki azzal, hogy elmagyaráztam, hogy nem fog, legfeljebb a határ közelében vigyázzanak, hogy melyik hálózatot használják.Üdv: MaCS
-
félisten
Ez nekem viccen kívül nagyon tetszik -- ráadásul most megismerkedhettem a rántott tejbegríz jelenségével is.
Mindeközben meg itthon azzal küzdök, hogy édesanyámat megtanítsam arra, hogy a telefont a zöld gombbal veheti fel és a pirossal teheti le, és vonalas szám hívása után tegyen egy #0-t.
Úgy tíz éve tán a Nokia kavart nagy port azzal, hogy egy belső anyagában megjelent az a kijelentés, hogy a 90% fölötti mobiltelefon-penetráció nem műszaki, hanem demográfiai kérdés. Pedig milyen igaz...
Úgyhogy én örömmel látom a Gál Istvánnékat, miközben tudom, hogy teljesen reménytelen akárcsak a harmincas ismerőseim zömével is megértetni, hogy miért tudnak nem kevés pénzt megtakarítani mondjuk a VoIP használatával.Üdv: MaCS
-
fujifilm1
senior tag
válasz phanfantom #14493 üzenetére
Ez most komoly minden BC hivás 2 perc elott megszakad???
-
félisten
válasz fujifilm1 #14497 üzenetére
Nálam biztosan nem. Gigasetről használva gyakorlatilag vonalas minőséget élvezhetek, ma is volt pár hosszabb beszélgetésem, gond nélkül.
3G-n, de főleg Wifin már akadnak lemaradási-szaggatási hibák, de szétkapcsolással még nem találkoztam.Üdv: MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Opel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- RAM topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Farming Simulator 25
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.