- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur #38598 üzenetére
Alekra nagy az a szemüveg
JErzy meg hozza a szokásosat
-
cyberkind
félisten
válasz
Motion_Blur #38598 üzenetére
Alek abban a szemüvegben, ütős kép !
-
Motion_Blur
félisten
válasz
darál0w #38597 üzenetére
Azért ez a maradék 4-es is kegyetlen egy bagázs..
Éva úgy néz ki mint egy rossz transzvesztita
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
werszomjas #38595 üzenetére
ez egy retardált nyomorék.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
werszomjas #38595 üzenetére
Kicsit beteg a srác
-
werszomjas
addikt
válasz
Motion_Blur #38594 üzenetére
még best of-ja is van
Jó ez a jutub, ami ezen nincs fent az nem is létezik
-
Motion_Blur
félisten
válasz
werszomjas #38591 üzenetére
Talán a VV2 sorakoztatta fel a legtöbb retardáltat: csöpke, kismocsok, zsolti (LOL)..
BB-ben is voltak arcok, Pongó..
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Motion_Blur #38588 üzenetére
Akkor holnap megnézem RTLmost-on.
-
werszomjas
addikt
Ez volt már?
Nosztalgia -
vans?
őstag
Nem ertem, miert tema meg mindig ez a Marek Pietrak tortenet... Nyilvan elitelendo minden formaban az ilyen, de ez a srac legalabb nem olyan gusztustalan, alattomos, alpari paraszt, mint peldaul Evike, aki nyilvanvaloan eladna a sajat anyjat ket teveert az araboknak, ha eppen kapora jonne neki ket teve. En neki adnam a fonyeremenyt, barmennyire is butuska szegeny.
-
Motion_Blur
félisten
Ritka az ilyen, de a Belevalóban most nagyjából értelmes emberek beszéltek, értelmes témákról..
Ja és hajrá Böbe!
-
kenwood3
addikt
Énekelnek a live-ba Jerzy borzalmas volt
-
hdanesz
őstag
Éva miért nem pálinkakóstolós napot kért?
Vagy bortúrát....
-
hajtömeg
aktív tag
válasz
Motion_Blur #38567 üzenetére
Az oké,hogy csinálj a fesztivált,de van egy határ,amin már nem tudok nevetni.
Én pl Alekot nem csípem,de ettől még óriási különbség van közte és Éva közt.
Van egy fajta olyan közönségesség, alpári, ocsmány viselkedés,ami szerintem már nem vicces, egyáltalán nem. Ezen már ki nevet?_Volkovy_ Áh, azoknak nincs pénzük sms-re!
Ja és Jerzsire is pipa vagyok,mert,hogy lehet olyan debil,hogy anno leállt évával cimborálni és komolyan azt gondolta jóban vannak...
-
mdraco
őstag
válasz
Motion_Blur #38569 üzenetére
Na jó beszédben egy kicsit, de jobban beszél nem makog annyit. De akkor is Alekosznak köszönheti hogy Jerzy idáig jutott.
-
Motion_Blur
félisten
-
hajtömeg
aktív tag
válasz
->Raizen<- #38559 üzenetére
Szerintem bejön a papírforma és Alekosz.
Jerzsi kit érdekel,most őszintén?
Annak ellenére,hogy én is neki adnám, reálisan nézve hány rajongója lehet?
Bécit egyértelműen azzal verte,hogy Oliék itt kint jól felbuzdították a nézőket Béci ellen.
Szerintem tuti Alek nyeri.
Ha még bent lenne Béci,akkor azt mondanám 50-50%.
Nyilván ez nem egy fair játék, hányingerem van attól amit Olivér közéleti emberként csinál és az RTL is nyomja Alekot a műsorával... dehát ezvan,nem kell ezt komolyan venni.
Ha vége és jön az 5.vv fél év múlva már azt sem fogjuk tudni kik voltak ezek a nevek,hogy Éva meg Jerzsi.. -
mdraco
őstag
válasz
Boxer001 #38557 üzenetére
Ne felejtsük el hogy Alekosz sokat segitett neki, beszédben meg azt is hajtogatta hogy Gigi nélkül jobban ki tud bontakozni. Meg most Évának/Alekosznak köszönheti hogy kiesett Gigi és ezáltal megmutatta más oldalát. Amig vele volt addig senki se kedvelte. Na igen akkor eddig Alekosz rosszindulatú volt...
Igen Jerzynek jár a leginkább a fődij. -
kukinyo
addikt
válasz
->Raizen<- #38559 üzenetére
"akkor szerinted ki viszi a fődíjat?"
Csakis Alekosz -
hajtömeg
aktív tag
válasz
->Raizen<- #38537 üzenetére
Igazából ebből a négyesből elég nehéz lenne eldönteni,hogy ki érdemli meg...
Egyikse!
Csak ne Éva nyerje,mert az aztán tényleg szégyen lenne...
Talán Jerzsébet lenne akinek leginkább adnám,de őszintén szólva szerintem erre 0% az esély.darky@ Éva egy idegbeteg alkoholista. Ezt még nagy barátja Alek is a fejéhez vágta.
Elég szomorú társadalomkritika,hogy ez tetszik az embereknek... -
Boxer001
veterán
válasz
hajtömeg #38554 üzenetére
Nem tudom, kérdezd meg tőle. Már egy jó ideje nem látom valami jó fej csávónak...
mdraco
Max. a hülyéket lehet manipulálni. Böbe egy egyszerű, galamb lelkű valaki, a sunyiság, aljasság eddig még nem mutatkozott nála. Mindenki másnál már bőven...és meguntam ezeket, ennyi. Alek úgy is megszedi majd magát a sok idióta műsorával, amik kint várják, mert biztos nem egy lesz. Éva is fel fog kapaszkodni valahová, valószínűleg Anikó is. Böbének meg ott a fődíj, nem kell belőle bazári celeb majmot csinálni. -
->Raizen<-
veterán
válasz
kukinyo #38552 üzenetére
Névtelenül arctalanul könnyű utasítgatni utalgatni arra hogy kívül tágasabb apukám.
Szerintem ne te döntsd el hogy kinek mennyire hiányzom vagy fogok hiányozni. Megsértődhetsz nyugodtan arra hogy nem csipázom alekoszt és kifejtettem a véleményemet.
Az aláírásod teljesen illik rád másra tényleg nem vagy jó csak elrettentő példának én is befejeztem. -
kukinyo
addikt
válasz
->Raizen<- #38551 üzenetére
Hogy ki a flame keltő azon beszélgethetnénk.Az kiabál akinek a háza ég.Tehát nem én szoktam minden este elázni.
De én erre azt mondom hogy egészségedre.
A kultúrát pedig pont te fogod idehozni.Ugye? Eddig se hiányolt itt senki,szerintem ezek után sem fognak?
Befejeztem
Viszlát.
Aktív témák
- HP Elitebook 845 G10 Érintő kijelző Ryzen7 Pro 7840U 32GB DDR5, Magyar Garancia
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest