Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
Meet Ulefone 2 in factory
És egy bemutató: [link][ Szerkesztve ]
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
SharpSA
veterán
válasz Meggyi001 #2481 üzenetére
Na majd kiderül hogyan is van az valójában. Az biztos, hogy a képernyőn levő navibar nekem sem jön be. Illetve az LG G6-on ahogy megoldották a hosszabb kijelzővel, talán még rendben van, de a fizikainál jobb nincs szerintem.
-
SharpSA
veterán
válasz Zöldbéka #1840 üzenetére
Pontosan melyik kellene?
Itt vannak azok, amiket én átírtam. Mindenhol az első szám az eredeti.Engineering módban. Hardware testing => Audio
Csörgés: LoudSpeaker Mode => Ring
Level 0Hívás: Normal Mode => Sph / Sph2
Level 0 64 64
Level 1 76 80
Level 2 88 95
Level 3 100 110
Level 4 112 125
Level 5 124 142
Level 6 136 160Hívás kihangosítva: LoudSpeaker Mode => Sph
Level 0 76 76
Level 1 84 84
Level 2 92 97
Level 3 100 108
Level 4 108 120
Level 5 120 132
Level 6 125 145Zene hangerő: LoudSpeaker Mode => Media
Hívás a fej/fülhallgatóban: Headset Mode => Sph
Level 0 68 68
Level 1 80 80
Level 2 92 92
Level 3 104 108
Level 4 116 120
Level 5 128 134
Level 6 140 150Zene a fej/fülhallgatóban:- Headset Mode => Media
Mikrofon: Normal Mode => Mic
Level 0 64 112 120
Level 1 112 144 150
Level 2 192 230 245
Level 3 144 192 237
Level 4 192 230 245
Level 5 192 230 245
Level 6 184 210 235
Level 7 184 210 235
Level 8 184 210 235
Level 9 184 210 235
Level 10 184 210 235
Level 11-14 0 0Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
SharpSA
veterán
válasz HuaweiU8500 #1777 üzenetére
Csak legyen benne egy sokkal jobb kamera is... Egyébként tetszik a készülék.
-
-
SharpSA
veterán
válasz woodlandarts #1205 üzenetére
Szeged és környéke és nem stabil a térerő. Otthon házon belül kb. a felénél van a jelzés 4G-n. A sim kártya meg elég friss, kb. egy hónapos. Neked milyen idős a sim kártyád?
[ Szerkesztve ]
-
SharpSA
veterán
válasz Keeperv85 #1188 üzenetére
Na most bekapcsoltam a Powert és csináltam pár képet. Egyszer nekem is sikerült összehozni hasonló képet mint neked itt bent a szobában elég gyér fény mellett vakuval. Ez már nagyon nem ideális ennek a készüléknek. A többi kép elfogadható lett, de belenagyítva látszik, hogy a fókusz nem teljesen jó.
-
SharpSA
veterán
válasz HuaweiU8500 #1178 üzenetére
Igen, ez ettől a készüléktől teljesen jó kép, tudni kell használni. Ez nem az az előkapom a zsebemből és lövök vele egyet készülék...
Szerintem Keeperv85 képe azért lett olyan, mert felülről a lencsébe világított a lámpa, olyan "súrló" fény szerűen. Látszanak is a képen a szivárványos csíkok. Meg mintha be is mozdult volna, legalábbis a falon levő kép széle olyannak tűnik.[ Szerkesztve ]
-
SharpSA
veterán
válasz Norby86 #1169 üzenetére
Na igen, ha egy ilyen készülékben egy G4 kamera lenne... Én adnék érte többet.
2G? Attól függ hol vagy. Ha azzal jobba lefedettség, akkor biztos nyersz vele üzemidőt, bár egy picit egyébként is mivel azzal elvileg kevesebbet fogyaszt a készülék. Cserébe meg jóval lassabb... de ha az nem számít...[ Szerkesztve ]
-
SharpSA
veterán
válasz zitaa01 #1167 üzenetére
Azért én nem nevezném trágyának. Ha van elég fény vállalható képeket lehet vele készíteni főleg mondjuk az A Better Camera appal. Sőt ezzel még kevesebb fény mellett is. De tény, hogy nem LG G4 szint, de ennyiért ez nem is róható fel.
-
SharpSA
veterán
-
-
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
válasz Norby86 #1081 üzenetére
Van erre is megoldása a beállítások között. Telepítsd fel, ismerd meg. Egyébként meg a beállításokat is le lehet vele védeni és akkor oda sem tud belépni senki rajtad kívül. Nem csak a programokat lehet levédeni, hanem sokkal többet, például a wifi, mobil, stb. be- és kikapcsolását.
-
SharpSA
veterán
válasz Norby86 #1066 üzenetére
Nem az ADB driver kell, hanem az MTK VCOM driver. Azt töltsd le és telepítsd. Ha nem sikerül telepíteni:
Windows 10 MTK VCOM USB Driver telepítése
Először is a Windows 10-et újraindítod úgy hogy elfogadja az aláíratlan drivereket is: Gépház - Frissítés és biztonság - Helyreállítás - Újraindítás - Hibaelhárítás - Speciális lehetőségek - Indítási beállítások - Újraindítás. Amikor újraindult a gép és bejön a kék képernyőn a lista, akkor a 7-es menüt kell választani a 7-es gombbal.
A Windows 10 elindul, majd jobb egérgombbal nyomj a Star Menüre és az Eszközkezelőre. Nyomj rá a legelső sorra, ami a géped neve, majd a Művelet menüben a Régi típusú hardver hozzáadására. Add hozzá kézzel a drivert a "Telepítse a hardvereszközt, amit a listából jelölök ki (haladó felhasználóknak)" pontot választva. Minden eszköz - Saját lemez - Tallózás. Betallózod az MTK VCOM USB drivert, majd a listából az MTK USB Portot választod ki és mehet tovább a telepítés. A felugró ablakban elfogadod a driver telepítését. Ha kész, akkor az Eszközkezelőben törlöd az MTK USB Port-ot úgy, hogy a felugró ablakban NINCS bepipálva a driver törlése az eszközről. Lehet flashelni.Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
SharpSA
veterán
válasz Lajbymester #1052 üzenetére
Én egy 2A-es Blackberry töltővel töltöm és normálisan töltődik. Kb. 3 óra alatt teljesen feltölt.
-
-
SharpSA
veterán
válasz kerekerdő #1016 üzenetére
Először egy gyári alaphelyzetbe állítással kezdeném, talán flashelném a legutolsó hivatalos kiadást, amely elérhetőségét nemrég írtam ide kicsivel korábban. Ha akkor is megvan a probléma, akkor valószínűleg hardveres hiba.
-
SharpSA
veterán
válasz furedikornel #1004 üzenetére
Most látom, hogy már elkészült a 0718-i komplett ROM is (a legutolsó OTA kiadással), így elég azt felrakni (a user partíciót nem piszkálva, mert akkor megmarad minden program és beállítás), majd mehet a TWRP, root, stb...
[ Szerkesztve ]
-
SharpSA
veterán
válasz furedikornel #1002 üzenetére
Nem fog felmenni. Ahhoz először a user data kivételével flashelni kell a legutolsó romot, majd ráengedni az összes frissítést, majd mehet újra a twrp, root, stb.
-
SharpSA
veterán
válasz HuaweiU8500 #981 üzenetére
Nálam csak az ujjlenyomat olvasó üzemel, a többi ki van kapcsolva. Persze hogy kényelmesebb és ugyebár több helyen használható jelszó helyett.
-
SharpSA
veterán
válasz woodlandarts #973 üzenetére
Nem mértem és nem is a gyári töltővel töltöm. 2 óránál biztosan több valamivel a gyárival.
-
SharpSA
veterán
Érdekes ez az akku érték. 9%-on volt, ráraktam töltőre és azonnal 14%-ra ugrott. Ezt már máskor is észre vettem.
-
SharpSA
veterán
válasz woodlandarts #930 üzenetére
07.18 a buildben szereplő érték nálam, ez pár napja települt.
-
SharpSA
veterán
válasz woodlandarts #926 üzenetére
Akkor elvileg jó minden, így lehet hardveres hiba is. Még az lenne jó, ha még tudnád nézni másik sim kártyával, amin szintén van 4G. Több ötletem pillanatnyilag nincs.
-
SharpSA
veterán
válasz woodlandarts #921 üzenetére
Először is: milyen régi a sim kártyád? Talán ki kellene cseréltetni, ingyen cserélik.
Ha sim kártya csere után is ugyanez a helyzet, akkor egy gyári alaphelyzetbe alkotás után is meg kellene nézni mi a helyzet.Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
SharpSA
veterán
válasz woodlandarts #916 üzenetére
Melyik szolgáltató? Talán inkább azzal lesz a probléma. Gyenge 4G térerő. Csak egy tipp...
Telenorral rendben működik a 4G.[ Szerkesztve ]
-
SharpSA
veterán
válasz HuaweiU8500 #903 üzenetére
Vagy mindkettő... Elvégre ez egy jó készülék, jó áron.
[ Szerkesztve ]
-
SharpSA
veterán
Vajon melyik takarékosabb? Az ujjlenyomat olvasó vagy a dupla kopp?
-
SharpSA
veterán
Például ezzel: Volume Controls
-
SharpSA
veterán
válasz HuaweiU8500 #867 üzenetére
Nem igazán nézegetem hogy kezeli a memóriát. Van mindig elég bőven, rendben működik a készülék. Activesync mire jó? Én azt még anno a Windows Mobile 5 és 6-nál használtam...
-
SharpSA
veterán
válasz whisky71 #855 üzenetére
Nézd meg elsőnek Hawk 801-es hozzászólását. Ott csak a fejlécen látsz változást. Ugyanakkor az alsó gombokat is át lehet variálni, de zárképernyőn, telefonálásnál, külön indítót lehet csinálni, sok-sok lehetőség.
Itt egy kis leírás.Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
SharpSA
veterán
válasz HuaweiU8500 #842 üzenetére
Nem értem én ezt az üres memória dolgot. Ha üres, akkor minek van? Az a dolga, hogy dolgozzon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest