Hirdetés

2024. június 24., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1065) stellaz válasza stellaz (#1055) üzenetére


stellaz
addikt

Közben vettem az Aldiban egy Medion BT fejest. Fület körbe ölelő, nagyon kényelmes, mintha ott se lenne, telefonhoz azonnal csatlakozott.

Ami kicsit furcsa, hogy a ugyanzokkal a gombokkal lehet hangerőt állítani és számot léptetni. A gombok és az USB csatlakozó minősége azért nem felső kategóriás (gombok picit mozognak, usb csak a saját kábelét tartja jól és a burkolat nem zárja passzentosan a nyílást), de ezek inkább csak esztétikai dolgok. Van rá 3 év garancia, aggódni ezért nem kell. A mérete elég érdekes, mert legszűkebb állásban is pont jó nekem, asszonynak már nagy is kicsit.

Még ugyan nincsen bejáratva, de a hangja teljesen rendben van, hangerőre többet tud, mint ami itthonra szükséges.Próbáltam sokféle zenén és igazából mindenhol kellemesen szólt. Rock műfajban azért még próbálom, mert ott csak pokolgépet nyomtam rá, de szerintem ott a felvétel hangkeverése nem túl jó, mert az semmin nem szól elég tökösen (FLAC).

A JAM transithoz képest kevesbé hangsúlyos a mély tartomány, de igazából ez nem zavaró cserébe sokkal szellősebb a hangkép.
Kíváncsi vagyok, hogy a bejáratódással változik-e a hangja.

8 rugó volt, 3 év garival, a fentiek alapján szerintem ez jó vétel.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.