Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tatita
tag
válasz
Zöldbéka
üzenetére
Most az AliExpressen van ugyanez. Megígérte az eladó, hogy 27-én postáz, de most az október 1-től 9-ig tartó ünnepekre hivatkozva nem küldi a telefont. Arany színűt azt postázna, feketét nem tud. Már azt sem értem, az okt 1-én kezdődő ünnepeknek mi közük van a szept 27-i szállításhoz??? Ja, és Szeptember 16-án nem jutott eszébe, hogy nemsokára ünnepek lesznek( egy hétig ünneplik a népköztársaság 1949-es megalakulását) ? Ezeknek a kínaiaknak mindig van egy nyamvadt ünnepük, amit előránthatnak mentség gyanánt.
-
szaszab
aktív tag
válasz
Zöldbéka
üzenetére
Amikor elejtettem es szetesett, gyakorlatilag nekem is benne maradt a hatlapban a hatso, akksit takaro burkolat. Szoval en inkabb kinyithato (mu)bor tokot veszek, igy az en keresoszavaim az alabbiak maradnak: "ulefone power 2 flip case". Vagy fogok egy kartondobozt es johet a DIY.

-
aron80
csendes tag
válasz
Zöldbéka
üzenetére
Az a gond hogy mind a 2 handsettel ezt csinálja. Sőt még a laptoppal is. Ad olyan lehetőséget a párositott eszköz beállitásnál, hogy a "Telefon hangja", "Média audió" és "Névjegyek megosztása". A két utolsót ki lehet pipálni, és az elsőt ami lenne a telefon beszélgetésnek amikor megérintem szürkével bepipálja, de ha az ujjam elveszem el is tűnik a pipa. Ugyan ezt csinálja a másik telefon is egy Ulefone U008 pro. Ha a telefont kikapcsolom és ujrainditom , működik mindaddig, amig a bluetooth-ot ki nem kapcsolom, de már ha újra aktiválom akkor nem lehet. Ez egy mini handset S530 és SBH 3.0 A1 (Samsungal tökéletesen működött) volt kipróbálva. Nekem csak beszélgetésre kellene a handset. A telefonok Kinából voltak rendelve.
-
tatita
tag
válasz
Zöldbéka
üzenetére
Nem volt, nekem nem tetszik az üvegfólia, állítólag nem is passzol rendesen. Most látom, hogy teljes hosszában is megrepedt. A repedés mentén sárgás elszíneződés van. Az AliExpressen rendeltem kijelzőt, £19 volt, nem tudom mikor jön meg. Állítólag könnű berakni, csak lell hozzá speciális kétoldalú ragasztócsík. Az van nekem szerencsére.
-
jfcvfc
tag
válasz
Zöldbéka
üzenetére
Van egy kollégám aki maszekba telefonokkal foglalkozik. Ő csinálta. Azt mondta nem volt nagyon gáz. Bár úgy rendeltem hogy kijelző és érintőképernyő egyben volt hogy ne kelljen lefejteni. Az akku jól be van ragasztva azt mondta. Jól is néz ki hogy kifeszegette. De jó lett ez a lényeg. A lányom nyúzza a power 2-t én az 1-et és még tartalékba így van 1.
-
-
kisgerely
csendes tag
válasz
Zöldbéka
üzenetére
HAli
Hát ez olyan régi beidegződés, mint a 10 ezer kilométerenkénti olajcsere az autókban, vagy a robogó légszűrő tisztítása 3 havonta, bojlertakarítás 3 évente...
Amúgy töltsd fel a telefont 100%-ra. Restart. És nézd meg mennyit elmászott a töltöttségjelző.
Ártani nem árt és lehet, hogy használ. Régen a samsung s1 (jó spica)-nak nagyon kellett
Kérdés.
2016.12.xx utáni bármi frissítés, flashelés van, amit érdemes megcsinálni?
Ha rootolom (pl kingroot) akkor utána egy gyári Flasheléssel gyakorlatilag visszaállítom a rendszert. Vagyis visszatérek simán a 2016.12.xx-állapothoz?BOCSÁNAT a sok amatőr, szakbarbár kérdésért, de számomra a hibakeresés véget ért a COD2-feltörésénél, a programozás a Turbo pascalnál és az android szakzsargonját is csak tanulgatom. Nekem az is nagy segítség ha csak belinkelitek (pl. a hogyan rootoljam a powert) és olvasok én szívesen, de nem 2600 hozzászólást.
Előre is köszi

-
szaszab
aktív tag
-
zitrone88
aktív tag
válasz
Zöldbéka
üzenetére
Sejtem, mire gondolsz, van ilyen mágneses biszbasz, hogy bedugsz egy kis fütyit a telefon micro usb-jébe, aminek a másik vége mágneses, és van hozzá egy szintén mágneses végű töltőkábel, amit bedugsz az adapterbe, és akkor csak összemágneseződik, nem kell dugogatni töltéskor. Ezt én azért nem javasolnám, mert a legbiztonságosabb az, ha a saját töltőjével, és a saját kebelével van töltve. Rendeltem ebayről már kábelt, de egyik sem volt az igazi, valahogy az ulefoneom utálta mindet
Szóval ki kell fogni.. A másik, amire gondolhatsz, a vezeték nélküli töltés, hogy csak ráteszed hátlappal lefelé egy ilyen töltőre, aztán kész, de nem tudom (és asszem nem) az ulefone power 2 tud e ilyet. -
-
bloggiold
tag
válasz
Zöldbéka
üzenetére
Nem értem a történeted. Kérek egy új SIM kártyát mert a régivel nem működik az új telómon a 4G (kitörhető a kártya normal/nano) 0 Ft.
Előtte a névjegyeket szinkronizálod a Google fiókodba vagy a telefonon a Névjegyek menüben átmásolod kontaktokat SD kártyára vagy másik SIM-re. A művelet legaláb 1 percig tart. Minek ezért két szolgáltatóhoz és 2 mobil boltba menni? Ilyen sok felesleges szabadidőd van? -
Ricardo
titán
válasz
Zöldbéka
üzenetére
Ha jól értem akkor az volt a probléma, hogy az egyik simről nem tudták átpakolni a másik (nano) simre a számokat? ha rosszul értem elnézést.
"Nem volt már náluk a szerkentyű amivel tavaly meg tudták októberben csinálni"
Én nem csodálkozom. Nagyon ritka manapság hogy valaki a sim kártyán tárol számokat, sms-eket, vagy bármit.
Arra kíváncsi vagyok én is milyen a telefon.
-
Ricardo
titán
válasz
Zöldbéka
üzenetére
Nálunk kicsit több mint egy év után az akku bemondta az unalmast. Nem tudom a gyorstöltésnek mekkora szerepe volt ebben. Amellett hogy jelentősen csökkent az üzemidő, elkezdett púposodni.
Erre jött a kijelző ragasztójának kikristályosodása.
Most az új tulajdonosánál várja az új akkut, és kijelzőt
A régi kijelzőt gondoltam alávetem egy töréstesztnek, és csinálok róla egy lassított videót. Azt kell mondjam masszív darab

-
whisky71
tag
válasz
Zöldbéka
üzenetére
A nem root-olt telókra sem mennek fel automatikusan, neked kell telepíteni. Az a frissítés, ami meg OTA-n települ, békén hagyja a telepített alkalmazásokat és adatokat. Amelyik meg nem - azaz flashelned kell -, az meg sem jelenik a telefonodon. Nem okoskodásból mondom, de (szerintem) érdemes telepíteni a frissítéseket, mert biztonsági frissítéseket tartalmaz(hat)nak, amiket (sajnos) nem viccből adnak ki.
Én sem vagyok profi, ha tévedtem, majd kijavítanak.
-
zitrone88
aktív tag
válasz
Zöldbéka
üzenetére
Szia, Zöldbéka, nem igazán értem a kérdésed, de igyekszem válaszolni, ha félreértettelek, szólj

Tehát, nekem 32 gigás kártya van benne, de támogatja a 64et is, ezt papírról tudom, az enyémben nem volt még 64es (de máséban szinte biztos, itt a topikban). A 32 gigás, samsung kártyám engedi, hogy belső tárhelyként használjam.
-
válasz
Zöldbéka
üzenetére
Szerény véleményem szerint maradj "szűz" gyári romom, nem kell root-olnod. Amint "megérsz" a root-ra, azt azonnal tudni fogod
. Van neki sok előnye, kis hátránya amúgy.De, mivel telik meg neked a belső tárhely? Nekem is fent van egy csomó minden, sok sok program, mindig frissítem is az alkalmazásokat, mégis szabad 8 GB-om.
-
SharpSA
veterán
válasz
Zöldbéka
üzenetére
Pontosan melyik kellene?
Itt vannak azok, amiket én átírtam. Mindenhol az első szám az eredeti.Engineering módban. Hardware testing => Audio
Csörgés: LoudSpeaker Mode => Ring
Level 0Hívás: Normal Mode => Sph / Sph2
Level 0 64 64
Level 1 76 80
Level 2 88 95
Level 3 100 110
Level 4 112 125
Level 5 124 142
Level 6 136 160Hívás kihangosítva: LoudSpeaker Mode => Sph
Level 0 76 76
Level 1 84 84
Level 2 92 97
Level 3 100 108
Level 4 108 120
Level 5 120 132
Level 6 125 145Zene hangerő: LoudSpeaker Mode => Media
Hívás a fej/fülhallgatóban: Headset Mode => Sph
Level 0 68 68
Level 1 80 80
Level 2 92 92
Level 3 104 108
Level 4 116 120
Level 5 128 134
Level 6 140 150Zene a fej/fülhallgatóban:- Headset Mode => Media
Mikrofon: Normal Mode => Mic
Level 0 64 112 120
Level 1 112 144 150
Level 2 192 230 245
Level 3 144 192 237
Level 4 192 230 245
Level 5 192 230 245
Level 6 184 210 235
Level 7 184 210 235
Level 8 184 210 235
Level 9 184 210 235
Level 10 184 210 235
Level 11-14 0 0 -
nagyarcz
tag
válasz
Zöldbéka
üzenetére
Tisztelt Fórum társak!
Nekem is lenne egy apró problémám az Ulefone Power készülékkel, nem tudom mi okozhatja,de remélem nem az, amire gondolok (akksi). 1 hónapja vettem a készüléket, minden funkció működik rajta de mostanság megmakacsolta magát és nem tölt fel a gyári gyorstöltővel 2 óra alatt 100%ra. Most azt vettem észre,hogy figyelvén az órát 10perc alatt töltött 1%-ot, ami kicsit ijesztően hangzik. Volt már valakinek ilyen tapasztalat? Cseréltem másik 2A-es adaptert próbaképp, ott is hasonló a helyzet. Most nézem az órát, 1 óra 7 perc alatt töltött fel 30-ról 37%-ra. Mi lehet a gond?
üdv
nagyarcz -
válasz
Zöldbéka
üzenetére
Katt a képre a nagyobb változatért! Be tudod azt is állítani a beállításokban, hogy ha új üzenet kapsz, kapjál róla emailt, így nem kell mindig nézegetni, csak ha üzeneted jött konkrétan.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Más, mindenkinek szól: Kikerült a "téma tudnivalók" leírás a jobb felső sarokban, aki még nem olvasta el, most pótolhatja! És a közeljövőben elkészül a "Téma összefoglaló" is, a nulladik hozzászólás, amit ha lenyitunk, értékes információk lesznek benne összegyűjtve a telefonról, és a tapasztalatokról. Ezt azoknak írom, akik esetleg még nem tudják, hogy mi is az. Sajnos még kevesen vagyunk, de minden valamirevaló topicnak van összefoglalója, hát itt is lesz. Készülőben van, majd szólok.
-
válasz
Zöldbéka
üzenetére
Igen,nem ártott volna egy 32-es ja. Nem lehet "házilag" bővíteni. Nekem még sosem telt be, de hát ízlések és pofonok. Mivel raknád tele? Filmekkel, zenével, fényképekkel/felvett videókkal? Ha az utóbbiakkal, azokat még inkább időben másold a pc-re, így marad helyed. Vagy használj OTG pendriveot vagy OTG kábelt pendrive-al, külső vinyót, stb.
-
Zöldbéka
tag
válasz
Zöldbéka
üzenetére
Ja és ezzel a Rios-sal olvastam valamit ami nov.első hetéig tart, tehát nem tudom honnan és mivel, de a laptopomat csak a Defender védi és ott nicsen ez a szarság!
Na befejeztem a tökölést, úgysem tudok semmit sem csinálni!
Más minden működik mind a két teló és asztali gépen!/levelezés is/
Hát tényleg ezek ilyen kéretlen, agresszív,/bár nem csinál semmit/ szarságok, na majd lesz valahogyan!
Ne haragudj tényleg ha meg sértettelek volna benneteket, nincsen, meg nem is volt szándékomban!

-
Zöldbéka
tag
válasz
Zöldbéka
üzenetére
Feltettem a 360 Securityt és a helyzet változatlan!
De még csak most próbáltam az egyetlen topikon irogatni és nemlehet!
Fenn van az Adblock, és most azon gondolkozom, hogy leszedem hátha!
De nem voltak nekem nagyíon reklámaim sem, és ezen a gépen még pikáns felnőtt oldalak sem voltak látogatva!
Az anyám meg nem is ért ehhez a technikához!
Leveszem az Adblockot, hátha!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5241
- Dell Latitude 5410 - 14" FHD touch, Core i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

HTC Sensation-ön kezdtem a tanulmányaimat 

Meggyi001