- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- moongoose: 1994-es UFO: Enemy Unknown(X-COM: UFO Defense) háttérkép modernebb kiadásban.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
kraftxld
üzenetére
Kérdeztem srácokat másik topikban, xp-nek nincs nagy baja ip6-al. Az volt az egyetlen gyenge pont, ahol nagyon elhasalhattam volna. De nem az történt
Kimehet az xp netre ipv6-on. Most még azon jár a buksi, hogy az xp-n lévő progival kommunikálni akarok. C-ben már egy csomó dolog kész, még egy udp szerver hiányzik, és utána már szórakoztatóbb dolgok következnek. Ha azzal el is hasalok, átírok mindent C-ről net-re, xp-re fel tudott menni net 3.5. Legrosszabb esetben. De szerintem nem fog odáig jutni a probléma, menni fog az udp socket C-ben. Épp csak ki kell tesztelnem valahogyan, és itthoni gépen az kényelmesebb, mint bérelt szerveren. Szóval most azon jár a buksi. Ha segíteni jöttél, tehetnéd rátermettebben. A negatív kisugárzás nem áll jól neked 
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tekken 7 Playstation 4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z3 Plus 500W
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kimehet az xp netre ipv6-on. Most még azon jár a buksi, hogy az xp-n lévő progival kommunikálni akarok. C-ben már egy csomó dolog kész, még egy udp szerver hiányzik, és utána már szórakoztatóbb dolgok következnek. Ha azzal el is hasalok, átírok mindent C-ről net-re, xp-re fel tudott menni net 3.5. Legrosszabb esetben. De szerintem nem fog odáig jutni a probléma, menni fog az udp socket C-ben. Épp csak ki kell tesztelnem valahogyan, és itthoni gépen az kényelmesebb, mint bérelt szerveren. Szóval most azon jár a buksi. Ha segíteni jöttél, tehetnéd rátermettebben. A negatív kisugárzás nem áll jól neked