- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
zitrone88
aktív tag
válasz
whisky71
üzenetére
Nem, mindig egy accot használok egy telefonon. Megpróbáltam, hogy újraírtam egy kapcsolat nevét, hátha a karaktereket nem ismeri fel, hogy nem kereshető, de nem oldotta meg. Új névjegy felvételekor más a helyzet, az kereshető lesz. Kerestem, hol tudom látni, hova vannak mentve, de azt még nem találtam, mert megzavartak közben. Max újra beírom mindet, aztán onnantól csak és kizárólag a googleön tárolom és szinkronizálom, de ezt akartam volna elkerülni
Mármint a beírogatást egyesével 
-
zitrone88
aktív tag
válasz
whisky71
üzenetére
Nekem van ilyen kis támasztékom, aminek állítható a dőlésszöge, ha valamiért meg kéne támasztanom, akkor azzal szoktam, de nem jellemző, max, ha sorozatot nézek, de párommal már egy az érdeklődésünk, szóval azt is inkább együtt a tévén
Néha a cégnél, vagy az íróasztalon, otthon jöhetne jól, de azokon meg nem tudok rendet tartani, mindig fellökném egy papírköteggel 
-
zitrone88
aktív tag
válasz
whisky71
üzenetére
Nekem ilyenem volt, amit linkeltél, sajnos nem tetszik, mert nincs szükségem a hátulján lévő támasztóra, szebb meg nem lesz tőle, úgyhogy marad a szilikon. Viszont most, hogy kerestem a fenti linket, találtam egy újabb fajtát, amit eddig nem láttam, lehet kipróbálom

-
Con_Sole
csendes tag
válasz
whisky71
üzenetére
Köszönöm.
Egyébként gearbest support a következő választ adta:
Regarding the touch screen sensitivity and response, please follow the instruction:
1.Reset the phone to the original factory settings and try the following passwords: 1122, 1234, 0000 or 1111.
2.If the touch screen is frozen during this process, please turn off the phone and use another battery.
3.Try resetting the screen again.
Once you have tried the steps above, please feel free to reply to this message if it still does not work.
We will our best to help you for this product issue.Ami nettó hülyeségnek hangzik...
-
Zöldbéka
tag
válasz
whisky71
üzenetére
Szóval igazad van Whisky!!
Igen csak én már automatikusnak veszem ha valami frissítést kellene telepítenem, mert ha csinálom akkor a 16 Gb tárhely villám gyorsan megtelik, és a 2 sim kártyámból az egyiket ki kell szednem és áttenni másik telőba mert tárhelyet kell bővitenem!
De mondtam én már, hogy lehetne simán 32 Gb a tárhely és akkor nem kellene kiegészitő sd.kártyát betenni olyan rövid idő alatt, hogy használható legyen a teló rendesen! És azt akarom egyenlőre elkerülni, tekintettel, hogy 2 simet használok hosszú évek óta, különböző telefonokban!
Szóval ez a helyzetem! Nem rózsás, de még bírom valahogyan! -
Zöldbéka
tag
válasz
whisky71
üzenetére
A frissitések tudomásom szerint root-olt telókra nem mennek fel automatikusan, igy vannak meg csinálva!És minden flesselés után.újra pepecs munka a régi cuccaim feltelepitése!
Na ezért nem root-oltattam még a telót!
Röviden ennyi a dologról!! Ha valamit rosszul mondtam, akkor bocsi, de annyira nem vagyok profi, mint Megyi!!!! -
válasz
whisky71
üzenetére
Nem próbáltam még a kingroot-ot a hatoson, lehet megy. De itt a supersu.zip, ezt flesselni kell twrp-ből.
(#2317) Bernath: Hát...sztem a legegyszerűbb lenne, ha rászánnál a flesselésre 10 percet, utána meg 30-60 percet a személyre szabásra. Az a 20-40 alkalmazás amit használunk/használsz, hamar felmegy, a többit meg úgyis szinkronizálja a google. Ezzel le tudod menteni majd visszaállítani az smseket és a hívás log-ot. Így lenne egy friss ropogós tiszta romod, a legfrissebb biztonsági szinttel. Előtte persze ha van a belső memórián képed/zenéd/stb., azt be másolhatod a pc-re. A külső sd-t úgysem bántja. Én így csinálnám....
(#2319) Szilard93: Hivatalosan semmiképp nem lesz rá. Max ha valaki majd "mókol" egyet, portol egyet. Erre is kicsi az esély.
(#2323) Lenovo spec.: Sztem a legújabb rommal próbálkozz.
(#2322) HuaweiU8500: Én így telepítettem a drivereket windows 10 alá, pár perc alatt meg lehet csinálni: [link] Driverek: Vcom, Cdc, Universal adb, Flastool win v5.1640.
-
-
válasz
whisky71
üzenetére
Én visszaküldtem az én telefonomat javításra.
Egy hónap után kiderült, hogy nincs alkatrész, vagy várok még, vagy kapok egy kék hátlapos, már javított mobilt.
Amikor nagy nehezen megjött (karácsonyi forgatag + újra kellett vámolni, mert kiküldéskor nem töltöttem ki egy nyomtatványt, hogy javításra megy), kiderült hogy mégis fekete az a mobil, a képernyő mikrokarcos, és mintha az érintést is rosszul érzékelte volna a tetejénél egy csöppet. De nem volt sokáig bekapcsolva, ment a szekrénybe biztonsági telefonnak.
Összességében megy a mínusz a telefonnak és a cégnek is.
Kár érte, mert addig a fél évig amíg jó volt, nagyon szerettem. -
zitrone88
aktív tag
-
zitrone88
aktív tag
válasz
whisky71
üzenetére
Hát, én a másodikat is szépen feltettem, ha arról van szó, amit én is rendeltem. Bár egy szösz alatta maradt, fehér képernyőn láttam meg egy héttel a felrakás után
Szóval a legnagyobb tisztelettel, de azt gondolom, nem a termék rossz.. Lehet, hogy nem ájfón meg annak kiegészítőiről van szó, de szerintem teljesen korrekt. Mégegyszer, a legnagyobb tisztelettel mondom, biztosan csak nem úgy sikerült a felrakás.. Sajnos ez ahhoz nem filléres, hogy többet rendeljen az ember, és próbálgassa, de nem drága ahhoz, hogy passzoljon egy Ulefone telefonhoz 
Buborékról még annyit, hogy nálam ez sokkal kevésbé buborékosodott, mint a fólia, ebből nagyon szépen ki lehet nyomni mindent, míg a fólia körbetapadta a bubit.. Ha van iylen szó
-
-
zitrone88
aktív tag
válasz
whisky71
üzenetére
Nem tudom, mert nem akar csatlakozni valamiért most, és nincs kedvem újraindítani a gépet, túl sok mindent kéne bezárni.. DE! Ha letöröltél mindent, formáztad az sd-t, akkor képtelenség, hogy a semmiből visszamásszon rá, hacsak nem olyan alkalmazás okozza a gondot, amit mindig felteszel. PL: AVG.. Nekem azóta nem szimpi, mióta az Avast felvásárolta, amiről (köz?)tudott, hogy sok vírust maga írt, és ismert fel elsőként, ezzel megszerezve sokszor a legjobb vírusirtónak járó díjat.. A legkevésbé sem bízom ezekben a vírusirtókban.. A .publicot inkább úgy tudnám elképzelni, hogy a nyilvános wifiket tárolja abban a fájlban, ha akkor jelenik meg, amikor benyomod a wifit, de ez csak tipp. Próbáld meg teljesen szűzen használni reset és sd formázás után a telót (az sd-t vedd ki, formázd le gépen, és a szűz telóba tedd bele újra). Ha úgy is csinálja, akkor ráérünk azon gondolkodni, hogy a google fiókod fertőződött meg, mert mást kizártunk.
-
zitrone88
aktív tag
válasz
whisky71
üzenetére
persze, megoldás, de azért szerintem bosszantó... mikor fókuszál, félgőzön megy a vaku, és tök jó lenne, ha úgy lőne egy képet, de nem, exponáláskor villan egy bombát.. megoldottam mindent, amit akartam, de egyszerűbb is lehetne az élet, ha a vakun is lehetne állítani

-
zitrone88
aktív tag
válasz
whisky71
üzenetére
Szerintem ez borzalmas... Én minden hibájával ki vagyok békülve a fényképezőnek, mert tényleg nem csinál valami szép képeket, de nekem oké lenne, de a vakuhasználatával képtelen vagyok. Egy szöveget nem tudok vakuval lefényképezni, mert nem tudom elolvasni a közepét... Nagyon bosszantó. Most ezt open camerával próbáltam, de, mint a képen látható, nem lett jobb a helyzet. Az a baj, hogy tényleg nem vagyok nagy fényképész, de, ha valamire, akkor pont ilyen dokumentumok gyors bescannelésére használnám, és, ha kevés a fény......

-
Norby86
őstag
-
Norby86
őstag
válasz
whisky71
üzenetére
Nekem az ujjlenyomat olvasó szórakorik néha, van olyan hogy rájön az ötperc és úgy tesz mintha az ujjammal folyamatosan nyomkodnám az ujjlenyomat olvasót. Persze kiírja hogy nemtudja feloldani, de meghülyül és random csinálja egymás után ezeket a kamu ujjlenyomat érzékeléseket.
Aztán megütögetem a körmöm hegyével párszor a szenzort és elmúlik.
Haveromnak most rendeltem egy ugyan ilyen készüléket és érdekes módon, neki az ujjlenyomat olvasó szenzorának a felülete teljesen sima, míg az enyém enyhén érdes. Lehet hogy random dobálják ebbe a telefonba az ujjlenyomat szenzorokat éppen mi van raktáron, vagy ez is ilyen sorozatgyártási hiba lehet és kifogtam a rosszat?
Mondjuk mióta megvan a telefon csak kétszer jött elő, de azért idegesítő. Szoftvert persze már nem egyszer cseréltem/frissítettem. -
Jank
tag
válasz
whisky71
üzenetére
Én is találkoztam a speaker problémával, időnként elhallgatott és az indított , vagy fogadott hívásoknál csak a kihangosítás segített. Azt gondoltam hardweres hiba és már éppen készültem a visszaküldésére a telónak, meg nézegettem a szerelési útmutatókat, hogy talán én is ki tudnám cserélni a hibásnak gondolt hangszórót.
Szerencsére itt a fórumban talált információk megoldáshoz vezettek . Az mtk engineering mode beépített lehetőségével megemeltem a speaker hangerejét 64-ről 120 ra és a recsegés és elnémulás eltűnt. Az beállítás óta eltelt kettő hétben egyszer sem tért vissza a probléma, és a megelőzően kicsit ( nagyon ) halk hallhatóság is tökéletessé vált.
-
Kristyon
csendes tag
válasz
whisky71
üzenetére
Hali!
Tegnap érkezett nekem a telefon, 2 hetet húzódott a vámkezelés miatt...a mágneses tok már 2 hete megjött nagyon tetszik, idáig nem vettem észre, hogy bármiben is befolyásolná. GPS jelet is házon belül is nagyon gyorsan talált, itt azért más eszközök is csak döcögősen találtak esetleg egy-két műholdat...
Már agyonra nyomkodtam a telefont és most jár 17%-nál az akku... ezzel is meg vagyok elégedve
Viszont egy problémám van ami idáig egyik eszközömnél sem volt, pedig már jópár telót kipróbálgattam sok kínait is... Az autóban a Bluetoot csatlakozást egyszerűen nem képes létesíteni látja a magnót, megadom a jelszót, és nem párosodik felhasználói név, vagy jelszó hibára hivatkozva, felhasználói név ebben az esetben nincs is különösebb képen. A jelszót meg már a magnóban is átírtam kínomban. Esetleg erre tud valaki valami megoldást? (A mágneses hátlapnak ehhez semmi köze, mert már próbáltam nélküle is...)

-
-
Norby86
őstag
válasz
whisky71
üzenetére
Ezt hogyan lehet előcsalogatni? Alapból nekem sincs ott, pedig már párszor az elmúlt két nap alatt újra tettem a 6.0-ás romot.
Vagy ez frissítésenként változik hogy megjelenik e vagy sem? Mert pl. A Zaza remote is a friss OTA-val törlődött, mikor azt hiszem még a múlt haviba benne volt. Ez úgy derült ki hogy véletlenül még minap egy 2-3 héttel ezelőtti romot tettem fel amiben gyárilag benne volt. -
cadj92
csendes tag
válasz
whisky71
üzenetére
Tényleg furi, nekem sem akar lejönni, pedig hivatalosan kéne.
Talán aki már 6.0-val kapta a telót, annak lejön, aki flash-el rakta föl, annak nem esetleg? (csak ötletelek, mitől függhet...)
-
woodlandarts
tag
válasz
whisky71
üzenetére
Köszi az infót megbeszétem velük a dolgot , náluk is ugyanezek a hibák vannak mint nálam még utánna néznel hogy az 5.1 esen elöjönneke a hibák ha nem akkor felteszik rá azt .
Nem tudom hogy a gyáriban magyar nyelve minden ? Mert akkor azt kérem rá .... ha már kifizettem 75ezret érte .... -
woodlandarts
tag
válasz
whisky71
üzenetére
Anyiban különbözik , hogy telljesen magyar ott ahol a gyáriban angol , bár 2 helyen találkoztam angol nem leforditott menüvel , led beállitásoknál . Flashelni nem tudom , mert ahoz számitógép kellene és gonfolom az Ulefone nem ugy adja ki a frissitéseket hogy a memóriába zip fájlba bele másolni és a telo felrakja magátol .
Ha bugos lessz a rom akkor mivel garis vissza küldöm a pinges srácoknak javitásra . -
KisTé
tag
válasz
whisky71
üzenetére
Na eljutottam odáig, ezeket látom :
Sip
Level 0 ........ tehát 0án van felteszem 6ra az a max de nem marad úgy, hogy okézom le vagy mentem el???
Value is 0-255 112 set
Max Vol. 0-160 125 set
Na ezek vannak a value meg a max volumét azt el tudom menteni de a levelnél nem tudok menteni nem értem ???????

-
Norby86
őstag
válasz
whisky71
üzenetére
Ez most ó kérdés, mert ahogy látom az utánad szóló szerint meg EU-n belülről jön,szóval rejtély hogy honnan küldik.

22 dollár a vám mentességi határ, +10 euró. Mert hivatalosan egy törvény szerint, 22 USD +10EUR felett szednek csak vámot, mivel a 22USD-re annyira kevés lenne a vám, hogy be sem szedik. Nekem volt határesetes küldeményem onnan tudom, ráírták a törvény paragrafusát a csomagomra. Persze hiába is írom ezt, mivel 150-160-170USD a telefon...szóval mindenképp olcsón EU raktárból kéne. De nem tudom most akkor ez az Etotalk EU-n belülről küld e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Háztartási gépek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- Honor Magic8 Lite 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- 27% - ASUS ROG Strix G16 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mármint a beírogatást egyesével 

Kár érte, mert addig a fél évig amíg jó volt, nagyon szerettem.

Tudom sokan,olyat keresnek ami egyedi. 
Meggyi001