Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bronin7
csendes tag
válasz Dalai Láma #7054 üzenetére
Biblia is szép, tartalmas, sok értelmezése van és igen komoly mondanivalója van.
Viszont SEMMI TÖBB.Én ezt írtam. Ez semmilyen módon nem minősíti a Bibliát, ha ezt mégis annak veszed, akkor olvasd végig még egyszer a mondatot...
És az, hogy te ezt egy mindenható lény által ihletett írásnak tartod, az még az értelmezések részhez tartozik, tehát ez se leminősítés.Én sehol nem találkoztam olyan kijelentéssel a Bibliában, miszerint az emberi fajhoz hasonlóan nem szeret Isten földön kívüli fajokat. Te hol olvastad ezt?
Mert van tényleg olyan rész a Bibliában, ami más értelmes, gondolkodásra is képes fajokról ír? Vagy legalább utalás van rájuk?
Kérlek, mutasd meg, mert arra a részre én kíváncsi vagyok!Hiszen nem azért különleges elvégre az ember, mert Isten képmására lett teremtve és beszélni, gondolkodni tud, tehát szabad akarata van?
Számodra nem több a Biblia más könyveknél. Szeretnéd másra is rákényszeríteni ezt a vélekedést, vagy egyszerűen lenézed azt, aki másképp gondolja? Ha egyik sem, akkor merre menjen tovább a vita? Én elfogadom, hogy neked semmit nem jelent, te pedig azt, hogy nekem igenis jelent. Ha ezt elfogadtuk, akkor hogyan tovább?
Megint ki akar kényszeríteni kit?
Mondtam én olyat, hogy: "Márpedig jöjjetek rá, hogy a Biblia csak egy könyv! Megértettétek? Ez csak egy könyv, aki nem hiszi, az hülye!"?
Írtam én ilyet?Ha pedig számodra jelent valamit a Biblia, akkor örülök.
Nem akarom elvenni ezt az érzést.
Én leírtam, hogy én csak egy könyvnek (könyveknek) tartom.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
- Hotwav Cyber 13 és Blackview Shark 9 Mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest