Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
furedikornel
csendes tag
-
Norby86
őstag
válasz Keeperv85 #2027 üzenetére
Ahha, értem. Akkor lehet hogy most az egyiknek az esete áll fenn. Minden esetre, vissza lapozva a hozzászólásokban, az update.zip-el szerencsére sikerült felfrissítenem.
A 7. havi rommal nálam állandóan ezek az idegesítő autómatikusan felugró program telepítések jöttek elő, a frissítés ezt megszüntette szerencsére.
Csak azt nem értem miért nem adnak már ki egy komplett friss romot ha ilyen gondok vannak?-Norbi-
-
zitrone88
aktív tag
válasz Keeperv85 #1987 üzenetére
Nálam van MAC címe a telónak.. A routernél is látom, meg a telefonról menüben is a telón. Factory resetnél meg majd úgy készülök, hogy megint pötyögni kell Egyszerűbb, mint működésre bírni azt, ami az istenért nem akar működni
Ha válaszra sem méltatsz, legközelebb sem üzletelünk.
-
Attilawap
csendes tag
válasz Keeperv85 #1968 üzenetére
Sajnos nincs IMEI számom a legutóbbi ROM frissítés óta! Feltelepítettem a Maui META 3G-t a leírásod szerint, de ezt a hibaüzenetet dobja ki: [kép]. Közben megtaláltam a telefon dobozát, amin rajta van a 2db IMEI szám. Ezeket be tudom majd gépelni, vagy valami NVRAM-ból állítja majd vissza? Feltettem a gadget drivert is. Viszont az SP flash tool logjait nem tudtam kitörölni a C gyökeréből, mert nem találtam ilyet.
-
Topikgazda
-
Topikgazda
válasz Keeperv85 #1656 üzenetére
Egyszer az én javaslatomra azt lett választva. (Gondoltam ha már nincs kijelző, és ha az visszajön esetleg, akkor a többi kisebb gond lesz) Ja, akkor elszállt az imei.
Keeperv kolléga leírása mellé még itt van ez is, tartaléknak: [link]
(#1655) zitrone88: Vissza lehet csinálni, ne izgulj. Kis munka, de meglesz az.
[ Szerkesztve ]
https://gamergep.hu/
-
zitrone88
aktív tag
válasz Keeperv85 #1650 üzenetére
Nem mondtam én, hogy az a recovery, azt mondtam, a recoveryS menü Viszont a következő a helyzet: próbaképp ismét feltettem töltőre, mert ugye tegnap nem vette a töltést. És lássatok csodát, elkezdett tölteni... -.- Valamiért annyira leszívódott az akksi, hogy nem kapcsolt be, és még a töltést sem vette. Gondolom szarakodtam vele annyit a gépen a romok telepítgetésével, hogy kapott annyi cekaszt, hogy a normál hálózati töltőn meginduljon belé az életenergia, és műküdik, hogy rohadna ketté..... Értem ezt úgy, hogy hála istennek, de basszus már.. Erre így nem gondoltam volna.. Hiszen az volt az első ötletem, hogy lemerült, fel is tettem töltőre, próbáltam bekapcsolni is, meg minden, és semmi, nem vette a töltést. És most itt vagyunk. De azért nem értem, hogy tudott így kisülni, hogy azt a menüt még bírta, a töltést meg nem vette egyből, mert ott volt a polcon, egyik pillanatban még használtam 30%-on, rá egy órára kb meg ez volt.. Hát mindegy, legalább újra van telepítve (tökfölöslegesen)
Ha válaszra sem méltatsz, legközelebb sem üzletelünk.
-
Zöldbéka
tag
válasz Keeperv85 #1505 üzenetére
Köszi a választ!
Másik!
A TomTop küldi majd a telót ha sorra kerülök gondolom én!
A vámoláshoz a cég hivatalból küld majd értesitést, vagy a nav vissza tartja, amig a vám összeget meg nem kapják?
Hogyan megy ez a való életben, és tényleg ülnek rajta amig nincsen ki fizetve, és a fizetésmódjára is kiváncsi lennék ha tudja valaki!
Köszi előre is! -
Ghard
őstag
válasz Keeperv85 #1455 üzenetére
Állítólag léteznek olyan szervizek is, ahol komoly munka folyik, állítólag
Nem azt mondtam, hogy mind ilyen,persze vannak normális szervizek is. De pl egy kevésbé hozzáértő simán átsiklik ezen a digitizer hibán, mert a kijelző 90%a működik. De milyen szerviz az, ahol nem tesztelik a kijelző 100%-át(#1450) Meggyi001
Ha vízszintesen húzod az ujjad, vagy pöttyöket próbálsz tenni abba a sávba, akkor még jobban látszik a hiba.Egyébként tudtok olyanról, akinek későbbi gyártású telefonnal is előjött ez a hiba?
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Keeperv85 #1323 üzenetére
Jaja, ezt vágom, hogy nálad és még másoknál is ez van.....de nekünk nem frissül a win10 soha. És elötte 2 napja még látta a régebbi 6-os rommal, most meg nem a legújabbal. A csajom laptopján meg ugyanazok a driverek, progik vannak fent mint nekem, az meg látja, ezért nem is értem....érdekes....
-
zitaa01
csendes tag
válasz Keeperv85 #1244 üzenetére
Közben annyit sikerült elérni, hogy az SD kártyát felismeri, de a telefon memóriáját nem. Play áruház 2 órája még működött, már nem, indításakor annyit, hogy a Google Play Services leállt, letölteni se tudok semmit... ES File Explorer a telefon memóriájában csomó fájlt nem lát. Root kell neki, vagy mitől lenne jobb?
-
Norby86
őstag
válasz Keeperv85 #1188 üzenetére
Amúgy most lehet hülyeséget kérdezek/mondok, de lencsét nem lehet cserélni a telefonba? Mert pl. Ulefone Be touch 3-hoz vannak külön rendelhető beépíthető lencsék: [link]
Említettétek hány gyártó csinálta meg szépen erre a kamerára a lencsét, én nem tudom, de ezeket nem lehet beépíteni ebbe a készülékbe? Jó persze senki sem szívesen szedi darabokra a telefont, de kíváncsi lennék elméletileg lehetséges lenne e. Hiszen ezzel kiküszöbölhetné az ember a képhibát.-Norbi-
-
SharpSA
veterán
válasz Keeperv85 #1188 üzenetére
Na most bekapcsoltam a Powert és csináltam pár képet. Egyszer nekem is sikerült összehozni hasonló képet mint neked itt bent a szobában elég gyér fény mellett vakuval. Ez már nagyon nem ideális ennek a készüléknek. A többi kép elfogadható lett, de belenagyítva látszik, hogy a fókusz nem teljesen jó.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
Norby86
őstag
válasz Keeperv85 #1118 üzenetére
Ezt fél szemmel olvastam is valahol, de csak átfutottam az angol szöveget és nem mertem rögtön ezzel kezdeni hogy kitörlöm azt az ini fájlt. De akkor megteszem és próba cseresznye, felteszem az 5.1-et.
Amúgy használ valaki közületek még 5.1-es rendszert olyan aki már lőtte a 6.0-t kipróbálta? Kíváncsi lennék pro-kontra mik a vélemények. Persze én is kipróbálom, de azért akinek régebb óta van meg a készüléke mint nekem, csak többet tud mondani. Tehát mi jobb/rosszabb 5.1-en mint a 6.0-án?-Norbi-
-
Norby86
őstag
válasz Keeperv85 #1110 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Este nekilátok és felteszem akkor az 5.1-et. De gondolom a gps, wifi stb, meg a megbízhatóság/gyorsaság nem szenved hátrányt majd az 5.1 alatt a 6.0-val szemben ugye? Mert nem tudom egyáltalában milyen újítást vittek bele a 6.0-ba ezen a telefonon, mivel én 6.0-val kaptam ugye.
TWRP-ből melyiket érdemes feltenni ami hozzá való? Tehát nem MM-re van.-Norbi-
-
Norby86
őstag
válasz Keeperv85 #1105 üzenetére
Kérhetnék tőled egy a letöltésre mutató linket? Mert nem vagyok benne biztos hogy jót töltöttem le. Innen szedtem le elvileg az 5.1-et: [link]
Innen is a március 22.-i kiadást (nem tudom ez e a legutolsó 5.1-es kiadás).
Amugy lehet az a baja hogy le van védve ugye 6.0 alatt a belső tárhely is, így nem fér hozzá a fájlokhoz. Mert maga a program tehát a Viper4Android az megy, állítottam a hang processzálást és szépen szól, viszont így hogy az előzőleg elmentett beállításaim és a kiegészítő fájlokat nem olvassa be a belső tárhelyről, kb olyan mintha egy BMW-t cseréltem volna egy Suzukira.
Ha 6.0-ról 5.1-re megyek vissza akkor simán csak feltolom a romot flashtool-al és kész? Vagy kell valamire figyelni ilyen esetben?-Norbi-
-
Norby86
őstag
válasz Keeperv85 #1090 üzenetére
Ez nagyon is igaz lehet, mert eddig 5.1-es rendszert használtam az előző telefonomon, mivel arra nem volt 6.0 és most hogy ezen már a legfrissebb 6.0 rendszer fut a Viper4Android amit mindig is használtam (ez egyfajta audioprocesszor ami root után TWRP-ből telepíthető) nem akar normálisan működni. Jelzi hogy működik, de pl. a kiegészítő fájlokat a belső tárhelyéről nem tudja beolvasni. Hiába másoltam neki oda ahova kérni, nem látja a "storage/emulated/0/Viper4Android" mappát. Root explorerrel néztem, és pedig ott van, szóval ezt nem értem. Gondoltam kipróbálom ezt a tutorialt: Video , de nem vált be sajnos.
Kérdésem, hogy szerinted ezzel lehet valamit kezdeni, vagy ennyire le van védve ez a 6.0-ás rendszer hogy az okoz ilyen galibát?
Másik hogy ha netán vissza mennék 5.1-re (amit nem tudom honnan lehet letölteni) akkor mit vesztenék a 6.0-ás rendszerrel szemben? Gyorsaság, megbízhatóság, bármilyen extra? Mert azon gondolom gond nélkül menne.
Megmondom őszintén, én enélkül az audioprocesszor nélkül nem tudok már zenét hallgatni és szeretném ha működne.-Norbi-
-
Norby86
őstag
válasz Keeperv85 #1087 üzenetére
Igy már értem akkor miért nem elég vissza flashelni a gyári recovery-t. Ennél a telefonnál akkor egészen máshogy működik minden, mint az eddig megszokottnál. De legalább ma is tanultam valami újat, meg sikeresen újra húztam a romot és nem is nagy ördöngösség. Egyedül az bánt hogy innentől akkor az OTA frissítésnek lőttek ha rootolom, de az meg kell nekem. Szóval ha megjelenik egy friss rom, és csak a frissítést akarom rátolni, azt valahogy meg lehet oldani majd?
-Norbi-
-
Topikgazda
válasz Keeperv85 #939 üzenetére
Csáó de rég "láttalak", nem is tudtam hogy ezt a topicot is olvasod ...... De most nézem, a G+-on egy power van a kezedben? Eddig nem is vettem észre Most az kék vagy fehér? Kettő telót is láttam.
-----------------------------------------------
Más, mindenkinek: Unalmamban fel flesseltem ezt: FeraDroid Engine v0.21_beta5 - Ultimate Android Catalizator, aztán hogy a mi romunkon müködik e,és van e valami hatása, az még kérdéses. Egyelőre nézegetem, hogy változott e valami a "motorház alatt". Asszem BusyBox kell hozzá (de ebben nem vagyok biztos), és persze root + twrp. Most olvasgatom a hozzászólásokat az XDA-n. A flash mindenesetre szépen lefutott.
(#941) SharpSA: Oké (Most vissza kell szokjak a kopogtatásra a tesztelés miatt, elég volt hozzá 1-2 hónap, hogy leszokjak róla, pedig imádtam)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- iPhone topik
- Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- PlayStation 5
- Vivaldi (böngésző)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Milyen GPS-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest