Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bernath
tag
Meglett az utód ...Redmi Note 4,természetesen Snapdragon 625 procival,4100 aksi
Bernath
-
Bernath
tag
Ma elhalálozott a telefonom Leültem,s a zsebemben volt,képernyő,kuka,ház elhajlott,bár maga a készülék működik. Kezdem a keresgélést az új delikvens után.
Bernath
-
Bernath
tag
Vakker...
https://pcworld.hu/pcwlite/10-000-mah-s-akku-is-lehet-egy-okostelefonban-228294.htmlBernath
-
Bernath
tag
válasz Bernath #2578 üzenetére
Megoldódott a 4G problémám...Nagyon röstellem,de meg sem gondoltam volna...Tehát,ha nincs mobil adat előfizetésed,nem megy fel a 4G hálózatra. Mától,05.01-től él az új előfizetésem s egyből ott virít a 4G a kijelzőn.Mentségemre legyen mondva,eddig is volt mobil adat előfizetésem,de digis s az csak a 3G hálózatot használja s ez egy kicsit megviccelt...
Bernath
-
Bernath
tag
Sziasztok!
Már jó ideje nyúzom a Power,eddig semmi gondom nem volt,de most....Nincs 4G,illetve sztem eddig sem volt,de részemről ez nem volt gond,de most új net előfizetés ill kártya csere s jó lenne kihasználni a technológiát Mobilhálózatoknál 4G preferált beállítva,MTK Engineeringben MTK setting network selectionban 4G/3G/2G beállítva...és nincs 4G illetve LTE only beállításnál még hálózat sem. Még egy furcsaság: eddig dualban használtam,1 kártya net,2 kártya telefonálás, a sim beállításnál ugye be lehet állítani a hálózati módot,de egyszerre csak egy foglalat tudja a 3/4G-t,namármost,ha letiltottam a 3G-t az aktív adatkártyán akkor sem tudtam a másik slotban lévő kártyát beállítani 3G-re,mert nem volt inverz a beállító menüje...Úgy tudom,hogy szabadon lehetne választani a két sim között a hálózati módot...
Valami ötlete esetleg valakinek?
6.0 android,2016 dec 5 hibajavítás,2016.12.06 alapsáv,s rootolt.Bernath
-
Bernath
tag
Az enyém eddig tökéletesen müxik...Pár rom telepítés megvolt,de hardveres galiba eddig nem jelentkezett.Mindig csak 1A töltővel töltöm,s van rajta egy gyári szilikon tok,gyári fóliával,ennyi az összes története Annyit észrevettem,hogy a szilikon tok alatt a ulefone felirat magasságában olyan mintha nedves lenne a hátlap. Talán a nagy hőingadozás,kint hideg a telefon meleg,vagy a rossz szellőzés miatt nem tom,de nem zavar
Bernath
-
Bernath
tag
Újra húztam a romot a legújabbra+biztonsági frissítés. Tapasztalataim alapján valamivel jobb lett az aksi üzemideje,az újlenyomat olvasó viszont klasszisokkal frankóbb Gyakorlatilag már teljesen használható max másodikra,de inkább elsőre felismeri a praclit. A sima 6.0-nál nálam nem így volt....
Bernath
-
Bernath
tag
Sziasztok!
Nem megy fel a biztonsági frissítés,már kitárgyaltatok,hogy miért... Szívesen újra rakom a legújabb romot,de az adataim,beállításaimat szeretném megtartani...Tudom,hogy már erről is volt szó,de nem találom..
Valaki leírná nekem a pontos menetét,mondjuk az elejétől?
Build T875d_GQ3026AF_Power_MM20160718 brt v 1.0-as van fent jelenleg 2016 julius 5. biztonsági csomaggalBernath
-
Bernath
tag
TWRP-ben hibaüzivel leáll a frissítés
Could not find 'META-INF/com/google/android/update-binary' in the zip fileÖtlet?
Bernath
-
Bernath
tag
Rootoltra nem megy fel sem így sem úgy
Bernath
-
Bernath
tag
Rootoltra fel lehet tenni valahogy?
Bernath
-
Bernath
tag
válasz zitrone88 #1879 üzenetére
Kicsit vitatkoznék... Az aksinak nagyon nem jó a gyorstöltés,éppen ellenkezőleg,minél hosszabb ideig s minél alacsonyabb áramerősség jó neki....akkor nem melegszik,ami semmilyen elektronikus alkatrésznek nem jó,s hosszabb lesz az élettartama.Ezért is használok régi 1 A töltőt s ha nagyon kell akkor akasztom rá csak a sajátját. S valóban elgondolkoztató a melegedés s az érintő panel közötti összefüggés...
Bernath
-
Bernath
tag
Sziasztok!
Tudja a telcsi a Mirrorlinket? Most rendeltem meg az új vitarát jó lenne használni vele....Bernath
-
Bernath
tag
Vajon nekünk lesz Android 7.0 (kódnevén Nougat vagy ne legyünk telhetetlenek?
Bernath
-
Bernath
tag
válasz abasoft #1260 üzenetére
Nekem is "megoldódott" a 4G problémám....A céges sim még nem tudja a 4G-t,a digis új adat sim kártya sem.... Beleraktam egy vodást s gyönyörűen felment a hálózatra. Nálam az volt a megtévesztő,hogy a digi ugye a telenor hálózatát használja,s különböző segédprogik ki is jelezték,hogy elérhető a 4G hálózat,ellenben állítólag a digi nem vette meg a 4G hálózat használati jogát....Esetleg akinek ezzel kapcsolatban van infója nyugodtan ossza meg velem
Bernath
-
Bernath
tag
Még egy kis info: MTK progival ki lehet választani,hogy csak 4D hálózatot használjon, egy másik segédprogi ki is jelzi gyönyörűen,hogy fent van a hálózaton,ellenben a telefon értesítési sávjában nincs hálózat,telefonálni sem lehet,illetve nem sikerül regisztrálni a hálózaton,próbálja később hibaüzenetet dob fel,amint beállítom a 4G/3G automatikus választást rögtön felmegy a 3G hálózatra....
Bernath
-
Bernath
tag
Esetleg,ha a romot újra raknám? Már csak az a kérdés,hogy a 6-ost hogyan kell?
Bernath
-
Bernath
tag
válasz woodlandarts #1212 üzenetére
Nekem is ez a problémám...Nincs 4G hálózatom Kipróbáltam egy másik sim-mel ami egy másik telcsin full 4G hálózat volt s csak 3G-re volt hajlandó felmenni,hálózat választásnál feldobja 4G (javasolt) illetve mobilszolgáltatóknál is ki lehet választani a 4G-s hálózatot,regisztrálja a hálózaton s marad 3G-n. Megnéztem az MTK Engineering progival s Band mode az LTE mode Band1,Band3,Band7,Band8,Band20 működik.
Sztem ez nem hardveres hanem szoftveres probléma,rengeteg alkalmazással teszteltem s azok szerint hardveresen nincs gond....Gyárilag android 6-ossal kaptam s otan frissítettem.
Ötletek?Bernath
-
Bernath
tag
válasz Meggyi001 #1100 üzenetére
Próbáltam,s ua az a jelenség csak természetesen a másik foglalattal,magyarul a foglalatok valszeg jók,bár azért az érdekes,hogy minden esetben a digire ajánlja fel a 4g a telenoros pedig ilyenkor sötét 2g,nem is lehet állítani,természetesen ha a 4g kártyát átrakom 2g akkor a másik állítható,csak azt nem értem honnan tudja melyikkel akarok netezni...
Bernath
-
Bernath
tag
Megérkezett!! A mérete teljesen rendben van,gyakorlatilag minden paramétere olyan ,mint a leváltott wayteq talk 5h-nek volt.Egyenlőre egy dolgot nem értek...ugye a telcsi tudja a 4g-t,s a mobilhálózatoknál beállítva preferált hálózattípus 4g,mobilszolgáltatóknál manuális keresésre feldobja a telenor 4g,leokézom,de csak 3g-n müxik,mind a telenoros,mind a digis kártyával ...Van ötletetek?
Bernath
-
Bernath
tag
Ma már kézben lesz a kicsike!! Egy kérdésem lenne: android 6,0 után mokolom,vagyis recovery,Root,Xposed Framework + Gravity Box a gyári frissítéseket megkapom?
Bernath
-
Bernath
tag
Én már megrendeltem Etotalk-tól fehéret,most kaptam a választ,hogy sajna a gyártótól sem tudják beszerezni a fehéret... így maradt a kék számomra,de a fa hátlapos is még elérhető. A összeg így alakul:
---------
Sub-Total :
$153.99
Tax free shipping (To HU):
$19.99
Grand Total:
$173.98Elvileg vám s adó mentes,s 7-14 nap az átfutási ideje.Kézbe vétel után tudok biztosat mondani!
Itt a levél amit kaptam:
The factory just inform us that uleFone Power for white color is not available now.
To avoid any delay, do you mind change to dark blue or wooden color ?
Look forward to your advice, thanksBernath
-
Bernath
tag
Etotalkról megrendeltem...Remélem 2 hét múlva pozitív tapasztalatokat oszthatok meg veletek
Bernath
-
Bernath
tag
válasz freelancer68 #726 üzenetére
Kupont,hogyan sikerült szerválnod?---Bocsi közben megtaláltam!
[ Szerkesztve ]
Bernath
-
Bernath
tag
válasz HuaweiU8500 #716 üzenetére
Hmmm...akkor várok a gb-re vagy hétha lesz EU stock-os ,akciós Vernee Apollo Lite
Bernath
-
Bernath
tag
Ez nem jó?...Valaki rendelt mát tőlük?
http://shop.gizchina.com/ulefone/ulefone-power-16gb-white-703.html#/21-color-white/141-free_gift-tpu_case_tempered_glass_screen_protector
Bernath
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Milyen notebookot vegyek?
- Társasjáték topic
- Lexus, Toyota topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vezetékes FEJhallgatók
- Spórolós topik
- Gaming notebook topik
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest