Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
Sziasztok!
Egy elég elvetemült ötletem van, ami nem biztos, hogy 100%-ban kivitelezhető ezért írok először ide. A lényeg, hogy van egy brazosom, ami mint tudjuk nem az erejéről híres, de eddig nem volt vele gond. A következőt szeretném megcsinálni:
Mivel szeretnék egyszerre Windows és Linuxot is gyakorolni, ezért kéne mindkét oprendszer kb. azonos "szinten". Szóval a következő eshetőség jutott eszembe. VMware ESX-ben telepíteném mindkettőt. A kérdés ezzel kapcsolatban az lenne, hogy ez a gyönge is proci elbírja-e majd? Illetve az a kérdés még, hogy én ezen a gépen néztem mindig FULLHD filmeket, amit mindenképp szeretnék megtartani. Tehát ha feltelepítek egy ilyen szervert, akkor fizikai gépet ki tudom-e rakni a tv-re, mondjuk a linuxot, mint futó operációs rendszert? (Szóval nem távoli asztallal és egyebekkel, hanem egyből, "real time-ban") Remélem érthető voltam..

Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz Ryzen9 270 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 8GB W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest