Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borosz
őstag
válasz zLegolas #1413 üzenetére
Fenyegetni és felhívni a figyelmet a veszélyre az két különböző dolog. A finomkodás nem segít senkin. Komolyan várom már én is a végét, amikor minden kérdésre mindenki egyértelműen megkapja a választ. A ''majd'' és a ''lesz'' azt a napot hivatott szimbolizálni. Persze megint ki lehet lyukadni ott, hogy az ''én hitem'' szerint és az ''ő hitük'' szerint. Én elhiszem, hogy csak egyetlen ''út'' van és hiszek a végén lezajló, szerinted ''Végső Megmérettetésen'', de szerintem inkább nevezhető igazságos ítéletnek, amit Isten fog végre hajtani. Ez nem fenyegetés, hanem az én hitem szerint való jövőbeli történés. Bármennyire is hihetetlennek hangzik, a legtöbb hívőben benne van az az aggódás és féltés a többi emberrel szemben, ami azzal a bizonyos ''nappal'' kapcsolatos.
Nem zsolozsmázok, nem hányom a kereszteket hanem elfogadtam azt, amit Isten kínált: a kegyelmet Jézus Krisztuson át. A ''jó'' emberek megint mondom - hitem szerint - sajnos pusztán a jóságuk alapján nem nyerik el a kegyelmet mert az csak Jézus áldozatának elfogadásával lehetséges. De ez megint nem fenyegetőzés: a kegyelem időszakának is vége lesz egyszer, nem tudni mikor.
Ha úgy gondolod Jézus téged képes elfogadni akkor megkérdezem: Te elfogadtad már Őt?
Szal nem fenyegettem senkit. Bocsánat, ha így értelmezte valaki más is. Viszont a jövőben sem fogok finomkodni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest