- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- moonlight115: Privát, oh!
- iPhone témaösszefoglaló
- Evil Snowman: Cumizás igen nagy Elan-nal
- esdR *: Van akinek még ismerős ez a PC játék? :D
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
teszt345
tag
válasz
ddsdas43 #9003 üzenetére
Köszönöm, ez volt a megoldás, illetve frissítettem én, de a réginek más volt a neve, és emiatt nem is írta felül, én még a régi "hianyzo-modulok 01 változat.bat"-ot futtattam ahogyan írtam is, nem is figyeltem a dátumot. Az újat "hianyzo-modulok 01.bat"-nak hívják. Thnx.
-
GeryGreyhoun
tag
válasz
ddsdas43 #7934 üzenetére
Pythonban van pár év fejlesztői tapasztalatom, úgyhogy azzal nem lesz gond, köszi!
(Nem konkrét videó kell, hanem leginkább az, hogy bármikor bármilyen nava.hu-s videóba bele tudjak nézni VLC-ben a nyílgombokkal 10 másodperces ugrálás lehetőségével, hogy benne van-e egyáltalán, ami nekem kell)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Dell notebook topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Battlefield 6
- LEGO klub
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest