Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bugizozi
üzenetére
Ne is kérdezd, azzal indult, hogy a root pass nem hogy lejárt, de nem is tudták mi volt (amit megadtak, azzal nem működött konzolon sem). Nem tudom csináltál e már root pw resetet vcsa-n (én eddig nem), de most szembesültem vele, hogy 6.0-ig a GRUB-ra is rárakja ugyanezt a jelszót! Szóval nem úgy van az, hogy init=/bin/bash aztán jót röhögünk... Persze mire mindezt átnézi az ember, live linux alá mountolja, megpatkolja a grubot, sok óra megy el
Utána meg annyi volt csak, hogy vissza kellett menni a kályhához, és szolgáltatásonként egyesével áttúrni a logokat, és a bennük levő problémákat megoldani. Persze a sorrend feltérképezése is egy jó szívás, hiszen sok servicenek csupán annyi baja van, hogy függ egy másiktól, egyébként elindulna.Amúgy használhatóra nem hinném, hogy meg tudtam csinálni, egy halom alert volt rajta, de legalább a webservice és az sso ment, be lehetett lépni, ctrl+c a linecenkre, aztán delete from disk a vm-re + sóval behinteni a helyét is

Csak az idegsít még, hogy milyen kalapból/honnét rántotta elő végül a kulcsokat, nagyon érdekelne ennek a megfejtése

Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Huawei P30 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Utána meg annyi volt csak, hogy vissza kellett menni a kályhához, és szolgáltatásonként egyesével áttúrni a logokat, és a bennük levő problémákat megoldani. Persze a sorrend feltérképezése is egy jó szívás, hiszen sok servicenek csupán annyi baja van, hogy függ egy másiktól, egyébként elindulna.