Hirdetés
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
woodlandarts
tag
Na megjött az Ulefone Power , sötét kékben . Beálitottam rajta mindennt , a launcher és a bilentyüzet a ZenUi mert tetszik a felülete .
A kamera elfogadható minöségü , a külsö hangszóró halk de az is elfogadható .
Az ujlenyomat olvasót csak a kijelzö feloldáshoz tudom beállitani fotozáshoz nem , alkalmazás zárhoz sem . Inkább levettem mert bezavart az értesitéseknél .
Amikor levettem a beállitást ki irta a beállitás alkalmazás leállt és újra indult 3x a telo .
Ping digitálos rom van rajta , tölük
vettem .
A b20as 4Gt gyakran eldobaj másik telom nem dobja el ilyen gyakran . Az akku brutál jo ez miatt vettem nyuzom és nem akar lemerülni ....
Esetleg egy jó lock screen appot tudnátok ajánlani ami az idöjárást is kiteszi rá ?
Másnak is alig akart bemenni a sim tálca a micro sd majdnem beszorult ....
A gyors kapcsolos csempe módositás nálam nem megy nem menti el .
Igazábol a screenrecordra lennék kiváncsi , nem lehet valamit beállitani hogy ne kelljen 2 gombot 1xre megnyomni hanem valami gyorsat ?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- PlayStation 5
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Motoros topic
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Filmgyűjtés
- BMW topik
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- Makulátlan Samsung S24 Ultra 512Gb !!! Garanciával + sok kiegészítővel !!!
- Eladó iPhone 14 Pro Max Deep Purple 256 GB
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB 98% Akku Újszerú,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Gari!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (utolsó darab)
- Lenovo Thinkpad X1 Nano 5G Gen2 3K IPS i7-1260P 12mag 16GB DDR5 512GB SSD Intel Iris XE W11 Garancia
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meggyi001