Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
kraftxld
üzenetére
Kérdeztem srácokat másik topikban, xp-nek nincs nagy baja ip6-al. Az volt az egyetlen gyenge pont, ahol nagyon elhasalhattam volna. De nem az történt
Kimehet az xp netre ipv6-on. Most még azon jár a buksi, hogy az xp-n lévő progival kommunikálni akarok. C-ben már egy csomó dolog kész, még egy udp szerver hiányzik, és utána már szórakoztatóbb dolgok következnek. Ha azzal el is hasalok, átírok mindent C-ről net-re, xp-re fel tudott menni net 3.5. Legrosszabb esetben. De szerintem nem fog odáig jutni a probléma, menni fog az udp socket C-ben. Épp csak ki kell tesztelnem valahogyan, és itthoni gépen az kényelmesebb, mint bérelt szerveren. Szóval most azon jár a buksi. Ha segíteni jöttél, tehetnéd rátermettebben. A negatív kisugárzás nem áll jól neked 
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Macska topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Villanyszerelés
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Napelem
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Cooler Master MasterFrame 700 ház / test bench
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 i3-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kimehet az xp netre ipv6-on. Most még azon jár a buksi, hogy az xp-n lévő progival kommunikálni akarok. C-ben már egy csomó dolog kész, még egy udp szerver hiányzik, és utána már szórakoztatóbb dolgok következnek. Ha azzal el is hasalok, átírok mindent C-ről net-re, xp-re fel tudott menni net 3.5. Legrosszabb esetben. De szerintem nem fog odáig jutni a probléma, menni fog az udp socket C-ben. Épp csak ki kell tesztelnem valahogyan, és itthoni gépen az kényelmesebb, mint bérelt szerveren. Szóval most azon jár a buksi. Ha segíteni jöttél, tehetnéd rátermettebben. A negatív kisugárzás nem áll jól neked