Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
DeusHun
üzenetére
Az a probléma, hogy ha nem a "Connect to a local server" opcióra megyek (amúgy ez az alapértelmezett), akkor kapásból kér jelszót is.
Meg nem tudom, hogy ehhez tényleg kell-e valamit szerverként is telepíteni (vagy ezt már alapból megtette a telepítő - bár amikor telepítés közben megkérdezte, akkor is arra mentem, hogy nem távoli szerverre csatlakozzon, hanem ezen a gépen csináljon mindent).
De megpróbáltam az "Enter the IP address or host name of the Converter server." is, itt próbáltam csak a felh. nevet ahogy írtad, de úgy is azt írja, hogy "A Password is requied.Beraktam az XP felhasználónak (ami egyébként nem pont a "János", hanem az ismerősöm teljes neve, vagyis jócskán hosszabb - de az XP Doc. and Sett. mappájában már ugyanúgy a "János" van - gondolom utólag lett átnevezve a felhasználó az XP-ben) egy jelszót próbaként, de így sem megy.
IP Address or name: localhost
User Name: csak a felh. nevet (rövid és hosszú), és előtte a tartományt is próbáltam.
Password: az általam az XP felhasználónak megadottat írtam be - valamit ugye be kell.Lehet hogy a 443-as porttal van valami gond ?
Ezt hogyan tudnám megnézni, valami port scanner pl. - hogy nyitott-e ?
Windows tűzfal továbbra is tiltva van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs