- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Amerigo57
őstag
-
-
válasz
Meggyi001 #4228 üzenetére
Köszönöm , hogy válaszoltál!
120 wattos gyorstöltés lehetősége kompenzálja a nagy akkumulátor hiányát , na meg hogy " nem úgy néz ki mint a többi strapabíró telefon" picit visszafogott dizájnt kapott.
Teljesítménye is rendben.
Bár egy hőkamera lehet jobb választás lett volna számára ( villanyszerelő) . De vannak prioritások ami fontosabbak. -
Amerigo57
őstag
-
AKG
tag
-
AKG
tag
válasz
Meggyi001 #4209 üzenetére
Szia!
Igen,ha a csatlakozás új telefonhoz lehetőséget választod,az óra automatikusan alaphelyzetbe kerül.
Update, már sikerült telepítenem minden alkalmazást,az óra is csatlakozik a telefonhoz,de ha lezárom a telefont,kb 10 másodperc múlva megszakad a kapcsolat az órával.
Gyanítom valami akku kímélő program kilövi a wearable programot. -
Lokii
aktív tag
válasz
Meggyi001 #4182 üzenetére
Ez így van , megnyugvást ad ^^
Ulefone Power Armor 21 17 19 16 18T X11 13 14 Pro Clear Tempered Glass 9H 2.5D Premium Screen Protector Protection Film
[link]Erről mi a véleményetek?
Én leszek az első tesztelő, értékelés egyelőre nincs a bolt viszont megbízható, meg jó ára van 3 db fólia/csomag 2400 5 százalék kedvezménnyel mennyiség miatt
-
Lokii
aktív tag
válasz
Meggyi001 #4171 üzenetére
Hát úgy értettem hogy van e rá opció hogy ne mindet külön, hanem valami logisztikai központban egybe rakják , de gondoltam hogy nem csak hátha
Most nézem védő fólia , motoros sisak értékeléseket, képernyőt+digitalizálót majd később rendelek lehet
SSDnek majd utána nézek , Lexar az tuti jó kínai márka ha nem másolat/fake, Dahua régen csinált, talán még Ankke
-
Lokii
aktív tag
válasz
Meggyi001 #4150 üzenetére
Es még annyi hogy milyen adatkábeleket ajánlotok? Töltő kábel(adapter, asztali lámpa , Parkside eszközök stb) van jópár itthon szerintem nem kompatibilisek e célra, Bluetooth meg nem lenne kifejezetten gyors gondolom de az se zavarna csak ugye akksi igényesebb
Meg esetleg Google photora fel és onnan letölteni, vagy bármilyen másik 15 gb méretét adó szolgáltatóra, mert úgy pár csomagban el lehet osztani és leszedni Pcre, csak ugye azért a klasszikus adatkábel , Bluetooth se rosszak
Köszi előre is
-
Lokii
aktív tag
válasz
Meggyi001 #4155 üzenetére
Köszi , ez is tök jó , így ha gépet (NASt meg különösen ransomware gyártók rá vannak állva azt halottam), akkor marad külső mentés . Nekem két merevlemez brekrepalt régebben, WD 500 gb és black 1 tb , szóló merevlemezek voltak gépben többi ATAs(80+120 gb) winyora ráfért volna CAT nyomogombos telefon képek lazán , ott volt ott egy jó pár , mondjuk egy párra emlékszek szóval rekonstruálhatom
Elsőnek 2x2 TB használt winyot tervezek majd 2x valami újat, SSDbol van 3,25 TB hely , merevlemez alig 1 TB
-
Lokii
aktív tag
válasz
Meggyi001 #4153 üzenetére
Köszi , igen fényképek fontosak , 8-12 mpx(szóval nem extrém méret ), videók mennek youtubera valszeg privátban. Régen Google photosban 16 mpxig vagy addig tömörítve lehetett korlátlan mennyiségben tárolni. SD kártya + 2 winyo valszeg , később lehet NAS. Mondjuk NAS se kell feltétlen
-
Lokii
aktív tag
válasz
Meggyi001 #4148 üzenetére
PL [link] Yuoyio
2. [link] Abaiaoi
3. [link] BinYeNing
Meg van egy jó pár még
Akksit is tervezek cserélni talán, meg új képernyő/képernyő+digitalizáló mert ezen pár enyhébb karc van , ugyanis egy ismerős/haver mondta hogy neki se karcolodott fólia nélkül(valami Xiaomi vagy Samsung non rugged), hát sajnos nem jött be , balga voltam , pedig hát tudtam hogy ami jobban bírja a törést az karcolodhat esetleg jobban (tradeoff bár PA13 még kevésbé is karcolodik)de PL esetleg napfényes időben látom, különböző benti fényeknél nem. Bár fólia elrejti még jobban
+Flip tok de azok legkevésbé rizikósak talán , mert Karabiner tok/keret védi valamennyire , de inkább hátulról és a sarkokban
-
ratkaics
senior tag
válasz
Meggyi001 #4122 üzenetére
Igen, vannak vele furcsaságok. Időnként "lefagy". De ha lezárom a kijelzőt és visszanyitom, utána működik. A legbosszantóbb az, hogy előfordul, hogy beszélgetés közben (fülhez tartott állapotban) úgy érzékeli, mintha nyomogatná valaki a telót és össze-vissza beírások keletkeznek, úgy hogy a kijelző végig sötét, amíg beszélek, de a háttérbe mégis lezajlik a nyomkodás, és közben időnként még rezeg is.
Ezen kívül is van néhány érdekesség, de azokkal együtt lehet élni.
Szóval gondoltam, hogy egy frissebb progival legalább egy részük megoldódik... -
--HARDCORE--
senior tag
válasz
Meggyi001 #4080 üzenetére
Ahhoz képest amit kínál, árban exponenciálisan elszállt magával a gyártó.
Reméljük azért idővel ez lesz olcsóbb is.
De most komolyan. Fele akkora akksi mint a PA13ban, + 120hzes kijelző (1-2 éve már nem akkora nagy szám) [meg sem említem, hogy lehetne 1440p felbontás is ilyen áron] meg egy valamire papíron alkalmas kamera már 300at ér? így leírva lehetne akár Samsung vagy bármilyen más gyártó is.
5G-t tudja egyáltalán??
Virtuális +5GB RAM nem tudom minek.
inkább rakhatnának bele lassan 2db 8magos (vagy 3x4magost) procit is, egy értelmes managementtel, hogy sokkal ne fogyasszon többet, de gyorsabb is legyen.
Ulefone üdv a Huawei, Apple, Oneplus, Xiaomi Samsung útján!
Ki az a marha aki még nem jött rá, hogy nem a gyártó neve számít, hanem hogy mit kínál és mennyiért? Ne vicceljünk már! Szégyen! -
Vesa
veterán
válasz
Meggyi001 #4061 üzenetére
Köszönöm!
Keret az van, 170-200k-ig nem gond. A vastagság direkt előny -utálom a vékony telefont, mert állandóan kicsúszik a kezemből és olyan érzésem van, mintha egy harmat gyenge hímes tojást fognék-, viszont a kijelző méreténél nem tudom minek erőltetik ezt a kvázi mini tablet méretet? Irtózatosan nagy, nem lehet betenni egy farmer zsebbe, alig lehet egykézzel átfogni. Nekem ez kényelmetlen, használhatatlan, zavaró, és felesleges, mert alapvetően csak telefonként használom, minden másra "PC masterrace".
Kicsit olvasgattam közben, és eléggé elriasztott a support hiánya. Állítólag nagyon rossz a Ulefone support, gyakorlatilag nem létezik, ritkák a frissítések. Ez igaz? Mert ahhoz képest meg drgágának érzem, hogy zsákbamacskát vegyek. Vicces egyébként, mert normális gyártóknál valamiért nincs ilyen termékvonal, egyedül a Samsung-nál találtam valami Xcover szériát, de azt is lehúzzák, főleg a gyenge akku miatt, amit én sem értek. Az Xcover 5-ben van egy 3000mAh, ami eléggé a vicc kategória. Szóval nem egyszerű, pedig azt gondolná az ember, hogy telefont nem nehéz venni.
-
válasz
Meggyi001 #4042 üzenetére
Meg is van rögtön, mit hagytam ki, a Nord 2-nél hiányzik az IP67 vagy IP68 minősítés. A strapateló vonal ezért is tetszik, nem csak a dizájn vonz. Egyébként remek telónak tűnik ez a Nord 2, ha lyukas kijelzős és vízállótlan is. Az én feleségemnek S10e-je van, az is bejön a kameralyuk ellenére is, viszont az akkuja elég vacak, azt leginkább azért nem venném. Xcover 5 tetszik nekem kinézetre a legjobban, de ott is gyenge az akku, ráadásul egy fórumtárs írta, hogy az új One UI mellett már dadog is a rendszer. A Samsung nagyon nem tud szoftvert optimalizálni.
-
válasz
Meggyi001 #4040 üzenetére
Gondolom, jó tapasztalataid vannak a márkával, ha elfogult vagy feléjük, ami számomra azt jelenti, hogy jobban utánuk fogok olvasni.
Már úgy 3 éve egy Nokia 8 Sirocco a telóm, ami akkuban egyre gyengébb, viszont egyszerűen semmit nem találok, ami úgy válthatná, hogy ne legyen nagyon kompromisszumos. Bármi, ami csak szóba jöhet, komoly hátrányokkal is jár, mégha elmegyek 150k-ig is (előző telóváltásnál is ennyi volt a max határ, ezt nem növelném).
Nagyon kéne egy erős akku, zavar a kijelzőn lévő előlapi kameralyuk, kéne 6 GB RAM (perpill 4,5-5-öt használok el odafigyelés nélkül), egy normális SoC, de kamerából például elég egy közepes is, stílusban pedig legjobban a strapateló vonal tetszik, viszont nem szeretem a nagyon nagy telókat. Kijelzőben az IPS nem zavar, ha az OLED kicsivel szebb is, viszont igényelnék legalább 300 ppi-t leginkább 18:9-es képarány mellett, de a 16:9 vagy a 18,5:9 is még egészen oké, a Sony 21:9-e viszont szerintem szörnyű. Szóval akárhogy nézem, nincs olyan teló, ami maximálisan megfelelne számomra, csak kompromisszumos telóm lehet. Lehet, kihagytam valamit, de talán semmi fontosat. Keresgélek.
-
-
slyder81
tag
válasz
Meggyi001 #4025 üzenetére
Szerintem is zárla, mert ha kikapcsolom a telefont, akkor nem melegszik. Azé gondolkodom elvágni a kábelt, csak nem vagyok benne biztos, ezé kértem véleményt itt az oldalon. A képen látszik a sérülés a gombon. Nem vagyok benne biztos hogy kell szétszedni a telót, várok szétszedős videót.
-
PitLee
őstag
válasz
Meggyi001 #4006 üzenetére
Az csak az én agyalásom, tippem.
slyder81 linkelte a képet ahol ez a felirat áll
Pressure Relief Hole / Nyomáscsökkentő furat
How is Ulefone Power Armor 14 Made in the Factory? | Ulefone Production
https://youtu.be/FMfTFsIJOjg
Kéne egy szétszedős videó, ahol esetleg lehetne látni mi van ott.Ulefone Power Armor 13 Teardown - What is the inside of the power king?
https://youtu.be/WJuOP2sXWR8A13 -nál is van két lyuk, ott azt írják, hogy az egyik a zajcsökkentő miki a másik a barométer,
https://www.ulefone.com/power-armor-13.htmlde a 14-ben egyik sincs ?
https://www.ulefone.com/power-armor-14.html -
slyder81
tag
válasz
Meggyi001 #3990 üzenetére
Igazából ez a lyuk aggaszt egy picit. Állítólag valami nyomás érzékelő , de nincs app amivel használható lenne.
Esetleg valami jobb videó rögzítő app? A gyári jó lenne, csak az auto fókusz nagyon agresszív benne. De nem találok beállítást rá.Drót nélküli töltő bármijen használható a telóhoz, vagy a gyári ajánlott?
Szupi hogy sikerült megtalálni ezt a fórumot. Már majdnem feladtam.
-
motofi
aktív tag
válasz
Meggyi001 #3952 üzenetére
Kössz az infókat, de nem merek belefogni! Azzal a hivásrögzitő applikációval már találkoztam a neten a korábban kiadott Ulefone telefonokhoz ajánlották. Te felraktad? Jelenleg a SIM kártyán a Poco X3 nfc ben van arra raktam fel a gyári globál helyett az EU romot a hivásrögzités benne alapból. A Poco kamerában jobb, de egy lassú telefon az Armor 10- hez képest. A kijelzőben is jobb az ulefone élénkebb színek, napsütésben jobban látható. Üzemidő mindkettőnél jó. De az ulefone tudja a vezetékmentes töltést. Mondjuk a Pocoban van gyors töltés egy bő óra alatt nulláról felmegy fullra. Egyébként az Ulefone-t nyertem a gyártó Facebook oldalán lévő játékban, akkor már megvolt a Poco. Sokszor dillemazok melyik legyen az elsődleges teló.
-
Amerigo57
őstag
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz
Meggyi001 #3902 üzenetére
Kicsit bosszant, hogy BG-n napi szinten emelkednek az árak (mindené is).
Cserébe amit külön adnak tokot ~10ezerért, azt mellékelik hozzá.
Redmi Note 10 lite 5G esetében a 90Hz mellett is a görgetés nem jobb mint 60Hz-en.
Leglábbis ugyanúgy elmosódik, életlen. Szóval az 5G nagy elterjedéséig, meg ameddig el nem kezdik lekapcsolni a 4G-t addig csak kibírja. A lényeg hogy én minden frissítést mellőzni fogok most, amit csak lehet. Poco M3ból okulva. -
Amerigo57
őstag
válasz
Meggyi001 #3890 üzenetére
Ulefone Power Armor 13
13200 mAh-s akkumulátor
- Helio G95 SoC-val, 8 GB RAM-mal és 256 GB-os belső tárhellyel párosul.
Az érdeklődő felhasználók azonban akár 1 TB-ig is bővíthetik a tárhelyet egy MicroSD-kártyán keresztül.
- Penta-vaku rendszer pedig könnyebbé teszi az éjszakai fényképeket. Az elsődleges kamera támogatja a 4K videófelvételt.
- Fejhallgató nélküli FM-rádió, az IP68 / 69K tanúsítás és az NFC.Határozottan jó kis telefon.
-
-
válasz
Meggyi001 #3875 üzenetére
Igen, nekem se világos, ha ilyen lenne, akkor 10ből 9 vásárló verné az asztalt...
Most azon agyalok, hogy egy hagyományos samu a52 5g helyett esetleg ez legyen az új teló. Vizet mind2 állja, viszont a wp10-ben elvileg erősebb a vas és nagyobb az akksi. Árban kb ugyanott vannak.
-
válasz
Meggyi001 #3873 üzenetére
Jan 31.-i, egyébként 5*-os komment kiegészítése:
"I'm beginning to regret buying. Autonomy, this is the only plus of this device. Incredibly buggy software, the default desktop application, the crane is cut with functionality. After installing a third-party launcher**, the function of viewing recently launched applications stops working. But that's not all. After installing the third-party launcher, the gesture control mode is turned off, the navigation buttons at the bottom of the screen are turned on. And the biggest problem. All applications that were once purchased from the Google app store, purchases and licenses are not restored and you need to buy a new one, even if the Google account is added to the device. If now there was a choice, buy or not this phone, I would never buy it. Think for yourself if you need this hemorrhoids. Judging by their past devices, the developer is extremely reluctant to fix jambs. But nothing remains, as they hope for a miracle, and that the jambs will still correct. This is all I find, I'm sure, there are still many problems, it only takes time for them to come up."
**Alapból nincs app drawer()
-
válasz
Meggyi001 #3871 üzenetére
Nem véletlen drága, a dimensity SoC igencsak komoly előrelépés a korábbi cuccokhoz képest. Csak mondjuk kérdés, mennyire csinálják meg jól a ROM-ot, a linkelt alis visszajelzések közt olyan is volt, hogy nem tudta használni a már megvett appjait és hasonlók. Az oukitel akksija jóval nagyobb mondjuk, ami nem jelentéktelen szempont.
-
fundaluk
tag
válasz
Meggyi001 #3813 üzenetére
Engem is sokan megmosolyognak a Power 5-ösömmel hiába látják hogy mindent tud amire az embernek szüksége lehet. És inkább megveszik a méregdrága csili vili vékony telefonokat amik aztán egy napot sem bírnak végig töltés nélkül és repednek-törnek ha véletlen kicsit durvább behatás éri. Nagy a sznobizmus ezen a téren.
-
zitrone88
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Milyen notebookot vegyek?
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 256GB / Midnight szín / Garancia!
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512 GB Phantom Black Független
- Samsung Galaxy S22 5G 128/8GB Pink Gold
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest