Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keef_Lee
őstag
Elfogyott a helyem a virtuális disken. (Gazda win 8.1 és Linux Mint van benne, de ez gondolom mindegy.)
Dinamikusra lett létrehozva anno a vdi. Most növelni szeretném, azt megtaláltam, hogy parancssorból is lehet, de nem egyértelmű, amit írnak.
21 giga lenen az új méret.
Ezeket találtam példának:
1, VBoxManage.exe modifyhd Appliance-disk1.vdi –resize 12000
2, VBoxManage.exe modifyhd "C:/Users/.../VirtualBox VMs/.../<neve>.vdi" --resize <új méret - MB>
3, vboxmanage.exe 30000 modifyhd-resize "D: \ VirtualBox \A Windows 8.1 Preview.vdi "Most akkor előtte van az új méret a vdi fájlnak a parancssorban vagy utána?
A resize kapcsoló előtt egy vagy "minusz" van?Én így gondolom kiadni a promptnál a win8.1-ben:
VBoxManage.exe modifyhd "E:/Virtual_gepek/Linux Mint/Linux Mint.vdi" -resize 21504Jó lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest