- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- 8th: Ezt is megéltük gyerekek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bronin7
csendes tag
válasz
Dalai Láma #7054 üzenetére
Biblia is szép, tartalmas, sok értelmezése van és igen komoly mondanivalója van.
Viszont SEMMI TÖBB.Én ezt írtam. Ez semmilyen módon nem minősíti a Bibliát, ha ezt mégis annak veszed, akkor olvasd végig még egyszer a mondatot...
És az, hogy te ezt egy mindenható lény által ihletett írásnak tartod, az még az értelmezések részhez tartozik, tehát ez se leminősítés.Én sehol nem találkoztam olyan kijelentéssel a Bibliában, miszerint az emberi fajhoz hasonlóan nem szeret Isten földön kívüli fajokat. Te hol olvastad ezt?
Mert van tényleg olyan rész a Bibliában, ami más értelmes, gondolkodásra is képes fajokról ír? Vagy legalább utalás van rájuk?
Kérlek, mutasd meg, mert arra a részre én kíváncsi vagyok!Hiszen nem azért különleges elvégre az ember, mert Isten képmására lett teremtve és beszélni, gondolkodni tud, tehát szabad akarata van?
Számodra nem több a Biblia más könyveknél. Szeretnéd másra is rákényszeríteni ezt a vélekedést, vagy egyszerűen lenézed azt, aki másképp gondolja? Ha egyik sem, akkor merre menjen tovább a vita? Én elfogadom, hogy neked semmit nem jelent, te pedig azt, hogy nekem igenis jelent. Ha ezt elfogadtuk, akkor hogyan tovább?
Megint ki akar kényszeríteni kit?
Mondtam én olyat, hogy: "Márpedig jöjjetek rá, hogy a Biblia csak egy könyv! Megértettétek? Ez csak egy könyv, aki nem hiszi, az hülye!"?
Írtam én ilyet?Ha pedig számodra jelent valamit a Biblia, akkor örülök.
Nem akarom elvenni ezt az érzést.
Én leírtam, hogy én csak egy könyvnek (könyveknek) tartom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Hp Elitebook 840 G5 I7-8550U 16GB 512GB NVME SSD FHD
- ASUS TUF RTX 3070 Ti - Bármelyik RX 6800 (XT) / 125 000 Ft
- AMD Ryzen 9 9950X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oppo A54s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest