Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
GegeWarrior
senior tag
Sziasztok,
Szeretnék egy bluetooth-os fejhallgatót. Főleg zenére lenne, utcára. Max 20 ezeret szeretnék rákölteni. Mit ajánlotok?
-
mmdms
addikt
Sikerült végre szétszednem a Philips SHB7000-em, megvan a nem működő BT adapter baja:
A kábel az állítható pánt egymáson csúszó részei közé szorult, és úgy akartam állítani, így sikerült megtépnem. Elvileg ma kész is lesz. Ha elhoztam a szakitól folyékony műanyagrassztó pisztollyal faszán rögzítem.
Már csak azon izgulok az akksi a kb fél éves állást kibírta-e. -
_Jana_
csendes tag
Sziasztok!
Fejhallgatót szeretnék vásárolni ebben kérném a segítségeteket.
0.) Bluetooth vagy zsinóros? Bluetooth
1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót? Laptop, TV, Telefon főleg otthon esetleg buszon
2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni? filmek nézése, zenék hallgatása
3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg? 15-16 ezer max
4.) Új vagy használt? Új
5.) Circumaural vagy supraaural? Circumaural
6.) Zárt vagy nyitott? Zárt
7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar? Nem vagyok nagy hang szakértő, de azért ne recsegjen ropogjon és ne késsen a hang
8.) Honnan vásárolnál? Itthonrol
9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)? főleg laptop, asztali PC és telefon -
herdsman12
őstag
válasz
herdsman12 #532 üzenetére
Ha már a rossz hírt beírtam, akkor ezt is...
Találtam egy projektet a Bluedio fejhallgatóm eltört fejpántjának pótlására.
Aztán megtaláltam "layerke" ft-at, aki a letölthető dokumentáció alapján kinyomtatta a fejpántot. Mi ketten reméljük, hogy tartós lesz.(#644) akimira
Fejhallgatót ajánlani a fentiek miatt nem fogok, de elolvashatod, nálam ez a megoldás működik. Ez külföldi beszerzés, de tuti, hogy van itthoni megoldás is.
Megjegyzés: Azóta már tudom, hogy külső töltő használatával megszűnik a feltöltődés utáni gerjedő hang. A csendes jeleneteknél hallható hang "zavarás" jelentősen csökkent úgy, hogy a TV-n feljebb állítottam a hangerőt, a fülesen meg lejjebb vettem.
-
sziku69
őstag
válasz
littlerock #643 üzenetére
Még egy kérdés az AKG-vel kapcsolatban. Elképzelhető, hogy egy jeladó ki tud szolgálni 2 db fejhallgatót?
-
sziku69
őstag
válasz
littlerock #643 üzenetére
Ma délután megnézet a Sennheiser-t, és az AKG-t is. Igaz egyiket sem hallgattam meg. Viszont azt vettem észre, hogy az AKG sokkal kényelmesebb. Legalábbis ennél a két típusnál.
-
akimira
újonc
Sziasztok
Szeretnék venni Páromnak Bluetooth-os fejhallgatót tv-nézéshez. A gond hogy nincsen bluetooth a tv:-(
Először is milyen fejhallgatót ajánlotok 15-20k körül, illetve milyen megoldással lehetne bluetooth-ossá tenni a tv-t. (mintha a bluetooth adapter nem teljesen felelne meg a célnak) (rádiófrekvenciás csak a b megoldás lenne)Nagyon köszönöm
-
littlerock
aktív tag
AKG esetén a dokkolóra panaszkodnak, nem egyszerű visszarakni a töltőre.
Amint fentebb is írtam, meg kell tapogatni egy boltban.
Amikor fülest kerestem, volt a kezemben, de valamiért a fejemre se tettem fel... nem emlékszem az okára, de nem jutottam el a meghallgatásig...
-
sziku69
őstag
Sziasztok!
Most készülnék venni egy AKG K915 fejhallgatót. Az lenne a kérdésem, hogy milyen az AKG-k minősége, anyaghasználat, stb.
Van egy eladó, aki (nyilván részrehajlóan) eladna egy más márkát, és eléggé leminősítette az anyaghasználatot.Lenne egy másik típus is. Egy Sennheiser HDR 125 is. Bár a technológiából kifolyólag gondolom van egy kis alapzaja. Szóval ez lenne a két "versenyző".
Melyiket ajánlanátok inkább?
-
Samtya
senior tag
válasz
kingpython #639 üzenetére
Nekem sincs tapasztalatom, de a múltkor valaki keresett ebben a témában és ezután nézegettem jutyúbos beszámolókat a Bluedio Turbine T2, T2 Plus és T3 típusokról. Egészen jókat mondogatnak róluk. (És olcsók is ahhoz képest.)
-
littlerock
aktív tag
válasz
kingpython #639 üzenetére
Szívesen segítenék, vagy adnék ötletet, de csak ebben van tapasztalatom, úgyhogy láthatóan marad a gúglizás, meg a próbálgatás...
-
kingpython
aktív tag
válasz
littlerock #638 üzenetére
Szia!
Köszönöm, hogy írtál, de azt még elfelejtettem oda írni, hogy az is szempont hogy legyen hozzá Jack dugós vezeték is, és ha jól tudom a Sonynak nincs.
Azt tudom, hogy a JBL-nek is van, de arra meg mindenhol azt írják, hogy kényelmetlen.
-
littlerock
aktív tag
válasz
kingpython #637 üzenetére
Üdv!
A kialakítás tekintetében ugye kérdéses, hogy milyen fülest keresel. Mint írtam fentebb, én a Sony MDR-XB650BT-t ajánlom, és ez épp majdnem 30k.
Ez a fülre illeszkedik, nem köré.
Menj be egy Mediamarkt-ba, az ott lévőket csatlakoztatod a mobiloddal, és meg tudsz hallgatni 2-3 fülest biztosan...
Fel is tudod próbálni őket, kényelmesek-e...
A JBL tetszett még nagyon de ezt hozam el mégis... azóta a JBL nél olvastam a vezetékproblémákról...
Az enyém most is a fejemen van...
Karib tenger kalózai OST flac megy Winapról...
-
kingpython
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy jobb minőségű strapa bíróbb vezeték nélküli fejhallgatót kondi termi sportoláshoz, utcán hordáshoz, ami lényeges, hogy kényelmes legyen, szépen szóljon, legyen azért hangereje és Max 30k legyen, mit javasolnátok?
-
Bozso68
őstag
A bluetooth fejhallgatókra mennyire jellemző az alapzaj?
Vettem egy EW3595 fejhallgatót, de az alapzaj nagyon idegesítő, mert elég halkan szeretem használni. Nem zenét hallgatok, hanem általában youtube videókat, illetve filmeket nézek, késő este, hogy a páromat ne zavarjam, így a hangminőség nem is annyira lényeges.
A tarkópántos megoldás fontos nekem, van szerintetek megoldás valamilyen típusra? -
littlerock
aktív tag
Üdv!
Sok töprengés után, egy Mediamarkt-ban kipróbáltam egy - két fülest, és a Sony MDR XB650BT mellett tettem le a voksomat. Érdekes, hogy nagyon a JBL fülesek irányába indultam, de ez lett belőle.
előnyök:
- komoly basszus
- nagyon részletes hangzás (nem tartom vájt fülűnek magam, de elég sok különbséget meghallok)
- elvileg 30 órát bír, még nem mértem le, de nem tudnám megmondani mikor volt töltőn...
- forgatható füles a pánthoz képest.
- gyorsan kapcsolódik androidhoz (Xiaomi redmi 3 pro), illetve iOShoz (iphone 5S)
- USB-s töltés
- jó zajszigetelés
- semmilyen alapzajt nem hallok, ez alól kivétel, amikor bemondja, hogy ki, vagy bekapcsol, illetve csatlakozott, esetleg épp keresgéli a csatlakozó eszközt.
- headset-ként is funkcionál, a hívott fél nem panaszkodott a hangra,hátrányok:
- néha túl sok basszus, de ezt pár perc állítgatással a winampban megfelelően be lehet állítani.
- kicsit kopogós a külső műanyag, de ezzel azért együtt lehet élni
- a Win 10-nél rendszeresen ki és bekapcsolom a BT-t a kapcsolódáshoz, mert elbeszélnek egymás mellett a fülhallgatóval.
- egy óra után az elején nyomta a fülemet, ez már sokkal jobbÖsszegzés:
Nem mondanám olcsónak, mivel 30.000 huf, de vettem egy nagy levegőt, és kifizettem...Nem bántam meg. Nagyon szeretem a hangját, végre van egy olyan fülesem, ami kikapcsolja a környezetemet, és nem kódorog a kábel...Én átléptem a 15-20.000 huf-os füles utáni vágyakozást, szerintem megérte...
-
ilyen_85
senior tag
Szia!
Köszi mégegyszer, hogy ajánlottad a Philips SHB7150 fejhallgatót. Irnék róla pár szót:
Nekem is megvan már egy pár napja. Összességében meg vagyok vele elégedve. Főként arra vettem, hogy kényelmesebben tudjak dolgozni, munka közben zenét hallgatni és skypeolni.
Ami tetszik:
- massziv, jól össze van rakva, és emelett még kényelmes is, pedig szemüveges vagyok. A párnák körbeveszik a fülem igy nem töri se a párna, se a szemüveg szára.
- egész jó a hatótáv, nyugodtan mászkálhatok kinn a konyhában, akkor sem szakad meg a kapcsolat.
- a hangja is elég jó, vezetéknélküliként nem vártam tőle sokat de nem rossz.
- van benne mikrofon is, amiről nem is tudtam, egy skype hivás során derült ki. A minősége nem valami jó, vagy nem szereti nagyon az imac-et. Számomra ez a része lényegtelen, mert nem akartam ennek a mikrofonját használni. Majd megnézem Pc-n is, lehet csak itt is a hires Apple kompatibilitás szólt közbe
- az akksi eddig pozitiv meglepetés, nem szoktam egész nap használni, de olyan 5-6 órát megy azért, eddig még nem merült le. Bár azt sem tudom mennyi maradt még benne, mert nem jelzi ki sehol
Ami nem tetszik:
- van benne némi alapzaj, ha vezeték nélkül használom
- nem jelzi ki, hogy mennyit bir még az akksi
- a kék állapotjelző led elképesztően fényes, embert lehet vele ölni. 3 réteg kétoldalú ragasztóval tudtam csak orvosolni a problémát. Enélkül este az egész szobát bevilágitja.
Meg vagyok vele elégedve, az árához képest egészen jó, én tudom ajánlani
-
detroitrw
addikt
Sziasztok!
Fejes kellene, ezert kernek egy kis help-et
0.) Bluetooth vagy zsinóros? Bluetooth
1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót? Otthon, Tv-hez
2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni? Tv, film, jatek
3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg? <20k
4.) Új vagy használt? Új
5.) Circumaural vagy supraaural? Circumaural
6.) Zárt vagy nyitott? Zárt
7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar? Tartos legyeninkabb mely legyen tobb benne mint magas
8.) Honnan vásárolnál? Itthonrol
9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)? Tv, integralt hangkariElore is koszi
-
brembo
aktív tag
Sziasztok,
Készülök venni otthonra egy vezetéknélküli fülest, viszont nem vagyok képben a szükséges adapterekkel, ha htpc-vel, illetve házimozierősítvel szeretném párosítani az eszközt. Több helyen ajánlották a Logitech BT Audio adapterét, de ha jól sejtem, ez ellentétes irányú használatra alkalmas (tehát a jack aljzata kimenetként funkcionál, arra lehet hangsugárzót kötni), vagy esetleg fordítva is? Ha nem, van olyan bevált eszköz, amelyet a házimozi erősítő fejhallgató kimenetére csatlakozik, és vállalható hangminőségben képes továbbítani?
Segítségeteket előre is köszönöm. -
ilyen_85
senior tag
válasz
Lovro Joe #626 üzenetére
Szia!
Én egy olyan hozzászólásra reagáltam amiben egy Philips SHB7150 típust ajánlott. A JBL e50bt-t csak megemlitettem, hogy az lett volna a másik variáció, de inkább kihagyom, mert elég som embernek tönkrement.
Az Everestet nem említettem, legalább is remélem (bár kitudja már, így 30 felett xD ), hiszen ahogy te is írtad egy más kategória!
-
Bozso68
őstag
Sziasztok!
Olyan vezeték nélküli fejhallgatót keresek, amik megfelelnek az alábbi tulajdonságoknak egy vezetékes kiváltására.
Bluetooth, tarkópánt, minél vékonyabb hangszóró kialakítás, 15-20 óra üzemidő. A hangminőség másodlagos szempont. Árban 10K alatt.
Windows-os tablethez, Samsung Galaxy S7-hez lenne használva.Köszi előre is: Zsolt
-
katsi
tag
JBL E50BT dióhéjban,
TL;DR: mindenkit lebeszélek róla..
Előnyök:
- NAGYON jól szól
- Minőségi anyagokból van felépítve, már ami kívülről látszik
- Összehajtogatható - ne tedd
- Sokáig bírja egy feltöltéssel
- Tablettal, mobillal, laptoppal könnyedén párosíthatóHátrányok: (a lista rövid, bár annál kellemetlenebb)
- Kissé kényelmetlen.. 1 év használat után sem tudtam megszokni, egyszerűen 30 perc után nagyon nyomja az ember fülét. Tervezhettek volna nagyobb Fülpárnákat neki.
- A töltés nem USB-microUSB kábellel van megoldva
- és ami a LEGNAGYOBB GOND: megszakad a fejpántban futó kábel!Ez a szerencsésebbeknek 1 éven belül, a pechesebbeknek a garanciaidő lejárta után következik be. Ez egy időzített bomba. Amazonon, a JBL oldalán is rengetegen panaszkodnak erre a hibajelenségre. Ha elnémul a jobb oldali hangszóró, szinte garantáltan kábelszakadás áll fenn, ha nincs szerencsénk, akkor a fejpántban. Fejpánt külön nem cserélhető.
A benne futó két db kábel borzasztó vékony, nem értem, hogy miért nem használnak vastagabb, legalább 3 mm-es kábeleket.
Gondoltam rá, hogy kicserélem vastagabb, minőségibbre, ha már úgyis gazdasági totálkár, de már a hangszórók házainak szétszerelése sem egyszerű, nagyon masszívan vannak összepattintva a műanyagok. A fejpántig hatágú csillagcsavarhúzó hiányában már nem jutottam el.Érdekelne, hogy más BT fejhallgatókkal kapcsolatban is volt-e ilyen problémátok. Ez így sajnos nem ajánlott termék, pedig a hangja tényleg elképesztően részletes.
-
ilyen_85
senior tag
Mivel ez a válasz az én kérdesmre is megfelelő, ezért már fel sem tettem
azért szeretném megköszönni, hogy segitettél nekem is.
mall.hu-n megtaláltam 19.000-ért, elméletileg hétfőn már nálam lesz, irok majd róla én is véleményt.
Először a jbl e50-et akartam rendelni, de több oldalon, és itt is sokan irták, hogy eltört. Inkább nem kockáztatom meg.
-
tranceplanet
addikt
Sziasztok! Rendeltem egy BT fejest: JBL Everest 700 AE BT. Lesznek olyan szituációk, amikor vezeték nélkül használnám. Itt a Spec.: Katt A leírásban 4.1 BT verzó van. A telefonom régi szabványú 3 v 2 talán. PC-hez kerestem, 4.0 BT adaptereket találtam. Ez a fejes 4.0 verzóval is megszólal? szóval milyen adaptert vegyek hozzá? Előre is köszi a válaszokat!
-
nyikszi
őstag
Sziasztok! Van egy Sony vezetéknélküli fejhallgatóm, Rf840-es. Szeretnék venni még egyet, hogy egyszerre ketten hallgathassuk a tv-t. Persze ez ritkán bukkan fel, de másik Sony fejhallgató is jó hozzá? Persze a frekvenciák kérdésesek. Az enyémre azt találtam, hogy 863,5 ; 864,0 és 864,5 MHz-ej megy. Míg néztem rf811-est állítólag 863,52 és 864,52-őn megy. Ez igaz, ha igen, akkor felejtős?
-
Norbi88hun
csendes tag
jbl e50bt eltört mint a ropi. az a fém pánt ami merevíti a keretet kb 1mm re volt beledugva maga a kagylóba és így nem sokat tartott.. naná, hogy ott tört el.. MediaMarkt bol elküldtek, hogy ez nem garanciális. Nem volt cibálva, rángatva, leejtve. 2.5 töltést bírt ki nem kevés pénzért... Megpróbálom elvinni a márkaszervizbe is hátha, de ahhoz is szabit kéne kivenni és gyanítom ott se fogadják el..
-
littlerock
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy Sony MDR XB650BT fülest. Rádöbbentem, hogy szívesen cipelném magammal, és kéne hozzá egy jó tok.
Tud valaki esetleg ajánlani konkrét típust? -
Technoman
őstag
törölve
-
Biga123
addikt
válasz
dannytrejo1 #616 üzenetére
Muhaha , dehát vezetéket dugsz a tv be
a TV szempontjából ez vezetékes füles. A kimenet fülhallgatóra van állítva TV-n a hang menüben?
-
herdsman12
őstag
válasz
dannytrejo1 #616 üzenetére
Semmi eredmény?
Esetleg próba más eszközzel, telefonnal stb?
Akksi jól van benne? -
dannytrejo1
kezdő
Szia!
Jack dugó van rajta és amikor bedugom akkor kiírja, hogy vezeték nélküli fejhallgató csatlakoztatva.
https://www.google.hu/search?q=sony+rf811rk&espv=2&biw=1920&bih=974&source=lnms&tbm=isch&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwiJiN_XyPHRAhVCOBQKHU0nB5MQ_AUIBigB#imgrc=U91-wHBqiIjU_M:
-
Biga123
addikt
válasz
dannytrejo1 #613 üzenetére
Hogy sikerült BT fülest csatlakoztatni LG TV hez ??
Vagy ez rádiós?
De akkor hogy írja ki h vezeték nélküli füles csatlakoztatva? -
dannytrejo1
kezdő
Sziasztok!
Vettem egy Sony RF811RK vezeték nélküli fejhallgatót. Feltöltöttem, bedugom az LG 49UH 7507--es tv-be és csak zúg, sistereg, majd elhallgat, majd néha hallok benne hangot, de nem a tv-ét. Hiába állítom a chanelt rjta semmi sem történik. A tv felismeri a fejhallgatót, mert kiírja, hogy vezeték nélküli fejhallgató csatlakoztatva.
Mit csinálok rosszul? Az antenna részén nem látom más gombot, amin lehetne állítani.
Köszönöm előre is a segítségeteket.
-
Hardver Arc
senior tag
Üdv!
Remélem jó helyen kérdezem..
Olyan kérdésem van hogy melyik vezetéknélküli fej vagy fülhallgató hozza kb az earpods vagy jobb minőséget hangzásban? Gondolok max 10-15k árban. És kompatibilis legyen az iPhone 5s-hez.. -
válasz
herdsman12 #610 üzenetére
Köszi
Kicsit félek ettől a füljáratba helyezős dolgoktól, mert ami van itthon, azt mindig egy kínszenvedés behelyezni. Biztos én vagyok a béna -
herdsman12
őstag
-
Sziasztok!
Sportoláshoz keresnék BT fejhallgatót, vagy fülhallgatót. Nem kell HI-FI minőségben szólnia, de azért a Sokol rádiótól jobb legyen. Első körben szeretném megúszni 10k alatt. Nem kell, hogy vízálló legyen, de ne essen ki a fülemből pl. futás közben.
Jelenleg egy ilyet használok: [link], de már mállik a szivacsa, nem is szól túl szépen, kényelmetlen is, szóval lecserélném.
Előre is köszönöm a segítséget
-
sg22
senior tag
válasz
Predator2 #606 üzenetére
Vilagos. Ez nagyon jo valasztas hidd el nekem. 1 evig hasznaltam, aztan most hugom nyuzza jo par honapja. O nemtud vigyazni az elektronikai cuccokra, mindig szetbarmolja oket de meg mindig nincs semmi baja. Sokaig birja az akksi, kenyelmes, van benne baszus rendesen. Majdnem hozza a JBL e50bt szintjet hangban.
20.000 ft alatt sztem best buy. de talan meg afolott is
Szerk: annyi a negativom hogy nincs benne noise control, de mivel otthon fogod hasznalni nem is kell
-
sg22
senior tag
válasz
Predator2 #604 üzenetére
Csoki. Ezt olvasd el
Nagyon jo a hangja, popec fejhallgato
-
Predator2
addikt
Helló
Vezeték nélküli fejhallgatót szeretnék vásárolni, az olcsóbb kategóriából.
Főként otthoni használatra. Laptop mellé. 10-15.000Ft környékén.
Mit tudnátok ajánlani nekem?
További kérdésekre szívesen válaszolok.THX
-
Norbi88hun
csendes tag
JBL e50BT aggódtam az egyedi töltőkábel miatt, de már nem... simán eltört a pánt. közvetlenül a fülesnél.. Kicsit szorult mondjuk kinyitásnál meg gyaloglás közben idegesítően recsegett az egész.. Hát rohadt nagy csalódás... ha megtalálom a garipapírt megpróbálom vissza vinni, de gondolom elküldenek vele melegebb helyre..
3 töltést bírt ki.. szépen szólt az oké, de töltésenként 10e ft ot azért nem ért ráadásul túl kényelmes se volt..
Új hozzászólás Aktív témák
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest