Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Jank
tag
válasz
Ricardo
üzenetére
Nevetségesen könnyen ment..
Benne volt a kabátzsebemben merev tokban . Bevásárlásnál a bevásárló kocsi ütközött neki, nem is vettem észre de más nem lehetett. Amikor a kasszánál ellenőriztem a rám terhelt összeget akkor láttam, hogy gond van. nem is ütés érte, hanem enyhe nyomás mégpedig a képernyő közepén, na ezt nem szeretik a gorillák... 
Mindenféleképpen megcsinálom, mert nagyon szeretem ezt a telefont. Nagyon eltalált jó készüléknek tartom. -
szaszab
aktív tag
válasz
Ricardo
üzenetére
A sarkaknál a legérzékenyebb. Aztán kevésbé érzékeny a széleknél, de még ott is nagyon. Ahova pedig te ütöttél, ott a legkevésbé érzékeny a fizikai behatásokra.
Ergo. Ha a telefont úgy ejted le, hogy pont a sarka találkozik a kemény felülettel, az 95%, hogy reped.
Totálisan szemből, a közepe elég sokáig bírja, lsd. a videón is. Igaz, ez már Gorilla glass 5, az Ulefone-on meg csak 3-as van. De na. Érted a lényeget.Öcsém az LG G3-asát pont a sarkára ejtette mellkas magasságból (szintén GG3), és a olyan 3 centit haladt a repedés a sarkától. Járdára pottyant. Pechje volt.
-
dlaj
őstag
Az durván jó!

MÁS: A memória bővíthetőséget meg azért kérdeztem, mert a hivatalos oldalon 64 GB-ot írnak, több webshop 128 GB-ot, de például a TinyDeal csak 32 GB-ot. Minden esetre azt hiszem csak 64 GB-ost veszek hozzá, mert az van 4.600 forint körül, míg a 128-asok 11K-nál kezdődnek.
Egyébként most a TínyDeal-en német raktárban van kék színben 54K körül.
-
dlaj
őstag

A Cubot H1-em (5200 mAh) max 5 óra SOT tudott, pedig én is használtam rendesen, estére mindig töltőre kellett tenni. Viszont a topikjában több tulajdonosnak összejött a 14-15 óra SOT. Nyilván az enyém valamiért jócskán többet fogyasztott.Most az uleFone Power és a Leagoo Shark 1 között vacillálok. A Shark-ban 6300 mAh aksi van. Elméletileg. Viszont ezek a képek elgondolkodtatóak:
Leagoo Shark 1 aku mérés, és egy másik felhasználó SOT ideje:

-
Ghard
őstag
Valóban meleg, aida szerint nekem 65 fok volt a legmelegebb pontja töltés közben.
(#141) drmazsi
Igazából attól függ, hogy neked mi válik be. De írok párat példának.
videólejátszó: MX player, simán játszik mkv-t ac3 hanggal kodek letöltése után.
zene: Black player vagy Aimp.
kamera: szerintem a gyári elég sok dolgot tud, de nekem a camera fv-5 vált be.
böngésző: opera az adatspórolás miatt, firefox az asztali gépes szinkronizáció miatt.
fájlkezelő: ES file explorer
ébresztő: Xtreme alarm clock
launcher: KKM Launcher, betűk típusa, mérete és ikonok mérete is állítható.
Telefon és sms app is van sok sötét témával, ha valaki nem szereti a fehér háttereket.
Kékfény szűrő (ez a neve) app is jól jön az esti sorozatnézéshez vagy böngészéshez. -
szaszab
aktív tag
A dealsmachine.com-ról. Ahogyan a 12. hozzászólásban írta is

szerk.: na... nekem meg ma jött update a szállítással kapcsolatban. Ma reggel elindult a bAlgáktól a telefon kishazánkba. Remélem, péntekre ideér

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Eredeti játékok OFF topik
- RAM topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- S22 ultra 512/12
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Benne volt a kabátzsebemben merev tokban . Bevásárlásnál a bevásárló kocsi ütközött neki, nem is vettem észre de más nem lehetett. Amikor a kasszánál ellenőriztem a rám terhelt összeget akkor láttam, hogy gond van. nem is ütés érte, hanem enyhe nyomás mégpedig a képernyő közepén, na ezt nem szeretik a gorillák... 

... Lehet el is kezdem ma (most, hogy így meghoztad a kedvem 
Meggyi001