Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
HuaweiU8500
senior tag
GB EU stock 132€ mindharom színben
-
kukukk
csendes tag
válasz
HuaweiU8500
üzenetére
Jól látom, EU raktárból szállítással 42...?

-
woodlandarts
tag
Kiprobáltam most is az ujlenyomat feloldás beállitását majd át álitottam nem ujlenyomatosra . Ujra indult a telo ....
-
woodlandarts
tag
válasz
whisky71
üzenetére
Anyiban különbözik , hogy telljesen magyar ott ahol a gyáriban angol , bár 2 helyen találkoztam angol nem leforditott menüvel , led beállitásoknál . Flashelni nem tudom , mert ahoz számitógép kellene és gonfolom az Ulefone nem ugy adja ki a frissitéseket hogy a memóriába zip fájlba bele másolni és a telo felrakja magátol .
Ha bugos lessz a rom akkor mivel garis vissza küldöm a pinges srácoknak javitásra . -
Bár aktívan még nem használtam az ujjlenyomat-olvasót, ezért arról nem tudok mit mondani, de a dupla kopp egyszer be kapcsolva maradt pár napig, ott nem vettem észre nagyon sok változást az akkuidőben. De ma fogom tölteni megint a már megszokott 3 nap 6-7 óra sot után az akksit, most tesztelem, hogy jobban merül e. Hozzá aktiválom a nova dupla koppos lezárását is.
-
SharpSA
veterán
Vajon melyik takarékosabb? Az ujjlenyomat olvasó vagy a dupla kopp?
-
Jank
tag
Piston hybrid, sony , technics, füles csatlakozó rövid... másom nincs, a mellékelt füles csak szigorúan melóra való.
Olyan kontakt kezelő kellene nekem aminek a keresője bármilyen rögzített paraméterre keres és listáz.
pl : keresem azokat a partnereket akik szegediek, és könyvelők. Ezt tudja valamelyik a felsoroltak közül? -
Én ezt és ennek a pro verzióját vettem meg, évek óta használom megelégedéssel. Esetleg próbáld ki. ExDialer - Dialer & Contacts, remekül témázható és vannak beépülő pluginjai is. Érdekes, nekem az itthoni 3 fülesből mind jó a csati.
-
Jank
tag
Kopasz vagyok még android fronton....
az eddigiekben felmerült problémák a Windows Phone-on alapból kezelhetők voltak. Ettől függetlenül egy hét használat után nagyon elégedett vagyok a Powerrel. Azok amitől féltem nem jelentkeztek, a rendszer lassulás mentes, kicsit más de logikus felépítésű. Amit tud a telefon hardware felépítése, azt hibamentesen tudja, az üzemidő több mint kielégítő. A beüzemelés pillanatától eddig 3 frissítés... nincs magára hagyva a készülék. Én előnyként értékelem a telefon súlyát , masszivitását. méretét.
A hétköznapi mellett munkára is jól használható, gps nagyon gyors stabil és ez vonatkozik a wifi-re is. A pillanat rögzítésére maximálisan kielégítő a kamerája is.
Két dolog ami zavar. Az első az, hogy 3 fülhallgató 3.5 csatlakozója is rövid a telefonhoz.A zenei kvalitásról ezért fogalmam sincs.
A második, hogy a gyári kontakt kezelő felületnek nagyon" halvány " a kereső funkciója.....nem egy ligában focizik a Blackberryvel. Gondolom a Marketben van jobb, de nincs tapasztalatom melyik a jó...
A sok fanyalgó "az a másik teló sokkal jobb" meg " kínai gagyi, bezzeg a ........ na az már igen" vélemény nyilvánító emberkék elfogytak, és akik maradtak azoktól kapott tanácsok segítettek a megoldás keresésben. -
SharpSA
veterán
Például ezzel: Volume Controls
-
whisky71
tag
válasz
woodlandarts
üzenetére
Nekem T-mobile és nem dobálja, teljesen stabil, Gyömrő és Budapest.
Az ujjlenyomatot olyan alkalmazások feloldásához ajánlja fel, amik passworddel vannak levédve. Én legalábbis erre jutottam, Ahol használható, ott kirak egy kis ujjlenyomat-ikont.
Ha továbbra is sz*rakodik a pinges ROM (bár nem tudom, miben különbözik az ulefone-os stock-tól), töltsd le a gyárit és flasheld fel.
A sim-tálca szerintem is odafigyelős, tegnap frissítettem a telefont, ki kellett venni hozzá és voltak gondjaim a visszarakásnál.
A többi passz... -
válasz
woodlandarts
üzenetére
Nálam tmobil és Szekszárd és környéke...de érdekes, hogy a másik telód meg jó...
-
Jank
tag
Megmondaná valaki, hogy hogyan és hol lehet az üzenet hangok erősségét állítani.
A csengő és az ébresztő hangerő állítása rendben van de az üzenet hangok kifogtak rajtam, Változtatni tudom őket de a hangerejüket nem. Éjszaka megfájdul a fejem , nem szólva az asszony ki akar telepíteni az erkélyre.
-
válasz
woodlandarts
üzenetére
Helló, nálam jó és stabil a b20-as 4G. Egész nap azon van, és még nem vettem észre, hogy dobálná. A többire majd a többiek...
-
woodlandarts
tag
Na megjött az Ulefone Power , sötét kékben . Beálitottam rajta mindennt , a launcher és a bilentyüzet a ZenUi mert tetszik a felülete .
A kamera elfogadható minöségü , a külsö hangszóró halk de az is elfogadható .
Az ujlenyomat olvasót csak a kijelzö feloldáshoz tudom beállitani fotozáshoz nem , alkalmazás zárhoz sem . Inkább levettem mert bezavart az értesitéseknél .
Amikor levettem a beállitást ki irta a beállitás alkalmazás leállt és újra indult 3x a telo .
Ping digitálos rom van rajta , tölük
vettem .
A b20as 4Gt gyakran eldobaj másik telom nem dobja el ilyen gyakran . Az akku brutál jo ez miatt vettem nyuzom és nem akar lemerülni ....
Esetleg egy jó lock screen appot tudnátok ajánlani ami az idöjárást is kiteszi rá ?
Másnak is alig akart bemenni a sim tálca a micro sd majdnem beszorult ....
A gyors kapcsolos csempe módositás nálam nem megy nem menti el .
Igazábol a screenrecordra lennék kiváncsi , nem lehet valamit beállitani hogy ne kelljen 2 gombot 1xre megnyomni hanem valami gyorsat ? -
válasz
HuaweiU8500
üzenetére
Jaja, olvastam 1-2 napja, valami lökött hozzá is szólt, hogy az ő 4000-es aksija az üzemidő bajnok, majdnem beírtam neki egy csúnyát

-
SharpSA
veterán
válasz
HuaweiU8500
üzenetére
Nem igazán nézegetem hogy kezeli a memóriát. Van mindig elég bőven, rendben működik a készülék.
Activesync mire jó? Én azt még anno a Windows Mobile 5 és 6-nál használtam... -
Norby86
őstag
válasz
HuaweiU8500
üzenetére
Ez igy igaz.
De mivel nem én garanciáztatom, nekem maximum az illetönek kell majd eljuttatnom aki helyettem intézi esetleg a garanciát és a plusz költség nem engem terhel. Ennyiböl elönyös.
De ne legyen hibás, lekopogom sosem volt még hibás egyik telefonom sem. -
HuaweiU8500
senior tag
Friss teszt
-
Norby86
őstag
válasz
HuaweiU8500
üzenetére
Ó basszus.
Ilyen az én szerencsém.
Na mindegy, 2 ezret akkor buktam, de ha garanciáztatni kell, nem kerül legalább sok pénzbe. -
SharpSA
veterán
válasz
HuaweiU8500
üzenetére
Nem értem én ezt az üres memória dolgot. Ha üres, akkor minek van? Az a dolga, hogy dolgozzon...
-
whisky71
tag
válasz
HuaweiU8500
üzenetére
Kevés?
-
HuaweiU8500
senior tag
Koszi
Mondjuk jobbra számítottam...
-
SharpSA
veterán
válasz
HuaweiU8500
üzenetére
6.0-n több mint 1,5GB szabad attól függően, hogy mik vannak telepítve és mik futnak a háttérben.
-
válasz
HuaweiU8500
üzenetére
600-800 (37 alkalmazás fut), de nem érdemes ezzel foglalkozni nagyon, ha kell neki memória, csinál magának. Ez a dolga, hogy legyenek benne dolgok.
(#839) SharpSA: Igen, erre már én is gondoltam

-
HuaweiU8500
senior tag
A 6.0-as tulajokat kerdezem, h mennyi a szabad RAM? Az 5.1en nekem, ha becsukok mindent kb 2GB.
Néztem a 6.0n ott 800MB volt...
Koszi -
milu111
csendes tag
Hali, ma mutatták nekem, nem tudom h ismeritek-e.
Az értesítési sávon - amikor lehúzod - nagyon hosszan kell nyomni (15-20sec) a beállítás ikont (fogaskerék) és megjelenik az ikon mellett egy villáskulcs és kapsz egy új menüt pontot a beállításokba: "Kezelőfelület-hangoló". Elvileg ez a 6os android-ban van. Itt áttudod rendezni a csempéket és minimálisan állíthatod az értesítési sávot, újra indítás után is megmarad. -
Norby86
őstag
Igazából nem csak a hátlap a fontos nekem, mindenképp fehér előlaposat is akartam, és úgy hátulra fa hátlapot. (Ilyen a wooden) Ha rendeltem volna a feketére egy fa hátlapot akkor is +3000 a hátlap hozzá és a 48-ból rögtön 51 lett volna. Így meg most 52-be rendeltettem be és már intéződik a telefon.
Csak már legyen a kezeim között! Remélem 1-2 évig nem kell telefon vásárláson gondolkodnom,mert megszeretem. -
Norby86
őstag
válasz
HuaweiU8500
üzenetére
Köszi, rendes tőled hogy így utána néztél. Sajnos hogy mire oda jutottam hogy elhatároztam magam a készülékvásárlás mellett, mindenhol elfogyott.
De nem baj, már intéződik a dolog ahogy írtam is, reményeim szerint 3 hét múlva legkésőbb már boldog tulajdonosa leszek a készüléknek. 
Szerintem 52-t még megért, vámmal trükközni meg nem érte volna meg ekkora összegnél, mert ott sem hülyék dolgoznak. -
Norby86
őstag
Köszi az ajánlatot.
Nem a 10 usd kuponra gondoltál? Mert azt már tudtam én is. 
Ma ismét beszéltem a supportal levélben és azt írták vissza hogy a paypal számlára utalnák vissza az adó összegét utólag. Magyarul ugyanúgy vámolni fogják elvileg az innen rendelt cuccokat is, csak ők utólag vissza fizetik az adó összegét. Rendes tőlük, csak ehhez a paypal fióknál regisztrálni kell úgy a bankkártyát hogy a saját számlámra át tudjam utána átutalni az összeget a fiókomból. Ennek a díja azt hiszem 1500 Ft lett volna még pluszban. Végülis nem mertem kockáztatni, meg nem is tudtam volna még a vámot is kifizetni úgy sem ha azt utána vissza kapom lehet egy hónap múlva (amilyen gyorsan szoktak refundolni ezek a kínaiak). Szóval egy sráctól aki itt a Ph-n tag, ő tudott végül 52-be postával ilyen telefont, és inkább így veszem meg, mert így tuti hogy nincs áfa rám nézve amit meg kéne fizetnem. -
Jank
tag
Esetleg valakinek hasonló problémája van mint (#792) és (#808) hozzászólásokban leírtak a megoldás a következő: "Beállítások- alkalmazások-engedélyek" itt nem található gyors hívó modul, így nem is lehet jogosultságot adni neki. Végig néztem a felsorolt lehetőségeket, és arra gondoltam, hogy lehet, hogy a launcher
nem rendelkezik a szükséges engedélyekkel. Így is volt , megkapta a "telefon"- ra vonatkozó engedélyt.... és minden nagyszerűen működni kezdett.
-
Hawk02
aktív tag
Te tudod,hogy mit csinálsz,de miért nem jó Neked 48eFt-ért.Németországból itt lenne 1 hét alatt.Nem tetszik a hátulja,akkor is tudsz rendelni rá később hátlapot.
-
Norby86
őstag
Nem lenne rossz ha fehér vagy fa hátlapos lenne nekik. De végülis legrosszabb esetben ez sem rossz. Igaz erre egy fa hátlap megint majdnem 10 dollár, ami 2800 ft..az már 51 ezer ft lenne, 52-ért tudnának 1 év magyar garival nekem.
Szóval első helyen most az etotalk van, nagyon jó lenne megtudni hogy tényleg adó mentesen küldik e.
-
Norby86
őstag
Közben beszéltem másik emberrel aki rendelt már innen, de neki is még szállítás alatt van a dolog, nem tud arról mit mondani hogy valóban adó mentes e a rendelés.
Azt írta hogy kínából adják fel SF airmal-el. Most szivem szerint megrendelném onnan és már örömmel várnám, csak mi van ha kamu ez az egész és majd ilyen pár dolláros áfa visszatérítéssel kiszúrják az ember szemét? Meg nem tudom ők intézik az adózást akkor, vagy én? Adó törvények szerint tudtommal a célországban kell mindig az áfát megfizetni, így ők előre ezt nem tudják le rendezni kínában. Viszont ha tényleg áfa mentes akkor ennyiért megérné onnan rendelni.
Meg aztán ha kifogy itt is a fa hátlapos, megüt a guta. -
Bernath
tag
Én már megrendeltem Etotalk-tól fehéret,most kaptam a választ,hogy sajna a gyártótól sem tudják beszerezni a fehéret...
így maradt a kék számomra,de a fa hátlapos is még elérhető. A összeg így alakul:---------
Sub-Total :
$153.99
Tax free shipping (To HU):
$19.99
Grand Total:
$173.98Elvileg vám s adó mentes,s 7-14 nap az átfutási ideje.Kézbe vétel után tudok biztosat mondani!

Itt a levél amit kaptam:
The factory just inform us that uleFone Power for white color is not available now.
To avoid any delay, do you mind change to dark blue or wooden color ?
Look forward to your advice, thanks -
válasz
furedikornel
üzenetére
Próbálj meg a needrom/ulefone power oldalról egy másik twrp recoveryt leszedni, van ott egy pár azt hiszem. És azt flesseld újra, aztán próba.Hátha megjavul.
-
Norby86
őstag
Fájdítjátok a szívemet ahogy nap mint nap olvasom milyen megelégedéssel használjátok ezt a készüléket.
Mondom is nap mint nap magamnak hogy a fene megehetné hogy GB Eu raktára pont kifogyott és isten tudja mikor töltik fel. Néztem már egy rakás weboldalt, de legtöbb kínából szállít, etotalk-al kapcsolatban meg még mindig nem tudom hogy az a tax free sipping szállítás, az mennyire tax free. Mert ha valóban az, akkor onnan 47-be meglenne. De ha megvámolják mégis...akkor ráfizetnék,mert 52-be meg tudna egy srác behozni, csak hát az már nem 46-47 amennyiért GB-ről rendelve megkaptam volna. 
Mondták is páran, miért nem veszek Verne Thort...megmondtam hogy nekem kell az a 6000Mah akku meg a távnyomó és tetszik hogy ennyien itt jókat irtok a telefonról.
Szóval maradok ennél a telefonnál, csak győzzem kivárni mire a kezembe kerül. 
-
furedikornel
csendes tag
A telefon tökéletesen működik. Indul és minden ok, de ha recovery módba akarok indítani, akkor jön be ez a villódzó képernyő. Tehát csak azzal van a baj. http://logout.hu/bejegyzes/meggyi001/ulefone_power_android_6_0_frissites_marshmallow_ap.html
Innen tettem fel mindent.
Tehát innen jött. Egyébként előtte is már rootolva volt TRWP-vel és minden simán ment.
Szóval mi lehet a baj? -
SharpSA
veterán
válasz
HuaweiU8500
üzenetére
Mit? Nekem olyan nincs.
-
-
Jank
tag
Az Ulefon Power gyári állapotban van, a gyárilag telepített launcher fut... gondolom ez az egy van rajta. Még a 2.1 androidos emlékeim szerint amennyi új launcheri telepítettem annál sz@rabb lett a működés. Lehet, hogy ma már ez nerm így van, de nem mertem ezzel kísérletezni.
Elég egyszerű feladatnak gondoltam, de megállt a tudományom, pedig a munkámhoz szükséges lenne egy csoport tagjainak a gyorshívási lehetősége.
Ezért szeretnék segítséget a tapasztaltabbaktól.
-
válasz
furedikornel
üzenetére
Biztos jó twrp-t tettél rá? Rom frissítés után akkor gondolom újra raktad a recoveryt? Vagy otan frissített?
-
furedikornel
csendes tag
Sziasztok! A rom friss lett, de baj van a TWRP-vel. Azt írja rendben ment a Download, aztán amikor elindítom Recovery módban csak egy vibráló képernyő jön be. Mi lehet a baj? Előre is köszönöm! Üdv, Kornél
-
Jank
tag
(#797).... ?

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Fogyjunk le!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- MacSzerez.com - iPhone 15 Pro / 128GB / Fehér Titán / Kártyafüggetlen / Garancia!
- Eladó 2db Pixel 7 obszidián 128/8
- Iphone 15 Pro Max 256gb független
- Újszerű iPhone 14 Plus 128GB Lila független, 1 Év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem értem amit mondol
az eddigiekben felmerült problémák a Windows Phone-on alapból kezelhetők voltak. Ettől függetlenül egy hét használat után nagyon elégedett vagyok a Powerrel. Azok amitől féltem nem jelentkeztek, a rendszer lassulás mentes, kicsit más de logikus felépítésű. Amit tud a telefon hardware felépítése, azt hibamentesen tudja, az üzemidő több mint kielégítő. A beüzemelés pillanatától eddig 3 frissítés... nincs magára hagyva a készülék. Én előnyként értékelem a telefon súlyát , masszivitását. méretét.

Köszönöm !

De nem baj, már intéződik a dolog ahogy írtam is, reményeim szerint 3 hét múlva legkésőbb már boldog tulajdonosa leszek a készüléknek.