Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
válasz
HuaweiU8500
üzenetére
Köszi, rendes tőled hogy így utána néztél. Sajnos hogy mire oda jutottam hogy elhatároztam magam a készülékvásárlás mellett, mindenhol elfogyott.
De nem baj, már intéződik a dolog ahogy írtam is, reményeim szerint 3 hét múlva legkésőbb már boldog tulajdonosa leszek a készüléknek. 
Szerintem 52-t még megért, vámmal trükközni meg nem érte volna meg ekkora összegnél, mert ott sem hülyék dolgoznak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Suzuki topik
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Mozilla Firefox
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- új, bontatlan, iPhone 17E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Galaxy S25 SM-S931BLBHEUE - 512 GB - Jeges Kék - Icyblue - Kizárólag a Samsungnál elérhető szín
- Apple iPhone 13 128 GB, független, szép állapot, gyári akku 87%
- Ú, bontatlan, iPhone 17 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszi, rendes tőled hogy így utána néztél. Sajnos hogy mire oda jutottam hogy elhatároztam magam a készülékvásárlás mellett, mindenhol elfogyott.
De nem baj, már intéződik a dolog ahogy írtam is, reményeim szerint 3 hét múlva legkésőbb már boldog tulajdonosa leszek a készüléknek. 
Meggyi001