Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
OddMan
őstag
Ha feltelepítek egy Windows7 x64 Profession-t host-nak és telepítek rá egy virtualbox-ot, majd bridged adapter-t választva telepítek guest rendszernek egy Win2003Server-t, akkor ugye a bridged adapter működése miatt a guest oprendszer kapcsolatainak száma nem lesz korlátozva?

A Win7Pro csak 10 konkurens kapcsolatot engedélyez. Ha nem úgy működik a dolog, ahogy fentebb vázoltam, akkor gondolom host rendszernek is szerver Windows-t kell telepíteni, hacsak nem akarom, hogy korlátozva legyen a kapcsolatok száma (10-re).
A Windows Server host rendszerként telepítését azért szeretném elkerülni, mert egy Pro Windows azért jóval olcsóbb, mint egy Standard szerver. Amúgy a host gépre nem telepítenénk semmit csak a virtualbox-ot.
A Bridged networking-ről az alábbiakat találtam angol nyelven a virtualbox weblapján.Bridged networking
This is for more advanced networking needs such as network simulations and running servers in a guest. When enabled, VirtualBox connects to one of your installed network cards and exchanges network packets directly, circumventing your host operating system's network stack.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest