Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- aquark: Zsebszámológépek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
válasz
HuaweiU8500
üzenetére
Köszi, rendes tőled hogy így utána néztél. Sajnos hogy mire oda jutottam hogy elhatároztam magam a készülékvásárlás mellett, mindenhol elfogyott.
De nem baj, már intéződik a dolog ahogy írtam is, reményeim szerint 3 hét múlva legkésőbb már boldog tulajdonosa leszek a készüléknek. 
Szerintem 52-t még megért, vámmal trükközni meg nem érte volna meg ekkora összegnél, mert ott sem hülyék dolgoznak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- MWC 2026: Rangos díjjal távozott az S26 Ultra
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Formula-1
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB CM Masterbox MB311L ARGB 500W
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszi, rendes tőled hogy így utána néztél. Sajnos hogy mire oda jutottam hogy elhatároztam magam a készülékvásárlás mellett, mindenhol elfogyott.
De nem baj, már intéződik a dolog ahogy írtam is, reményeim szerint 3 hét múlva legkésőbb már boldog tulajdonosa leszek a készüléknek. 
Meggyi001