Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbyte1024
veterán
Na uraim akkor jöjjön az összehasonlítás Vettem 1hete kb egy Sony XB950 B1 kütyüt. volt dilemma mi legyen hasonló árban de itt nem tudtak segíteni.Volt alkalmam szerencsére 3 napig másik 2 versenyzőt is tesztelni hogy választani tudjak.A másik kettő a JBL E55 és a Sennheiser 4.40 volt. Nos kezdjük a Sennheiserrel.Jó!Tényleg szépen szó döbbenetes a hangzásvilág!Tényleg kihallatszik minden! kellő a basszus a közép is.Viszont a magasak nekem már túlzottak voltak.Sokaltam az ugymond cicergést a magas hangoknál.Ja és valóban zárt nem vagyok finnyás,de kb 1-1.5 óra és frankón bemelegszik a füled.A JBL.Hát itt volt nagy kérdés mert majdnem ő lett a választott.Kimagasló a hangzásvilág,szépen hangosan szól.A 3 közül Ő szól a leghangosabban és tisztán,nem torzít és van magas,közép és mély is.Kényelmes viselet lehetne párnázottab a fejen lévő pánt teteje.Frankón szólt tényleg! Nem tolt túl semmit tizsta hangzás.
És jöjjön a választott Sony Ugye ez az extra bass dolog...hát sokan fikázták hogy nem kell mert már sok stb. Higgyétek el hogy bizony sok zenénél jól jön vannak olyan számok ahol ha bekapcsolod frankón letépi a fejed a basszus úgy hogy nem torzít és a többi hangkép is tiszta marad.Brutál szép hangja van! érezni a stereó hatást jobban mint a többinél.Valahogy jobban érezni ahogy a hangok cikáznak az egyik oldalró a másikba.Viszont ez szól a leghallkabban a többihez képest.Na persze van itt is kraft,de pl. a JBL hangerőben böven odaver neki!Kényelmes! 3óra után nem éreztem hogy a fejemen van! Nem melegedett a fülem,nem nyomta a buksim a fejtetőn.Még egy meglátás!(AKi tudja a választ írja meg)3.5 jack-al nem szól olyan szépen telón se tableten.Pedig elvileg jobban kéne szóljon vezetéken. Na ez mitől van passz! De bluetoothon(ezen teszteltem mind a 3-at)szebben és hangosabban szól.
Szóvan nem bántam meg.Mondom a hangerőn én tolnék még,elbírnék viselni egy kicsit több kraftot
A kinézet meg izlés dolga azért nem írtam róla.Ha kérdés van bátran ki vele.Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
kbyte1024
veterán
válasz < CyberBob > #1755 üzenetére
Nem hasznaltam egyikhez se semilyen app-ot. Nem hallottam alapzajt. Szépen szól! Nem sok hianyzott hogy azt válasszam! Brutal hangaja van,ha van lehetőséged MM-be kitudod próbálni.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
tothl
addikt
Sziasztok !
Végül vettem egy wh-1000xm2 -t.
Meglehetősen tetszik, mert alig nagyobb, mint egy on-ear füles.
Nagyon kényelmes, és tényleg nagyon finom a zajszűrő funkciója. Eddig más fejhallgatókon mindig kikapcsolatam ezt, mert nagyon rontotta a hangképet, meg némi ciccegést azért okozott és nyomást éreztem tőle a fülemben. Ennél a típusnál ez nincs, nagyon jó érzés diszkrét csöndben nem atomra kompenzálva csutka hangerőn, hanem pont megfelelő hangerővel hallgatni a bkv -n a muzskát úgy, hogy még maga a fejhallgató is nagyon kényelmes, nem nyom semmit, nem szoros, nem tág, pont jó.A hangja is igen kellemes, kifejezetten barátságos hangja van, nem igazán tudok belekötni, van minden, mély, magas, részletek, dinamika, középtartomány.
Mindennapos utazgatós fülesnek esetleg munkahelyre szerintem elég jó.
Csak legyen tartós. -
unyadavid
senior tag
Heló!
Vezeték nélküli fejhallgatót keresek, ami erősítővel lenne használva (ezen 6.3-as jack aljzat van a fejhallgatóhoz) főleg, néha laptoppal (3.5 jack).
A kérdésem, hogy 50.000 Ft-ig mit ajánlanátok, illetve az erősítőhöz milyen módon lehetne csatlakoztatni?Előre is köszönöm!
-
The Butcher
tag
Sziasztok!
Vezeték nélküli fejhallgatót ha 2db ugyanolyat veszek akkor 1 jeladóegységhez tudom csatlakoztatni mind a kettőt egyszerre?
Köszönöm
-
kbyte1024
veterán
-
kbyte1024
veterán
válasz The Butcher #1767 üzenetére
Egy cuccra 2 eszköz egyszerre? Szerintem nem. A multipont az nem ezt jelenti.
-
kbyte1024
veterán
válasz The Butcher #1769 üzenetére
Lehet hogy en tudom rosszul...
-
pulutodurumo
őstag
válasz The Butcher #1765 üzenetére
Rádiós fejeseknél lehet. FM frekvencián sugároz az adója, bármennyi fejhallgató tudja venni a jelet. Csak egyeztetni kell, mert a vevő vagy fix két frekvencián vesz (kapcsoló átkattint), vagy 1-2 MHz-es sávban lehet hangolni.
Bár eleve nagyon szűk a freki sáv, amit ezek használhatnak, szóval még az is elképzelhető, hogy minden gyártó minden fejhallgatója tudná venni minden adó jelét.
[ Szerkesztve ]
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
The Butcher
tag
válasz pulutodurumo #1771 üzenetére
Áh, értem! Köszönöm szépen!
-
törölt tag
Segítséget szeretnék kérni. BT fejest szeretnék vásárolni olyan 50-60k körüli ártartományban (ha belefér).
- szeretném, ha a "fület körülölelő" verzió lenne, nem ami ráfekszik és nyomja
- zárt legyen (lehetőleg a környezet zajait ne engedje át)
- elektronikus zenét halgatnék főként, de a túlzottan kiemelt mély és magas zavar némelyik fejesnél már (xbas, hyper-szuper bass és stb.) szóval csak mértékkel..Volna valami ötletetek, hogy merre nézelődjek, melyik típusokat próbáljam ki?
-
pulutodurumo
őstag
válasz #68216320 #1773 üzenetére
Ez kicsit olcsóbb is, nekem a vezetékes tesója van. Erre is jókat mondanak az okosak.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
scream
veterán
Hali!
Itthonra keresnék ANC-s vezetéknélküli (BT-t preferálnám) fejhallgatót, pénztárcabarát áron.
Alapvetően a Tronsmart Encore S6-ot néztem ki, de eustock-on megszűnt a forgalmazása, így hagytam.
Most egy ilyet találtam német Amazonon: barsone, és a vélemények is jók róla.
Kb ilyesmi, max 25ezres kategóriában van-e jobb noice cancellingel szerelt, ajánlott, fület körülölelő fejhallgató?
-
kbyte1024
veterán
válasz < CyberBob > #1776 üzenetére
En itthon hallgattam a szobaban ,nemi zaj beszurodik de minimalis.
-
tothl
addikt
válasz pulutodurumo #1778 üzenetére
Szurik a beszedet is eleg jol.
Otthonra nem kell de sztem ha mondjuk varosban maszkalni meg tomegkozlekedes ahhoz a zajszures maga a csoda. Persze csak ha megut egy szintet. Volt nekem is szar amit nem szivesen hasznaltam. -
scream
veterán
válasz pulutodurumo #1778 üzenetére
Kutyaugatas, gyerek sírás, légkondi leginkább.
-
haris
őstag
válasz The Butcher #1765 üzenetére
Tronsmart M1 tud kezelni 2 fejhallgatót egy időben.
Eustocknál most nem találom -
elttiL
senior tag
Üdv!
Van egy vezeték nélküli rádiós Sony fejhallgatóm, hagyományos 3,5-ös jack-es. Ami a gondom vele, amióta megvan, hogy van egy pattogó hang benne, ami rohadtul idegesít. Kiderült, hogy a wifi pattog bele ((jó sok időbe telt, mire kiderült... (a gép közelségére tippeltem sokáig, próbáltam messzebb rakni a vevőjét, de nem igazán segített) Lehet valamit csinálni ezzel? Azon kívül, hogy kinyomom a wifit? Mindkét csatornáján megvan, routeren állítottam: csatornát, GHz-t, mindenhol megvan a pattogás.[ Szerkesztve ]
-
tranceplanet
addikt
válasz < CyberBob > #1776 üzenetére
Nekem a JBL Everest 700 van, a sima változat ANC nélkül. Meglepően jól szűri a zajt a párna, zenehallgatás közben alig jut be a külső zaj.
[ Szerkesztve ]
" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
alpihun
senior tag
Hali!
Itt nektek van valami kis szentírásotok, esetleg akár valami külföldi fórumos link az árkategóriánként ajánlott kütyükkel s jellemzőikkel (pro/kontra)?
Kellene egy új fejhallgató, de még nem tudom mennyit szánnék rá s abban sem vagyok biztos, hogy vezetéknélküli kell, viszont nagyon gondolkodok rajta, mivel nem vagyok vájtfülű, hogy annyira fussak a hangminőség után, viszont sokkal kényelmesebb lenne egy ilyen mert figyelmetlenke vagyok s az előző fejesem is a kábelben megakadás miatt ment tönkre.Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
pulutodurumo
őstag
-
Ati1979
veterán
-
alpihun
senior tag
válasz Ati1979 #1790 üzenetére
30k lenne a lélektani határ, amit ráköltenék, de 20k-t szívesebben adnék érte, szóval olyan 25, hogy pontos és érthető legyek
Használva menet közben is sokat lesz (gyalog, busz, roller), szóval fontos lenne, hogy jól tartsa magát a fejemen s kényelmes legyen.
További előny lenne, ha a nyakam körül körbeférne úgy, hogy amikor leveszem a nyakamba, akkor megáll ott s nem kényelmetlen (a legtöbb ilyen, de van pár valahogyan nagyon kis fejpántú fejhallgató).Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
zazenke
őstag
válasz tranceplanet #1787 üzenetére
már a második repedt el. az első garis volt és visszaadták a lóvét vettem egy másikat 20 ráfizetéssel az elite szériát. Ez kibirt 1 év 4 hónapot és a héten ez is pont ott elpattant. Mivel már nincs garancia rá ezért kénytelen voltam megragasztani . Szerintem ez a széria nagyon jól szól de többet nem lesz ez a márka . Majd talán a sony 1000XM2 mert azt nagyon dicsérik
-
tranceplanet
addikt
válasz zazenke #1793 üzenetére
Nekem kb. egy éves, eddig nincs probléma, remélem a jövőben sem lesz nálam ilyen gond. Én eddig nagyon elégedett vagyok a márkával, többféle cuccom is van tőlük, részemről ajánlott. Azt azért hozzátenném, hogy nyomott áron veszem a cuccokat, mert az eredeti ár elég húzós!
" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
alpihun
senior tag
válasz Ati1979 #1796 üzenetére
Ezeket már nézegettem eddig is
Ha vezetékessel maradok akkor sztem elég lesz a 440es is, nem hallanám a különbséget s legalább új.
Ja és plusz jó, hogy ezek telefonkábelesek, az már egy "fél wireless" akadás szempontjából.[ Szerkesztve ]
Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
GoPool
újonc
Sziasztok, tudnátok olyan fejhallgatót ajánlani, ami:
- vezeték nélküli
- nincs rajta mikrofon
- lehetőség szerint fekete vagy fehér, visszafogottabb dizájnnal rendelkezikÁr mindegy, minőség fontos. Köszönöm a segítséget.
-
Ati1979
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest