Hirdetés
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Depression: R.I.P.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Az alábbi leírás alapján próbáltam bevirtualizálni a fizikai gépen futó win10 OS-emet, de elakadtam, és egyelőre guglival sem jutok előrébb.
- Search for Disk2VHD, a Microsoft tool to save your physical disk in the VHD format.
- Install VirtualBox in your MBP.
- Convert the VHD to VDI which is native to VirtualBox. See 8.24. VBoxManage clonemedium.
- Create a new VM as close to the original as possible. When prompted for a disk, choose the VDI you just created.A rendszert a disk2vhd tool-al kimentettem vhd formátumba (minden meghajtót, kivéve a data partíciót), majd a virtualbox média kezelőjén belül átkonvertáltam vdi formátumra. (Ez utóbbi lépés lehet, hogy kihagyható, hiszem a vbox kezeli a vhd-t, de biztos ami biztos, megtettem, mert a leírásban ott van.)
Ezt követően egy másik gépen próbáltam volna bebootolni a bevirtualizált OS-t, de nem talál bootolható partíciót. (FATAL: No bootable medium found!)
Ha ráeresztek win10 dvd-vel egy bootolási javítást, az segíthet, vagy itt más problémáról lehet szó, ami inkább a virtualbox partíciókezeléséhez köthető?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- PlayStation 5
- Horgász topik
- Battlefield 6
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BestBuy topik
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Ableton Live 12 Suite Education
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- HYTE Y70 Touch új, fóliás eladó
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest