Hirdetés
-
LOGOUT.hu
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Miért éri meg ezzel így szórakozni, keresgélni a kuponokat?
Jah, már látom, másodpercalapú számlázás. Ez már elgondolkodtató. Működik zoiperrel is?
Nagyon kemény az a tíz forintos kedvezmény az 500 perces csomagnálHangminőség milyen? Reengerrel igen elégedett vagyok, igaz mostanában már 4G-n tudom használni, de tökéletes, Browsercalls után felüdülés (ezt viszont nem volt lehetőségem 4G-n tesztelni).
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
Zeki
nagyúr
Biztos megy zoiperrel is, hiszen van SIP-je. Csak náluk ez nem publikus. Mert ugye ők csak viszonteladók, de ezt nem verik nagydobra.
Main sip server: 77.72.174.129 on port 5060 (standard)
Alternative sip server #1: 77.72.174.130 on port 6000
Alternative sip server #2: 77.72.174.131 on port 6000
Stun server #1: 77.72.174.160
Stun server #2: 77.72.174.162felhasználónév: ami az olcsomobiváson, csak kell utána ez, egyből a neved után: *olcsomobilhivas.hu
pl: nagypetike12*olcsomobilhivas.hu
jelszavad meg simán az, ami az olcsomobilhiváson.Van másik online felület híváslistát nézegetni:
https://www.voipinfocenter.com/Login.aspxide ugyanaz kell, ami a SIP-hez le lett írva.
A hangminőség teljesen okés.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
van SIP szervere
SIP settings:
Main sip server: 77.72.174.129 on port 5060 (standard)
Alternative sip server #1: 77.72.174.130 on port 6000
Alternative sip server #2: 77.72.174.131 on port 6000
Stun server #1: 77.72.174.160
Stun server #2: 77.72.174.162If you have trouble registering your SIP device, you can also replace the @ with a * character.
I.e. if your username is user@provider you can also use user*provider in your SIP settings.
This might solve register problems for some SIP devices and SIP softphones.[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
zseko
veterán
Köszi, ami még eszembe jutott: saját telefonszámomat jelzi ki? Callback van? A felhívható központi számot látom hogy van, és látom hogy a Mobilevoip progit használja, így gondolom ugyanúgy működik mint a Dellmont klónok (ez is az? )
Kellene a Reenger mellé egy másik ami használható net nélkül is ha szükséges, és bár a Dellmontok közül van ami jelentősen olcsóbb, viszont nem akarok parkoltatni rajta 2-3000Ft-ot.Voltam olyan elvetemült és a kíváncsiságom kielégítése végett készítettem egy táblázatot 10 percig, hogyan alakul a másodpercdíj különböző percdíjaknál Belevettem az előbb linkelt kuponos 300 percedet is. Persze a Reenger percdíjához hasonlítottam, mivel azt használom.
12Ft-os percdíjnál hiába másodperc alapú, 80s felett már nem éri meg. A 10Ft-os tovább bírja, 193s után lesz végérvényesen több. Tovább felesleges írnom, hiszen minél jobban közelít a 8 forinthoz, annál többször lesz jobb.
Ez szigorúan csak azért csináltam, mert vizuális típus vagyok tehát kéretik így kezelni .HR24.hu
-
Sayuar
senior tag
A 900 Ft-os havi díjú digi nomadikust bárki kérheti, igaz annak percdíjja 2,5x drágább, mint az 500-asnak.
Nekem már a 0621se nem tetszik, ezért nem próbáltam ki a digit, pedig igényelhetném az olcsóbb csomagot, mert van otthon digi kábeles szolgáltatásom.
Marad a voipblazer... -
Zeki
nagyúr
A mai új kupont (hoparduc738) felhasználva ha valaki a 3600Ft-os feltöltés választja, és hozzáteszi a tegnap belinkelt képen lévő még működő kuponokat, akkor olyan olcsón (2699Ft) jut 3960Ft-os lebeszélhető egyenleghez, amivel csak 30 fillérrel kerül neki többe a mobilos percdíj, mint ami a bestvoipresellingen van, vagyis amennyibe az olcsomobilhivasnak kerül. 7.8Ft vs 8.1Ft
[ Szerkesztve ]
-
havannak
újonc
A hivott szamnal mindenfelekeppen kell a sim? De a hivonal nem, ugye?
-
zsolt31982
csendes tag
Sziasztok! Nincs kedvem végigolvasni a fórumot a legolcsóbbnak a voipblazer tünik, véleményetek? Vagy ajánljatok vmi jót mert adepto telecomot használok évek ota de közel se tökéletes! Előre is köszönöm a válaszaitok!
-
Zeki
nagyúr
válasz zsolt31982 #18019 üzenetére
voipblzer,voipyo
-
gorbep
senior tag
Lehet hogy itt ez egy kicsit offtopic, de tudnátok segíteni olcsó SMS szolgáltatásban? A tutti az lenne ha beállítható mobilszámomat jelezné ki feladónak, de ez nem kizárólagos feltétel.... a lényeg, hogy megbízható legyen és ne a magyar szolgáltatók 50 Ft-os nagyságrendje.... Előre is köszönöm!
Ui: ha lenne ilyen szak -topik kérlek irányítsatok át....
- Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......
-
gorbep
senior tag
válasz Magnat #18022 üzenetére
Köszönöm...
Bár én olcsóbb árakat találtam....
Network Euro
------------------------------------------------------------------------------
Magyar Telekom Plc (T-Mobile Hungary) 0.0390
Telenor Magyarorszag Zrt (Telenor Pannon) 0.0100
Vodafone Hungary Ltd (Vodafone) 0.0120És persze hogy T-Mobilba akarok küldeni....
És látok androidos klienst.....
Valakinek más?
[ Szerkesztve ]
- Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......
-
törölt tag
válasz Magnat #18022 üzenetére
Régi, szép, Betamaxos idők, amikor még úgy lehetett SMS -t küldeni, hogy az egészet egy url -ként kellett megadni (belépési azonosító, from, to, stb.). Nekem előre el volt mentve a forma minden olyan névjegyhez, akinek sms -t küldözgettem és az sms szövegével módosítgattam. Akkor még nem volt E-Robot, hogy változókból hozzátegye a szöveghez a "körítést".
-
HXY
addikt
válasz gorbep #18023 üzenetére
http://www.telekom.hu/mobil/lakossagi/tarifak/kedvezmenyek/uzenetkuldes/smsM
990 Ft/hó, azaz 33 Ft/nap.
Ha csak naponta 3 SMS-t küldesz, már megéri. -
gorbep
senior tag
Köszönöm.... ezzel csak az a baj, hogy telenyomoros feltöltős vagyok, de az is csak azért, hogy legyen hívható számom..... szinte kizárólag VOIP-ozok...
Másrészt meg még a percdíjaknál is nagyobb pofátlanságnak tartom, hogy a szolgáltatók ekkorát húznak le az SMS-en, amikor nekik ez csak egy "ingyenes" szerviz csatorna... de hát Abszurdisztánban hogy máshogy is lehetne? Erre is odafigyelhetne kicsit a NHH....
-
bango
tag
Helló! Nem volt még sohasem IP telefonom, de hívni már hívtam olyan számot, ahol ha éppen nem beszélt az illető akkor olyan csend volt mintha nem is lennénk vonalban. Ez lenne az? Kösz.
-
gorbep
senior tag
Browsercalls -ról Tmobil-os irányba SIP hívásaimat a Sipdroid azonnal eldobja... GSM-ről hívható.... Telenort simán tudok hívni.... Másnak is van ilyen gondja, vagy a hiba nálam van?
Más Fishtext-ről szintén nem mennek ki az SMS-ek a T hálózatába.... Vodafonos és Telenoros ismerőseim korrektül megkapják.....
-
gorbep
senior tag
válasz gorbep #18029 üzenetére
Már megoldódott.... A SipDroid önkényesen megváltoztatta a Preferred kimenő szolgáltatót.... A Fishtext-es T-mobil anomáliára azért megköszönnék tanácsot, hátha ott is én vagyok a balfék....
-
gorbep
senior tag
Köszönöm....
De jó, hogy pont a T-re akartam volna olcsóbban SMS-t küldeni....
(újabb rossz pont a T-nek.... )
A Fishtexten lehet külső számot is kérni.... van lehetőség olyan számra, amit a T nem zár ki, vagy ne is erőlködjek rajta?
[ Szerkesztve ]
-
gorbep
senior tag
Megtettem... még nincs válasz..... de ezt mondjuk kiírhatnák pl az árlistára, hogy oda nem tudják eljuttatni.... virtuális számukról esetleg....
Mondjuk a bónusz 0.3 EUR terhére letesztelhettem volna mindet, de annyira megörültem, hogy a Telenorra és a Vodára működött... és csak 3-4 Ft / SMS... és korrektül a saját mobil számommal ment ki.,...
Ezen az elven várható, hogy a Dellmontos hívásokat is blokkolni fogja a T mobile hasonló okból??? Nincs itt valaki illetékes a T-től?
MERT SZERINTEM EZ ELÉG ROSSZ REKLÁM A T-MOBILNAK!.......
[ Szerkesztve ]
-
-
gorbep
senior tag
válasz #79335424 #18036 üzenetére
És hogy küldöd ki, hogy átmenjen?..... érdekelne mit kell átállítanom... a supportjuktól nem jött válasz.... ( akár privátba, ha ez itt off...)
Akkor lehet hogy az ismerősom közben átment a Telenorhoz számhordozással, mert megkapta...
Akkor összességében egy nagy piros pont a Telenornak??
[ Szerkesztve ]
-
zsolt31982
csendes tag
A voipyo sajnos percalapu de a hang eddig király!
A voipblazer is percalapu?
mobilárba mi a kovetkező ami masodpercalapu? -
Zeki
nagyúr
válasz zsolt31982 #18040 üzenetére
Az olcsómobilhívás a másodperc alapú, és magyar supportos.
-
KTU
addikt
válasz zsolt31982 #18040 üzenetére
minek
[link]
"12Ft-os percdíjnál hiába másodperc alapú, 80s felett már nem éri meg. A 10Ft-os tovább bírja, 193s után lesz végérvényesen több. Tovább felesleges írnom, hiszen minél jobban közelít a 8 forinthoz, annál többször lesz jobb.""Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
-
Zeki
nagyúr
válasz Dluinet #18043 üzenetére
Igen, a perc alapú voipyo olcsóbb.
De nincs magyar nyelvű support, ha gondod van.
Nem működik SIP alkalmazással, csak mobilevoippal.
Eddigi tapasztalataim alapján a SIPGO alkalmazás és valamelyik voipinfocenteres partner együtt, jobb hangminőséget ad.Amúgy a legócskább hangminősége a vibernek van. De ő ugye másféle voip.
-
KTU
addikt
FreeVoipDeal accountom inaktivitás miatt törölték
"This account has been disabled for security reasons because the account was inactive. Please create a new account"
2014 januárjában fogyott le az egyenlegem, és ma vettem észre hogy írja a Gigaset A510IP: "regisztráció sikertelen"
pedig pár hónapja még ment a sipuri hívás[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- 🖥️⛅