- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Luck Dragon #4229 üzenetére
Igen igen, ez a kettő mindenképp előny, amit felsoroltál
. Hát, a hőkamerások jóval drágábbak nem?
-
válasz
Luck Dragon #4227 üzenetére
Jó teló
. Bár az ulefontól elvártam volna egy nagyobb akksit bele (6000-8000).
Kétlem, hogy itt lenne valakinek, mert azért ez felsőkategória sztem már. De várjuk meg, hogy mit írnak a tagok.
(Bár, kijavítom magam, sok tagnak van itt felsőkategóriás ulefonja)
-
Fasza lett: [link]
-
Samsung ....fjúúújjj
A bluetooth-t nem lehet "ki akkumulátorozni"?
Van neki topicja? -
Eskü néha az jut eszembe, hogy ezeket a telókat katonáknak csinálják
-
Ulefone Note 18 Ultra Hands-on: 5G Speed & Sleek Glass Design
De jó, van rajta dedikált gomb is, imádom azokat
-
-
válasz
Smllfarmer91 #4186 üzenetére
Pécsen a Telekomnál tettek fel nekem egy Samura ilyesmit. A gépet sajnos nem láttam, de nem kézzel csinálták. A srác eltűnt egy szobában, és 2 perc múlva már hozta is ki a telót.
-
válasz
Smllfarmer91 #4181 üzenetére
A topikgazdának ez a feladata, a gyorsaság.
(még ha nem is tudja a választ néha)
-
válasz
Smllfarmer91 #4179 üzenetére
Engedheted, minden adatod megmarad. Úgy vannak megcsinálva a firmware frissítések és a biztonsági frissítések, hogy nem vesszenek el a felhasználók adatai.
-
Egy-két kép vagy kisebb adatátküldésre a Pushbullet-et használom. Adatkábelből simán jók az olcsó Hama, Vcom, Gembird márkák is.
-
Váááá ................ 4G képes malacdobó - Ulefone ARMOR 24
-
-
válasz
--HARDCORE-- #4138 üzenetére
-
-
Azért a srác mondta az ulefone-t
[link]
-
Ezt kipróbálnám
-
válasz
--HARDCORE-- #4128 üzenetére
Az árára én is kíváncsi leszek.
-
120 wattos gyorstöltés
, anyám.... [link]
-
válasz
ratkaics #4125 üzenetére
F@sza...most ezeket olvasgatom.....
-
-
válasz
ratkaics #4118 üzenetére
Ha jelzi a készülék, hogy van újabb firmare, akkor lehet úgy frissíteni, hogy minden megmarad.
Ha te akarsz egy külső programmal rá flesselni egy romot, akkor repül minden. Sztem.
Vagy keresel olyan újabb firmware-t, ami frissebb, mint a telodon van, és az olyan legyen, hogy zip, nem fastboot módos. A zipet asszem recoveryből tudod nyomatni, és ott sztem megmaradnak a dolgok . Ha jól tudom, régen flesseltem már. De ha van oldal, ahol írnak róla, adj linket, ránézek.
-
válasz
--HARDCORE-- #4116 üzenetére
Jaja, azt éjjel én is néztem
-
válasz
--HARDCORE-- #4113 üzenetére
Számomra még ismeretlen márka, de nem néz ki rosszul...
-
válasz
--HARDCORE-- #4111 üzenetére
Nem jó a link.
-
válasz
ratkaics #4101 üzenetére
Sok ötletem sajnos nincs, mert alig kamerázok, és most nem "védett mikrofonos" telefonom van. De próbáld meg ezt: HD kamera
Hátha....aztán majd a többiek is lehet mondanak valamit. És ajánlanám még ezt a kettő topikot, sztem kérdezd meg ezt ott is. Hátha esik szó benne telefonos felvételekről is. Videós, mozgóképes topik , Videószerkesztés
-
válasz
Peterke75ös #4097 üzenetére
Egy másik telefonnal próbálj meg nfc-vel kapcsolódni, ha az sem megy, beszart az nfc sztem.
-
válasz
--HARDCORE-- #4095 üzenetére
Hm....érdekes jelenség
-
válasz
Rimuru danna #4091 üzenetére
Hát....ha lefagy az nem jó.....
1: bekapcs gomb hosszan, 10-30 másodperc
2: bekapcs gomb + hangerő le, együtt, hosszan, 10-30 másodperc
3: bekapcs gomb + hangerő fel, együtt, hosszan, 10-30 másodpercha bejön egy menü, ott tudsz dolgokat csinálni...
-
-
-
-
Helló, "szinte" az összes strapa telefonnál a mikrofon és a hangszóró minősége elmarad a normálhoz képest. A por és a víz védelem miatt. Jók sztem az ulefonok, de a többi márka között is vannak jók persze. Amúgy...az 5-5.5 colnál mindenképp nagyobb lesz a vastag keret miatt (védelem). Mennyi a keret rá?
Ulefone Armor X7 Pro: [link] , hozzászólások, [link]
Ulefone Armor X10 Pro: [link] , hozzászólások , [link] , [link]
Ulefone Armor X9 Pro: [link] , hozzászólások , [link] , [link]
-
válasz
Bennyboy #4049 üzenetére
Többet is ajánlanék, mind más árkategória:
50 ezres kategória:
Ulefone Armor X5
Ulefone Armor X1060 ezres kategória:
Ulefone Armor X9 Pro
Ulefone Armor X10 Pro80 ezres kategória:
Ulefone Power Armor 14
Ulefone Armor 8 Pro100 ezer felett:
Ulefone Power Armor 13A linkeknél vannak hozzászólások, érdemes őket elolvasni. Aztán itt van pár videó, itt is lehet szemezgetni: [link] Érdemes talán a videókkal kezdeni.
-
Sztem, és ez persze szubjektív, főleg mert elfogult vagyok, egy erős kínai márka, főleg strapatelefonok között.
A google ezt írja róla: "Az egyik legismertebb kínai telefonmárka , az Ulefone folyamatosan szállít különféle olcsó árú okostelefonokat."
2010 óta működnek: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Futás, futópályák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Filmgyűjtés
- Spórolós topik
- Formula-1
- Elektromos cigaretta 🔞
- Path of Exile (ARPG)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Honor 400 Pro 512GB/12GB RAM Lunar Grey, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, 34 Hó Gyári Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest